Adamlar işi biliyor! Şirketlere İştirak ediyorlar sonra hisseleri çok büyük karla piyasaya satıyorlar.
Printable View
Adamlar işi biliyor! Şirketlere İştirak ediyorlar sonra hisseleri çok büyük karla piyasaya satıyorlar.
Güzel bilanço bekleniyor. Sermaye arttırımının gerekçesi yeni şirketlere ve sektörlere stratejik yatırımlar yapmak olarak bildirilmişti, bu tip beklentiler ile bu hissenin bu fiyatların altına kalıcı olarak düşmesi zor, düşerse güzel fırsat olusturur. Önemli olan hangi rakamlar hedef olacak ve biz o rakamlara ne kadar güçle ulasabilecegiz
POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilanço gelmiş.
CASPER_VIA_M3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bravo
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ağam sen ne yaptın öyle bankamı soydun :oleyo:
Böyle bir tahmin tek kelimeyle tam üstüne bastınız, iyi hesaplama tebrikler. Bilançoyu ben de çok beğendim. keşke daha fazla ağırlığı hdfgs ye aktarsaydım. Bu kar fiyata güzel yansıyacaktır mutlaka, beklenti kar ile de bitmiyor. Bedelliden gelen para ile satın almalarda yavaş yavaş gelecektir. Böyle haberlerin geleceğini sadece ben değil herkes tahmin ediyor. Dolayısıyla her geri çekilmeyi piyasa fırsat olarak görecektir.
İmzama tıklamayı anketi doldurmayı unutmayınız.
tahmin tutmuş :)
girişim sermayelerinde bilanço gelirinin çoğu kağıt üzerindedir
sürekli büyümek ve yatırım yapmak zorundadır.
hedefin en büyük avantajı finansal kredi kullanmaması.
simdi yatırım zamanı.
özelikle hedef proje de nasil bir satinalma yapacaklar merak ediyorum
Arkadaş yine mokoko
burada beklenti daha yeni başlıyor hele iştiraki olan granit şirketi halka arz olsun biz o zaman parayı koyacak yer bulamayacağız, bu gün şirketi aradım çalışmalar devam ediyor dediler sanıyorum yakında SPK dan onay çıkar,enseyi karartmayalım ,yürüyelim arkadaşlar
info ağzına ettin tahtanın tamam da ....geleni geçeni öptün anladık, buranın ağasıda paşasıda sensin ama suyu kaçırdın artık eşeğin bir taraflarına
4.36 ortalamayla 756.000 lot satış info show yaptı bugün
Bilançoyu görüp hisseye atlayanların eline verdi gibi.
info yine iyı iş çıkarıyor marbaşla ,,,sabahtan verdi 4.36 0rtalamayla 800.000 lot civarı şimdide alıyor 4.30-4.34 arası..şu an totalde 424.000 lot satış la 4.43 ortalama tutturdu ..son 10 günlük alım satım miktarlaeına bakınca info yine ben buranın ağasıyım diyor çünkü son 10 günde 1.426.499 lot satmış ve satış ortalaması 4 .94
Keske düşse de daha çok alabilsek
KAR DAĞITIM POLİTİKASI
Şirketimizde karın dağıtılması Türk Ticaret Kanunu, Sermaye Piyasası Kanunu ve Şirketin
tabi olduğu sair mevzuat hükümleri dikkate alınarak Yönetim Kurulu önerisi doğrultusunda
Genel Kurul tarafından karara bağlanır.
Portföyünün büyümesinin yanı sıra yatırımcılarına yüksek temettü getirisi sağlamayı
amaçlayan şirketimiz yönetim kurulunca ilgili mevzuat çerçevesinde;
a) Pay sahiplerimizin beklentileri ile Şirketimizin büyümesi arasındaki hassas dengenin
bozulmaması,
b) Dünya ve ülke ekonomik şartlarında herhangi bir olumsuzluk olmaması,
c) Şirketin mali yapısı ve genel kârlılık durumu,
dikkate alınarak dağıtılabilir kârın en az %20’sinin nakit ve/veya kaydi pay şeklinde
dağıtılması öngörülmektedir.
Nakit kar payı dağıtımı, en geç kar dağıtım kararının alındığı genel kurul toplantı tarihini
izleyen ikinci ayın sonuna kadar yapılır. Kaydi pay şeklindeki kar payı dağıtımı ise yasal
izinleri takiben gerçekleştirilir.
Pay sahipleri için genel kurul kararı ile belirlenen nakit kar payı ödenmedikçe yönetim kurulu
üyelerine, Şirket çalışanlarına kar payı ödemesi yapılmaz.
Ayrıca, Şirketimizin esas faaliyet konusu olan girişim sermayesi yatırımlarından hedeflerin
üzerinde bir getiri ile çıkış yapılması halinde, Şirketimizin genel karlılık durumunu da dikkate
alarak, Sermaye Piyasası Mevzuatı, Türk Ticaret Kanunu ve diğer mevzuat çerçevesinde
mümkün olduğu ölçüde ortaklarına nakit kar dağıtma ilkesi de benimsenmiştir.
