O yapilari insanlar yapmadi
Printable View
Eger dinler tarihini bilseydin bu yapilarin insanlar tarafindan yapilmasinin imkansiz oldugunu bilirdin.
Misal giza piramidi bile su anda yapilamaz deniyor.
Ben boyle yazinca insanlilar uzaylilarmi yapti diye soruyor. Uzayli diye birsey yok uzayli konsepti hollywood un kandirmacasi
Siyatil hakkinda bilgi lazim
Varmi tanidik bildik
Hareket dinamiklerini matematiksel ve fiziksel olarak çözemeyiz.Mesela bir dairenin çapını hesaplarken pi sayısını belli bir basamağa kadar kullanıyoruz.İntegral hesabı yaklaşık bir sonuç veriyor,bir yolun kalan kısmını ikiye sonra kalanlarını da devamlı ikiye bölersek, asla yolun sonuna ulaşamıyoruz. Milisaniyeleri,mikro mekanizmaları yok sayarak hesap yapıyoruz. Hesaplayamadığımız kısmına kader diyoruz. Bildik bir kesin hesap yöntemi olmadığı için de kaderi reddedemeyiz. Kesin hesap yapamadıkça ancak bazı şeylere muktedir ama sınırlı bir canlıyız. Çok şeye hatta herşeye muktedir olduğumuzu düşünmek sadece egomuzu hoşnut edecek birşeydir. Gerçeğin kendisi değildir.
Her ne kadar önce sosyal medyada yayinlamis olsada resmi gazetede yayınlanan Valiler kararnamesi :
https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...20200610-7.pdf
Sizlere Sumer tarihini okumanizi ve anlamanizi tavsiye ederim. Buyuk dinlerin gecmisini ve temellerini, bilimin yuceligini anlarsiniz. Mayalara, inkalara sonra bakarsiniz.
Yazdığınız herşeye şu anki bilgilerimize göre deyin bence.Bilimsel düşünce her zaman şüpheyi içerir.Bütün teorilerde bir bilinmezlik yanılma olasılığı vardır.Olamaz dedikleriniz de belki de bir gün olacak.Kesinlikle olamaz diyebilirmisiniz.Elbet benim yazdıklarımda da yanılma payı vardır ben de kesinlikle mümkündür diyemem.Bunlar sadece teori.Gerçeğin kendisi budur demek asıl ego o olmalı keşke diyebilsem:))))))))))))Şu anki bilginin katlanma hızını 100 yıl önceyle kıyaslarsak bilimin ilerleme hızı inanılmaz,hiç bir şeye imkansız diyemem ben.