Ooohoo.. iyice duygusallaştı topic..
Tekniği para,parayı da duygusallık bozar aman haa[emoji23][emoji23]
Oyak ne durumda arkadaslar.. credit satişı yine dunku senaryomu? Bu sefer beklemeyeyim düşmesini..
22-01-2019, 12:45
Akadian
Alıntı:
Originally Posted by loruhlano
Geldik de, çok zor hisselere geldik....:):kahkah: ....ayılta...bayılta...tekniği öteleye öteleye yol alan hisselerle ilgili paylaşımlar zordur..:)
Hocam bi kozaa sayfası değil ki burası. Bak petkim var orada elimde var diye demiyorum[emoji3] aselsan var kardemir var takıl yani iyiyiz biz açığız her bilgiye:)
Sent from my iPhone
22-01-2019, 12:48
loruhlano
Alıntı:
Originally Posted by Akadian
Hocam bi kozaa sayfası değil ki burası. Bak petkim var orada elimde var diye demiyorum[emoji3] aselsan var kardemir var takıl yani iyiyiz biz açığız her bilgiye:)Sent from my iPhone
Yok yok ben tutucuyumdur...:kahkah: ...yarı yolda terk etmem...:) Rahmetli Kayahan 'ın parçasındaki gibi....:kahkah:
22-01-2019, 12:52
serdaralp
5.61 den çeyreğini verdim
22-01-2019, 12:52
Duzn
Alıntı:
Geldik de, çok zor hisselere geldik....:):kahkah: ....ayılta...bayılta...tekniği öteleye öteleye yol alan hisselerle ilgili paylaşımlar zordur..:)
Mesela bir soru ??? Şayet endeks 2000 puanlık bir düzeltmeye girerse Kozalakların takınacağı tavır.... :) :)
up up up up up up ......:kahkah:
ters korelasyon gereği:)
22-01-2019, 12:55
Akadian
Alıntı:
Originally Posted by serdaralp
5.61 den çeyreğini verdim
Petkim mi? Alan oldu mu İyimiş. Ben bekliyorum. 5.81 de net satarım. Öğleden sonra 5.61 geçemezse satarım. Rsi şişti
Sent from my iPhone
22-01-2019, 12:55
FKK
Alıntı:
Yok yok ben tutucuyumdur...:kahkah: ...yarı yolda terk etmem...:) Rahmetli Kayahan 'ın parçasındaki gibi....:kahk
ah:
Satin Loruhlano, bugun ybnc satisi var mi? Ongorunuz nedir bu seviyelerden?
22-01-2019, 12:58
serdaralp
Alıntı:
Originally Posted by Akadian
Petkim mi? Alan oldu mu İyimiş. Ben bekliyorum. 5.81 de net satarım. Öğleden sonra 5.61 geçemezse satarım. Rsi şişti
Sent from my iPhone
Petkim pasta çok iyi yatırım:2m, meril:1m, credit:793k, citi:552k alışta - garan satışta 300k civarı