sektörünün en ucuz kalmış kağıdı bi de yeni bir değerleme yapta layık olduğun yerlere gel
Printable View
sektörünün en ucuz kalmış kağıdı bi de yeni bir değerleme yapta layık olduğun yerlere gel
%50 getiri sağladı buralarda dinlenmesi normal 4,61 üstü kapanış bize yeter kendi adıma Temmuza kadar buradayım
Piyasada 195 milyon lot dolaşmakta., bugün 43 milyon lot hacim olmuş, kağıt el değiştirmekte 4.61 üzeri dünü de düşünüesek 70 milyon lot yapar , bunun yarısı alan olsa daha başlamadık diyesim var
Bank of 5 milyon lot almış cuma günü . Satarsa haftaya uğraştırır bizi yok satmaz alıma devam ederse uçurur o vakit bizi. Zirveden aldığının farkındadır herhalde
Bankof , bugün sattı mı? Neden düştü bu hisse ?
Kimse yazmıyor.
Bugün kimler aldı , kimler sattı.
Sevabına bir akd atabilecek bir arkadaş yok mu
zaten değerlendirmeyi hafta sonu yaptık dostum dün bank of 525 bin lot sattı bugünde en iyi satıcı bu hafta hem düzeltmesini yapar hem bank of un elinden mallarını alır çok hızlı geldik 3,xx lerden bırakalımda dinlensin böylesi daha sağlıklı
Bofa 1 milyon 50 bin lot satmış.
Kaderi bellidir bence bu hissenin zaten.
Giriş iinsanın kendi elindedir. Gelişim kısmı zorlar iinsanı, burası çok ama çok önemli bence çünkü hiçbirşey elinizde değildir. Sonuç kısmınız güzel olur inşaallah. Bence olacak, sizi bilemem YTD...
Yarın da indirimli fiyatlardan verirlerse almayı düşünüyorum
Kısmet artık.
Aslında , bu düşüşler benim gibi ky. ler için bir fırsat. Ben , düşdükçe , düşük fiyatlardan ekleme yapıyorum.
Artık hissenin defter değerinin 12 TL. olduğunu herkes biliyor. Hiçbir ky. bu fiyatlardan satmayacağına göre , en azından defter değerinin yarısı olan 6 TL. leri görmesi gerekir diye düşünüyorum.
Aşağı doğru yapılan bu hareketleri de , silkeleyerek mal toplama çabası olarak değerlendiriyorum.
4,38 TL. de GAP boşluğu olduğu , onu doldurduktan sonra yükselişin başlayacağını öngörenler var.
Bakalım neler olacak, Benim fikrim ise , sabredenlerin sonunda kazanacağı şeklinde.
Mehmet Ali Yılmaz’ın 30 milyon TL (%15) değerindeki hissesi el değiştirdi, bu son iki günde oldu. Kap açıklama girdiler. Bu değer piyasa değeri ile 200 milyon TL’nin üzerine denk geliyor arkadaşlar, yani neredeyse banka borcuna yakın bir rakam, yani bu hisseyi ya aile satın aldı bu fiyatlardan çünkü bu fiyatlara bu hisseyi kaptırmak istemediler ya da banka borcuna karşılık verildi ama ikinci söylediğime ihtimal vermiyorum. bunun başka açıklaması yok. Değerlemeler daha gelmedi yani bu hisseyi şu an bu rakamlarda görüyor olmamız inanın normal değil.
Elinde hisse senedi olan arkadaşlar, hisse senetlerinizi bu fiyatlardan kaptırmayın. Söyleyeceklerim sadece bu kadar.
Yatırım tavsiyesi değildir.
hacim yerlerde maşallah kimsenin mal satmaya niyeti yok buralar bence dip hayırlısı artık
Merhaba, GYO şirketleri her sene vermek zorunda. Normal şirketlerde zorunluluk yok sanırım. Enflasyon muhasebesi de devreye girince, bilançoları sağlıklı okuyabilmek adına, bilanço döneminde ben gönderilmesini bekledim. Göndermediler. Yoksa bu fiyatlara bu kağıt kalmaz. Düşünün markette suyun fiyatı 10 TL, birisi çıkacak aynı suyu 10 kuruşu satacak, şu anki durum aynen öyle, o su kapış kapış gider… bu kağıdı bence bu fiysalardan ortaklar topluyor.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Haftaya 5.xx tl olur bence. YTD
bankof bügün tahtanın içinden geçiyor şuana kadar 1.5 milyon lot sattı. Neyse yarın daha daha yüksekten almak için sıraya girer
dün 3 milyon satan bofa bügün aşağıdan şimdilik 1,5 milyon lot aldı.galiba bi ben kaldım tektuda neyse
Çok yüksekten borsaya girmiş hemen ardısıra biraz hareket ettirmişler.. ondan sonra hemen al aşağı yapmışlar ve uzun uzun yıllardır diplerde süründürüyorlar.
