Grafik güzelleşiyor. 200 günlük ortalama 1,60 50 günlük ortalama 1,57 Golden Gross yaklaşıyormu dersiniz. Birazda
Hacim olsa.
Printable View
Grafik güzelleşiyor. 200 günlük ortalama 1,60 50 günlük ortalama 1,57 Golden Gross yaklaşıyormu dersiniz. Birazda
Hacim olsa.
Ostim teknolojide Ostim vakfı da ortak kesinlikle hareket edecektir takas paylaşabilecek yok mu
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiç bir ortaklığı yok.
Hacim yok.soyacak ky kalmadı.donumuza kadar aldılar inşallah birbirlerini yerler.bize yar olmayan onlarada yar olmasın.ky sırtından zengin olmaya çalışan vampirler.
54 milyon sermayesi yarıya düşmüş.temettü vermesi için önce borçlarını kapatacak sonra kar edecek.ölme eşeğim ölme.....
10 Gündür hisseyi takip ediyorum. Çok ortaklı koparatif şeklinde bir yapıya sahip. Borsa dışında elinde hisse senetleri bulunduran ufak yatırımcılarında borsayı çok fazla takip ettiklerini zannetmiyorum. Takip etmiş olsalar bizim şirketimizin piyasa değeri neden yerlerde sürünüyor diye üst yönetimi sorgulamaları gerekirdi. Genel Kurulda kimse sormuyor herhalde'' hangi akla hizmet bu kadar euro bazında borçlandınız. Heryıl dünyanın kur farkı giderine katlanıyoruz. Zamanında bizler şu kadar para yatırdık. Ama şu an pul oldu. İyi yönetemiyorsunuz diye''. Bu şirketin yönetim kurulunda bulunan zat ''Orhan Aydın'' beyin şahsi şirketi olsa acaba şirketi bukadar borçlandırırmıydı. Hadi borçlandırdın Elinde irili ufaklı dünya kadar gayri Menkul var Satıp kapatmazmıydı borcunu. Kapatırdı.Borçlanarak yapmış olduğu yatırımlar vs. Katlanılan kur farkını karşılıyormu. Bence hayır. Burası arpalık olmuş. Üst yönetimin umurunda bile değil. Nasıl olsa oturdukları yerden maaşları alıyorlar. Elinde borsaya kote olmamış hisse senedi olan birçok ufak yatırımcı vardır. Onlar zaten fiyat 20 tl olsa da satmaz.0,20 krş olsa da satmaz. Anladığım kadarıyla şirketin yönetimsel bir sorunu var. Bakkal hesabı 300 milyon aktifi var. 120 milyonda borcu olsa 180 milyon net aktif. Piyasa değeri 81 milyon. Bu yönetime rağmen illaki birilerinin dikkatini çekecektir. Elin oğlu gelir 4- 5 milyonlu hisse senedini alır ve o zaman basiretsiz ve işi bilmeyen aslak Orhan Aydın ve ekibinden hesabı sorar. Öyle rahat hareket edemez. Acizhane fikrim.