Hımm demek çıkma şansı yok.
Printable View
Piyasada alıcı yokken böyle aşağı basmak kolay, ortalama hacim 3 aylık 45.5 milyon lot bugün 16.6 milyon lot hacim olmuş, yok mu şunların oyununa çomak sokacak babayiğit. Ben zararı göze aldım da, bu kadar paldır küldür ayıp, ben de sıkı doldur boşaltcıyım bir yerde kurtarırım kendimi de yazık şu şirketi sağlam görüp uzun vadeli yatırım yapan yatırımcıya
Düşen bir tek ECILC değil, endekse parelel hareket ediyor.. performansının altında kalmıştı, şimdi daha da altında, bazen olumsuzluklar fırsat yaratabilir, güç toplayacağını düşünüyorum... yatırım tavsiyesi değildir..
yabancılar lotlarını 8 üstü sattı bitirdiler, simdi de açıga satışla çakıyorlar, para sınırsız kaynak sonsuz meril teyze vurdukça vuruyor kırbacı, hukukun olduğu bir ülkede bunu yaptırmazlar adama
Meril teyze Kanyon ofiste konuşlu. Gel de inan bunu yapanın yabancı olduğuna.
İlacın fiyatına çok düşürmeden yatırımın fiyatını aşağıya çekmek gibi bir niyetleri olabilir.
Yatırım tavsiyesi degildir.
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ecyat ne zaman çakılsa bu + olsa bile hemen aşağı veriyorlar, gelen de yok dayılanacak olanda olmayınca hacimsiz at sürüyor, istiyor ki millet zararına mal versin, zararına 7 lerden lot dolaşıma sokulsun, buradan trade yapalım 8 lerden alanın canı cehenneme diyorlar, endeks mendeks Traş kısmı, 6 ay önce endeks buralarda değilken de bu kagit böyleydi, 100bine yakın lot var isterse 6 lara düşürsün, torunuma evladiyelik bırakırım 1 lot vermem, karın ağrıları da bu kimsenin satmaması
yabancılar ve patron hepsi birbiri ile anlaşmalı, paslıyorlar birbirlerine patron düşürcem satın diyor yabancılar da satıyor, senaryo bu, yoksa yabancı ümüğünü sıkar öyle pandik atamazlar kolay kolay, yüzde 36 da yetmez.