Bugüne kadar borsada ne marifeti olmuş. Üsten boşalt sonra herseyi paivşze et en alttan alttan topla işleri mi hep? ? Bu tür şirketlerin ne işi var borsada, niye borsa kotuna alıyorlar, ülke borsasını niteliksizleştirmekten başka işe yaramıyorlar.
Belli ki Bank of elinizdeki bütün malı almakta. Benim vaktin yok bu günlerde lütfen fazla hareket etmeyin . Bi de zarar etmiş derken konsolide ne gelecek onu görünce net bi cevap yazarız dostum.
Fırsat bulduğumm için yazıyorum ben hislerime sahip çukmaktayım ve yapabildiğim ne varsa yapıp lotrlarımı artıyorum desem size
Çalı arkasından çıkın lütfen. Benden başka yazan yok gibi... Biz güvendik düşer iken de yazıyoruz çıkar iken de ...
Bütün turizm hisseleri uçmuş gitmiş
Bu , hala 4,53 de sürünüyor. 4,53 e turizm hissesi mi kaldı.
Bir babayiğit çıkıp , toparlasa hisseleri ne güzel olacak , ama maalesef kimse topa girmiyor.
Şimdi de 4,35 e indirdiler. Ucuzun da ucuzu , adeta bedava fiyata indirdiler. Yazıklar olsun
Hisseyi yerden yere vuruyorlar.
Defter değeri bile 12 TL. nin üzerinde. Dükkanı kapatıyorum dese , hissedarlara 12 TL. para düşüyor
Bu borsada gel de işlem yap. Çakallar sarmış borsayı.
4,29 dan devre kesti.
Böyle bir borsada , diğer pahalı hisseleri millet nasıl cesaret edip de alıyor , ben buna şaşırıyorum.
Ederinin 3 de biri fiyattaki hissede bile ne oyunlar dönüyor.
Sonuçta yatırımcısına , bırak para kazandırmayı ; para kaybettiriyorlar.
Metur 17,5 TL ...Öyle doğru dürüst kar ı da yok. Defter değerine bakıldığında
Tektu dan 25 kat daha pahalı , ama yine de yukarı gidiyor.
Arkadaşlar,şirket batıyormu?.ne dersiniz tahta kapanacak gibi duruyor.😔🤔🙋🦅🇹🇷
Oyunu bozdun. Kuralları yeniden koydun. Yeterince bezdirip, bıktırdın. E hadi yolculuğumuz başlasın...
Kişisel görüşüm; Bayram dönüşü bayramı yaşatacaktır.
Şahsi fikrimdir.
Bank of Amerika 2.818.000 adet satıp hisseyi göçertmiş
Artık biz değil Tektu kendini anlatacak
Umarım analizler doğru çıkar. Benim hedefim belli.
Seviyorum TEKTU'yu. Dün bozduğu tavanla birlikte 4. tavan. Tek bir yorum var sayfada... O da sayfanın ben dahil 3 takipçisinden birinden:) Bu da demek oluyor ki, hissede küçük yatırımcı bırakmadılar... Arkadaşlar, ricam gaza gelip yazmayalım. Tek ricam bu. Ben izleyeceğim, yazılanları takip edeceğim ama bi süre sessizde kalacağım. Bu şirkete güvenen yoldaşlara selam olsun...
Sevgiler...
Yatırımcı tavsiyesi değildir. Allah korusun batarsınız...
Dd 12.03 hisse şu anda fiyatı 5 civarı, eninde sonunda dd ni görecektir.
2024 yılı ilk çeyrek bilançosu geldi.
59 Milyon zarar...
Borçlar artmış , ama özkaynakları , borç artışından daha fazla artmış ( malı , mülkü değerlenmiş )
Sonuç olarak defter değeri 13,65 TL. ye yükselmiş. ( Bayram öncesi , yani bugün kapanış fiyatımız : 4,89 TL. )
Haydi tektu yeter bu kadar beklettigin