Originally Posted by
Uyvar41
Hocam boşuna kendini bu topicte yorma...hocamı? sen sen gibilerin dervi geçti ne yani yürüyeni savunmayıp yürüteni hırsızı din tuccarınımı savunacaz haa son bişey fazla çakallar vadisi izleme
Bu topicin sahibi umudunu arap yarımadasındaki muhtemel karışıklığa ve yürüyen zevata bağlamıştı, ama o ticaret yolunun
girişinde, Aden de bizim olduğumuzu hesaba katmadı..Patladı..
Lozanı onlar yırttı attı sonuçlarına katlanacaklar. Misak-ı Milli de bize yetmeyecek..Türkiye makas değiştirdi..
Yıkacakları,ele geçirecekleri sandıkları ülke şahlandı..
Fetö operasyonun en büyük amaçlarından biri İpekyolunu Türkler ve müslümanlar üzerinden kontrol etmekti..
İlk hedefleri Türk Cumhuriyetleriydi ardından Afrikaya yöneldiler..
Devran döndü, Türkiye içeriden yıkılmayacak,kemirilemeyecek kadar güçlendi..Halk bir şekilde oyunu anladı ve tarafını seçti..
Kaybedecekleri son oyunu 15 Temmuzda başlattılar, sonrada durmadılar, saldırılar kesilmesede canımız yansada kontrolü ele geçiremediler..
Şimdi onlar uzun süredir görmeye hasret kaldıkları Türkü görecekler, yıkamadıkları gücün gerçek gücünü hayretle izleyecekler..
Artık ülkeyi dışarıya teslim eden azınlığın kudreti bitti, nefes borusu kesildi,içerde kurdukları son oyun buydu, altında kaldılar..
Ellerinde kalan son taşeronlarını yollara döktüler,,Takılma o zavallıya..
Bir hain grubunun ve onların bey babalarının şefkat tokadından korkan o zavallı, binlerce yıllık Türk Devletinin sillesini günü gelince yiyecek..
Saldrsalarda alacakları bir sonuç yok..Gelselerde yenilecekler,,kesin ve net..
Artk heryere bizim çocuklarımız gidecek, vekaletle başkasına çalışanlar değil..
Kürt probleminde son halka Ypg ve türevleri..Onlar imha edilince bizi nerde durduracaklar?
Kazakistan dan Bosna ya, Şamdan Musula kadar esen rüzgarda biz olacağız..
Film yeni başlıyor.. Ben sonucu çok iyi biliyorum ama skoru merak ediyorum..