Sermaye Piyasası Kanunu ve mevzuatına uygun olmak kaydıyla ortaklara temettü avansı
dağıtılabilir
Blanço günü 1.5 milyon lot alım yapan garanti, zirveden vurdu hissenin kafasına. Bugün yine aynısı 400bin lot artıdayken şuan -460bin lot... Spek Spek değil ki adam gibi götürüp terse yatırsın bu koca traderları..
Şirketimizin 11.02.2021 tarih ve 06 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısında;
1. Şirketimizin 2020 yılı faaliyetleri sonucunda elde edilen dağıtılabilir kardan ortaklarımıza %35,7142 oranında 75.000.000 TL temettünün pay senedi olarak dağıtılmasına,
2. Kar dağıtımına ilişkin teklifimizin Genel Kurul onayına sunulmasına
oy birliği ile karar verildi.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/909034
Bedelsiz gelir mi dersiniz?
Ne olacak şimdi?
2020 faaliyet raporunda 15.sayfa seyitler kimyanın ortaklık yapısında hedefin payına düşen 31 aralık itibarıyla %31.17 iken bugünkü kapta şirket bilgi formunda %25 e iniyor .1 ocak itibarıyla bakınca seykim hisesinin satışlarını bulamadım .idealist seykim paylarını sattığı için seykimde idealistte ortak olduğu için diye bakmaya çalışsak bile ,veya sene başından itibaren 600.000 lot 13.50 fiyatla satılan idealist payları bu kadar etki ediyormu .zira %6 seykim payının nasıl satıldığını ben anlamadım anlayan birileri yazarsa sevinirim
Hedef GSYO A.Ş. (B Grubu)
4.987.166,50
%31,17
6.487.166,50
Temettü olarak nakit verse daha iyiydi.
inveo nerelerde geziyor hissemiz de patinaj yapıyor. Bu hisseye samimi ve ky dostu etkin kişiler gerekiyor.
Bedelsiz verince sermayedeki hisse oranımız değişmiyor. Temettü verirse tekrar hisse alıp oranımızı arttırabilirdik.
Ek Açıklamalar
Şirketimizin 11.02.2021 tarih ve 06 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısında;
1. Şirketimizin 2020 yılı faaliyetleri sonucunda elde edilen dağıtılabilir kardan ortaklarımıza %35,7142 oranında 75.000.000 TL temettünün pay senedi olarak dağıtılmasına,
2. Kar dağıtımına ilişkin teklifimizin Genel Kurul onayına sunulmasına
oy birliği ile karar verildi.
hisse takas atabilen varmı
https://i.hizliresim.com/aR0NtM.jpg
aylık takas
Dün akşam aklıma geldi.
hisse sabhibi neden yaptıgı kardan temettü (nakit) dağıtmazda
bedelsiz hisse dağıtımına gider sizce? sahip oldugu diger hisselerdede aynı oyunu oynuyor.
seykm kar var bedelsiz ,hdfgs kar var bedelsiz ideas ta durum nedir bilmiyorum.:plc:
Hdfgs için yazıyorum.
Bedelli olan bir tahtanın akabinde temettü vermesi nadirdir.
Bedelsiz yaptığına sevinelim.
Girişim iştir kişinin lafina bakılmaz.
Görelim ne olacak.
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:ok: o boşluk içimi kabartıyordu evham yapıyordu bende:rules: ...
ben kenarıya geçip oturayım grafik şimdi güzel oldu:ok:...belki yer bulamam:wave: ne olur olmaz gerçi ben ayakta da giderim :oleyo::party:
çift dip yada W her zaman sevmişimdir teknik te...:bravo: adam nakış işlemiş:bravo:
grafikteki üst banda geçiş bekliyorum kendimce :party::halay:
al-sat değildir.
Temettü verirse şirketten para çıkar da ondan. Bedelsizde para tekrar şirkette kalıyor. Sermaye deki oranımız değişmiyor. Uyanıklık yapıyor. Temettü sigorta dır.CASPER_VIA_M3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sermaye büyüdüğü icin dolaşımdaki hisse sayısı artıyor
bu durumda hissenin fiyat hareketleri ağırlaşıyor.
bedelliden gelen ve bedelsizden aktarılacak paranın kullanım yerleri onemli.
İzahname çeşitli sektörlere yatırım amacıyla bedelli sermaye arttırımına gidildiği yer alıyordu, bu fon bir şekilde kullanılacak, zaman ilerledikçe bu sektörlerden biri ile ilgili satın alma anlaşmaları yavaş yavaş düşmeye başlayacaktır. Bukadar sessizlik ve hisse fiyatlarındaki daralma hızlı yaşanan bir yükselişin sonrasındaki sindirmeler gibi sonuçta bu kadar getiri elde etmiş yatırımcılar hisse olduğu yerde takıldıkça getirilerini realize etmeyi tercih edecektir. Tam olarak tahtacı da bunu uyguluyor, zaman zaman da alırım bak getirinizi elinizden ha dikkatli olun deyip korkutuyor tabi. Kimimiz korkup kaçacak kimimiz daha da derinleşecek kim doğruyu yapmış olacak onu zaman gösterecek
imzadaki ankete katılırsanız sevinirim.
Info ile nasıl dans ediyorlar...
Genel kurula katılan ortaklar varsa izlenim yazarlarsa seviniriz.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.