birileri borsada götürüyor teziniz hala geçerli mi :) insan sevdiğine takılırmış bende biraz takılayım dedim maksat ortam şenlensin :)
Printable View
Düşünce paylaşımı için teşekkür ederim.
Savunma sanayi veya bu sanayiye üretim yapan BIST'te bir kaç şirket var.
YP ve ihracat bugünlerde önemli.
Sanırım bankaların devri bu tahvil faizi ve ardından gelecek kaynak maliyet artışı ile kapandı.
Yok abi sans yok
Sabah 9 da girecektim ve sanirim ilk defa kar edecekmisim
Toplantiya bir girdik 12 de ciktim
Tabiki alamadim
Nasip degilmis :((((
hangi bankayı önerirsiniz döviz almak için makas farkı en az olan.
10 yıllık tahviller %4,23 artarak %18,23 oldu. Borsa ve tahvillerde satış tam gaz.
Türbülans son hızıyla devam...Ver mehteri veeeerrr...As bayrakları aaaaassss...
para piyasası gecelik faiz 26
Bipolar bozukluk vs olabilir .
Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacağız
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tl yaratmak için bisti satıyorlar deniliyor ahada buraya yazayım danışıklı dovus yahu satıyorlar da bunları kim alıyor sanki yine kendileri yerli de ve küçük yatırımcı da hisse alicak para mı var nakit yok hepsi zaten hisseler de kaldı parası ....kendin çal kendin oyna denir buna ...tekniğine uydurma çabası .
[emoji23][emoji23]diyecek birsey yok o zaman tabiki
Dolar alanın dolar yükselince sevinen millet haline geldik .
Katiline aşık olmak mı desem ,stockholm sendromumu desem bilemedim
Yada aklıma en uygun geleni Hannibalın beyin yeme sahnesi geliyor ya neyse konu uzar gider
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
BIST 93xxx.
87 ile arasındaki fark 6k.
Yani 100 yıllık yabancı ve bıyıklı buyuk ağa taktikleri deutsche satar çiti alir çiti satar deutsche alir suisse hsbc satar merilyn alir gibi bu işler böyle yerli yatırımcı ve küçük yatirimcinin hisse almasi mümkün degil kend aralarında top cevirmece tekniğe uydurmaca
Tl mevduat oran alan yok mu yansıma var mi oranlar a dün 20.75 ti en yuksek 32 likler sorduğum da bugün biraz daha yansıma olmustur belki
Evet satmak isterseniz Bi o kadar komisyon ödersiniz.. Ortalama komisyonlar onbinde 10-15arası bankalarda.. Banka olmayan onbinde 7 ile onbinde 5 arası komisyon ödeyeceniz Sanko, Osmanlı, tacirleri, meksa integral menkul gibi aracı kurumlarda var çok al sat yaparım diyorsanız.. Hacminiz ne kadar büyürse pazarlık gücünüz o kadar artar..
Sokıyım parmağımı bistinedeeee dolarınadaaa eurosunadaaa. Mevduat neyime yetmiyor
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arı hesap 20,25 olmuş bugün sitede yok şubeden öğrendim.Diğer banka oranlarında değişiklik yok henüz bildiğim kadarıyla seçime kadar olacağını da zannetmiyorum.Hey gidi günler Mart ayı bilanço ayı diye ay sonuna getirirdik vadeleri en az 1-2 puan yüksek alırdık şimdi üçün birini alıyoruz.
Sagolasin 19.50 ydi arı demek ki %20 üstüne oturmaya başladılar hepsi ....belli olmaz dolar böyle swap la olacak gibi görünmüyor stopaj indirim veya 0 lamasi yapılır belki talebi anca k bu şekilde durdurur ya da direk faiz artırarak ama direk artırcaklarini sanmam stopaj indirimi şeklinde olabilir
Aylık mevduatta olmanın bir avantajı da bu, günlükte olsam dün borsaya girerdim bugün de borsa bana girerdi. Tabii bazı fırsatlar da kaçıyor olabilir, bilemedim...
Dolar da 5.85 teknik yaptılar simdi de bisti teknik yaptılar 1.7 cent destek noktasında ......bir 15 gün önce olsa dolar tl 5.10_5.20 ardında olması lazımdı ruble ve reae bakarak ama şimdi onlar da zam geldi ruble 63 ten 64.8 e Real 3.70 den 3.92 bugün itibari ile ...o zamam 56 dn 68 e artan petrol u ve 420 ye gelen cds leri de ustine koyarsak su anki 5.40-5.50 aralığı normal denebilir bence ..