Üstat bunu anlamamış olması için ahmak olması lazım çapsız diyorum ama çapı var yalnız aç gözlü fikri sığ ve fakir zannımca adam olacak ama istemesede yani inşaallah
Printable View
Gördüğümü ve bildiğimi talep olduğunda yazmaktan çekinmem...
Bu hissenin tahtacısı işi hep eline yüzüne bulaştırıyor. Oysa herkes mutlu olabilirdi. Bencil bir yapısı olsa gerek. Tekil hareket ediyor. Kimseyi yanında istemiyor...!!!
Bunları tahmin ettiğim için artık enerjimi başka hisselere kaydırdım. Oralarda zaman harcıyorum. PKART ile hiç ilgilenemiyorum. Tahtacı da meydanı boş buldu, kendince bir şeyler yapmaya çalışıyor...!!!
Biraz daha çırpınsın, bakalım neler yapacak. Bakarsınız sonrasında yine PKART ile ilgilenmeye başlarım. O zaman tahtacı ne yapacak merak ediyorum. Hazır fırsatı varken iyi değerlendirsin bence...!!!
Taktacı taklacı pardon tahtacı dökülüyomu bişey alabildinmi alacağını Mart ayında ortalığa düşen kediler gibisin sana güçlü bi damızlık lazım sen biraz daha aran bu Mart olmaz bidahaki olur taklacı seni
Az önce telefonum çaldı, kayıtlı olmayan bir numaraydı, açtım, tanıdıkmış gibi gelen bir ses, bana pkart almanı destekliyorum, uzun zamandır takip ediyorum, ben de alacağım, dedi. (!!!)
Hayrolsun inşallah, maşallah çok amin.
Artık çağırın gelsin kim varsa defansa adam istediği gibi at koşturuyor
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mübarek ramazanda burnumuzdan getirdi
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi