P.tesi satis girdim
Dunku fiyat olan 1.253355 ten bugun bozdu
Printable View
pazartesiye kadar t+1 fonları alamadığımız için yarın herhangi bir ppf fonu almak mı avantajlı yoksa günlük %17 den repo yapmak mı?
pazartesi başka bir fon alacağım o günde saat 2 den sonra paranın hesaba geçeceğinden acaba repo mu yoksa fon mu karar veremedim
pazartesi'ye kadar AAL mi FIL mi yada bir başka ppf mi?
aslında valörsüz olduğu için IST almayı düşünüyorum ama sabah emir girişlerinde bile hep bir sonraki günü gösteriyor acaba benim aracı kurumun sisteminde mi bir sorun var?
vakıf'ta hesabım olmadığı için vk 6 malesef olmuyor
gedik yatırımın GYL si var mk sı 18,47
hisse dönüşlerinde para boşta kaldığı günlerde sistem otomatik buraya bağlıyordu bunda valörde yoktu
repo yerine 4 günlük bu fondan almak daha mantıklı gibi
Vk6 mk 18.91
GPG günü tahminen on binde 8 değer artışı ile 1,2568 seviyesinde tamamladı
Yfv ile ilgili haberi olan var mi?
GPG
@gpg_info
·
1 sa
GPG günü tahminen on binde 8 değer artışı ile
1,2568 seviyesinde tamamladı
Pozisyon Dağılımı
Repo Mevduat Vb % 75
Bono %13
Net Hisse Senedi % 3,9
Pair Trade Pozisyon Büyüklüğü % 8
Sorularınız için bilgi hattımız 0312 438 27 00
E-mail gpg@gedik.com
TZL sabit getirili 18.9
Tcd gunu tahminen yuzde 2 deger artisi ile kapatti. Kaynak 6.hissim
Yfv getirisi ppf düzeyine düştü yeni fon arayışına başlayalım.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarin satis versem bile pazartesi satilacak. Peki pazartesi gunku fiyattan mi yoksa persembe gunku fiyattanmi satmis olurum. Sikinti olmasin bir gun icin pazartesiyi bekleyemelimiyim
Ne olmuş YFV'ye 😯😯 Neye elimi atsam eriyor sanki. Hayır yani, altın falan da kar etmemis. Tahvil faizi işi bitirdi belki de.
Duzeltme: bugün altın da duşuşteymis, gram. Nedense bana gram alıyorlardır gibi geliyor
Ben de yfv ye güvenenlerden, umut bağlayanlardandım...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 gun icin 3 gunu feda etmeyelim.4 gunde essek degil ya binde 1 verir herhalde ama alacagim fonu az cok belirledim
1 gunluk getiriyi 4 gune fit oldum resmen..
Evet, bu durumda Pzt gününü beklemek mantıklı görünüyor. O zaman bu nalet fon acaba hem tahvil lerin düşüşü hem de altinin yukselisiyle mi iyi getiriyor? Öyle herhalde.
Bende pazartesi yfv den çıkıyorum
T+1, bir gün valörlü diyoruz ama, fon değiştirince en az 3 gün repo vs düşük getiriye razı olmak gerekiyor. Daha bunun T+2 si de var.
Pazartesi sabah satış yapıyorsun, salı öğleden sonra para hesaba geçiyor, çarşamba sabahı yeni fon alış emri veriyorsun perşembe sabahı perşembe fiyatından yeni fon alınıyor. E, ne oldu 3 gün kaybettik. Hele benim gibi cumanın tatil olduğunu unutup pazartesi öğleden sonra sattıysanız, daha da kötü :) Haftaya pazartesi ancak alıcam. Bir haftada ancak değiştirebilicem yani :(
Bir fonun getirisi haftalikta mevduat kadar getirmiyorsada orada durmanin anlami yok