-
Kamu görevlilerinin etik meselesini konuştuğumuz şu platformda kamu görevlilerin hakkını, hukukunu korumak görevimizdir. Kamu görevlilerimize hukuk sınırları dışında söz söyleyen herkes bu devletin düşmanıdır. Bu çirkefliğin amacı devleti işleyemez hale getirmek, milleti hizmetlerden mahkum etmendir. Böyle bir rezilliğe, kepazeliğe, ahlaksızlığa izin veremeyiz.
https://www.karar.com/guncel-haberle...alar-3-1667703
KK Kamu gorevlilerini degil, haysiyetini, onurunu namusunu satan bazi kamu gorevlilerini uyardi, aklinizi basiniza alin bu son sansiniz diye. Bu da her zaman yaptigi gibi, Sanki KK, tum kamu calisanlarina hukuk disi seyler soylemiscesine konusuyor.
Aslinda, bunlar olmazsa ben ne yaparim cigligi bu.
Korku daglari bekliyor.
-
-
-
Dünyanın 1925 te geçtiği altın para sistemi ABD'nin tek tarflı uygulaması ile doların altın karşılığı 70 li yıllarda sonlandırılmıştı. Şimdide bir gece piyasadaki dolarları faiz arttırarak topladıktan sonra alışverişte ben elektronik para çıkarıyorum derse bu dolarlar kime girecek merak ediyorum Türkiyeden kaç kişi ABD ye uçup o da vize alırsa Amerikan federal bankasına iade edebilecek. Sonuçta adamlar yıllarca dolar karşılığı altını topladı sonrada kaldırdı. Kim ne yapabildi. Bunun karşılığında AB bizde elektronik paraya geçiyoruz ülkeler arası ticaret elektronik para ile yapılacak dedimi bu avrolar kime girecek. En güvenli liman bence döviz 1 dolar 150 milyon olacak ne yapayım kumarı seviyorum...🤣🤣🤣🤣
-
Bankaya götür hesaba koy.. Dijital işte...
Büfeler düşünsün.. Yastık altı da sıkıntı tabi.
-
Sadece ABD de harcayabilirsin bende tl karşılığı yok derse banka ne diyecek banane paramı ver oynamam mı diyecek
-
Kredi çekip yatırım yapılacak tek işi ben söyledim hazır senin sektör ya müşterin de hazır koyver gitsin
-
Zaten paramiz dijital gibi birsey
Ekranda rakam goruyorum yolluyorum harciyorum elimde birsey yok.