Printable View
Alıntı: Originally Posted by Blueberry Adamlar fake attı, hafif düşüş var. dolar tekrar tırmanmaz ise sıkıntı yok gibi yorumladım...
Alıntı: Originally Posted by onur1064 yapi krediye ne demeli O baş pezemenk onur. Ona birgün birisi bir geçirecek, şakülü kayacak. Sadece kaşınıyor.
Alıntı: Originally Posted by trust06 dolar tekrar tırmanmaz ise sıkıntı yok gibi yorumladım... tekrar yükseldi :(
Alıntı: Originally Posted by trust06 tekrar yükseldi :( Zarar bir saatte 5 k oldu Topunun anasini...
Alıntı: Originally Posted by Webster Zarar bir saatte 5 k oldu Topunun anasini... Benim ana hisse EGGUB tavan. 7 hisse var, en çok parayı oraya yatırmıştım.
Alıntı: Originally Posted by Webster Zarar bir saatte 5 k oldu Topunun anasini... üstad Onurun yatı buldum. gerçekten harika bir şey
Alıntı: Originally Posted by regal1 üstad Onurun yatı buldum. gerçekten harika bir şey ben niye goremiyorum ya 😀
Alıntı: Originally Posted by regal1 üstad Onurun yatı buldum. gerçekten harika bir şey Onurunki bunun yavrusu hatta torunu