Hayırlısı olsun, bekleyip göreceğiz. Başka yolu yok.
Öyle bir durumda borsa külliyen göçer zaten. İşyat’a gelene kadar nice şirketlerin hissesi parası olan için mükemmel fiyatlara iner alım için.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
haklısın...
15-01-2018, 17:22
kalvin
ben yazmadan önce ölü evi gibi formunuz ,bir yazıyorum sayfalar çifter çifter atıyor :) neden çünki konuya açlık var sıkılmış artık millet sadece temettü ve vergi muhabbetinden :)))
15-01-2018, 17:33
HISIM
Alıntı:
Originally Posted by kalvin
normal şartlarda evet doğru söylüyorsun ama şuanki konjüktürde yani sınır ötesi operasyonu ve a.k. amerikası ile restleşmeyide katarsak işin içine hiç belli olmaz ne olacağı.eger bir restleşme ve sıcak temas olursa nakitte bekleyenler bırak 91 i, 70 lerden bile mallana bilirler .
Birak hayal gormeyi, biz 15 temmuz'u yasamis adamlariz, hic bir sey olmaz.
15-01-2018, 17:39
Trade Shark
Alıntı:
normal şartlarda evet doğru söylüyorsun ama şuanki konjüktürde yani sınır ötesi operasyonu ve a.k. amerikası ile restleşmeyide katarsak işin içine hiç belli olmaz ne olacağı.eger bir restleşme ve sıcak temas olursa nakitte bekleyenler bırak 91 i, 70 lerden bile mallana bilirler .
hiçbir şey olmaz bu kağıda. o kadar da inmez.
çünkü konuştuğumuz hisse değil. temettü ödeyen vergisiz bir yatırım fonudur ( tax free mutual fund)
merak ettiğiniz bir soru olursa mart ayı sonunda genel kurulda sorabilirim.
syg.
15-01-2018, 17:46
kalvin
Alıntı:
Originally Posted by HISIM
Birak hayal gormeyi, biz 15 temmuz'u yasamis adamlariz, hic bir sey olmaz.
hayal diyorsun ama 99 kademesine bi bakmanı tafsiye ederim hayal mi gerçekmi diye adam tek kalemde 350 bin mal çıktı.adam şuan bekliyor aşağısı biriksinde yüklü çıkayım mantığı ile. ümmet aga ha diklitaş ha Beşiktaş adam işyatın akıl küpü :)))
15-01-2018, 17:48
kalvin
Alıntı:
Originally Posted by Trade Shark
hiçbir şey olmaz bu kağıda. o kadar da inmez.
çünkü konuştuğumuz hisse değil. temettü ödeyen vergisiz bir yatırım fonudur ( tax free mutual fund)
merak ettiğiniz bir soru olursa mart ayı sonunda genel kurulda sorabilirim.
syg.
yok kardeşim sağolasın benim sormak istediğim bişey yok , başka arkadaşların varsa sormak istedikleri dillendire bilirler
15-01-2018, 17:50
HISIM
Alıntı:
hayal diyorsun ama 99 kademesine bi bakmanı tafsiye ederim hayal mi gerçekmi diye adam tek kalemde 350 bin mal çıktı.adam şuan bekliyor aşağısı biriksinde yüklü çıkayım mantığı ile. ümmet aga ha diklitaş ha Beşiktaş adam işyatın akıl küpü :)))
Zamansiz ciktin.
Biz bu sizlanmalari cok dinledik..:)
Hep ayni saz hep ayni makam.
15-01-2018, 17:54
kalvin
Alıntı:
Originally Posted by HISIM
Zamansiz ciktin.
Biz bu sizlanmalari cok dinledik..:)
Hep ayni saz hep ayni makam.
evet zamansız çıktım şimdide ne yapacagımı bilemiyorum çok pişman oldum kağıt sağlam duruyor şu gündemler olmasa önü açık ben sadece takılıyorum can sıkıntısından bana bakmayın siz arada gelir yazar çıkarım .