Otomobil almak isteyenler
ÖTV indirimi geliyor
https://m.boxerdergisi.com.tr/otomob...-geliyor-49639
Printable View
Otomobil almak isteyenler
ÖTV indirimi geliyor
https://m.boxerdergisi.com.tr/otomob...-geliyor-49639
Bu idlip işi kesin olarak çözülmeli.O iş çözülmeden hiçbir şey bitmiş sayılmaz.
Cumhurbaşkanı Putinle görüşmüş ama somut birşey söylenmiyor.
Birde bu virüs işi iyice sapıttı.
Mert Yılmaz, "Bir fon yonetiminin iyi olup olmadığını, en iyi, degisken fonların getirilerine bakarak olçebiliriz. Çünkü bu fonlar, varolan veya yönetimin öngördüğü trende göre farklı pozisyon alabilir, ağırlık arttırıp azaltabilirler" diyor yayında.
Telefonda bağlanan kişi, hisse fonların performansı hep endekse göre gidiyor,öyleyse ortada çok büyük bir başarıdan bahsedemeyiz dedi. Mert Yilmaz'in cevabı bu şekilde oldu.
Bana bugün biri illa türev aç diyecek olsa artıya açardım.
Umarım türev fonları yanılıp eksiye açmamıştır.
Hayatta olmaz 5.76 , cari acik artmaya basladi doviz ihtiyaci olacak hele birde betoncu kredi cekmeye baslarsa..SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlamadigim.sifir araclar haziran a sira yazarken nasil otv indirimi oluyorSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi gozumuz aydin
https://mobile.twitter.com/t24comtr/...7Ctwgr%5Etweet
Rejim illa alacagim dese soci zamani derdi
Rejim onu demiyor
Rusya rejime diyorki
Turkiye abd ile sicak temasa gecmesin
Siz ilerleyin
Aba altindan sopa gosterek
Reiste diyor alirim o sopayi kirar s400lerin paketine koyar alayini cope atarim gider patriot alirim
Rusya mesaji aldi...aklini basina da aldi
Dunku abd den patriot isteme fikri olaganustuydu
Gercekten mi istedik hayir
O pattiotlarin gelip kurulmasi alti ay alir
Reis reste rest cekti
Cok zekiceydi
ABD endesleri anormal şekilde düşüyor.
Hele Nasdaq -1,5 olmuş.
Bizim dünkü durumu kıskandılar demekki.
Evet Burak hocam , onu özetledi sn webster için :) ama bilemiyorum söylediği ne kadar doğru. Çünkü biz fonun büyüdükçe hareket kapasitesinin azaldığına karar vermiştik sanırım forumda. Bir de ani çıkışlar olunca çeşitli yalpalamalar oluyor büyük fonlarda, bunda da mutabık kalinmisti. Yani Mert Bey'in söylediği teorik olarak doğru belki, ama pratikte pek olamadı sanki, özellikle değişkenler için. EIb'yi dışarda tutuyorum, o ayakta kalabildi. :)
Bugun yoktu araba .polo passat clio 2020 model.yarin birdaha bakayimSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Goruntuler gercek, zamani yeri bilinmez.gecen 2 asker sehitte ucaklarin kimligi aciklanamadi
SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar geri yukselmis
Onsun onu kesilemiyor
Gece viopu ekside
Ankarada derlerki
Hayir mi gardaaaaaaaas
Yazmistim.bu ons neden cikiyor deli dana gibi , bu olaylarimi fiyatliyor nedir.SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Virus olayi bu kadar mi hizli fiyatlaniyor.saat 10 da ons 1625 ken 17 de 1650 olduSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Virusten korkmayan shangil bizi korur
Biri demin investige yazmis
İncirlik ussunden bildiriyorum
Abd askerleri kargo ucaklariyla ayriliyor
Net bilgidir dedi
Ne kadar dogru bilemem
Sizde diyorsunuz abd ucaklari geliyor
Mps arti 2.33