IST leri tutuyor musunuz ustadım yoksa komple GL1 mi yaptınız?
Printable View
TAHVIL grafiğini daha önce asmıştım üstadım. 12.80 (hadi biraz sapma olsun 12.50) civarı oldukça ciddi bir direnç. (Konu Faiz olduğu için özellikler "direnç" yazdım.) Son zamların enflasyon üzerindeki gecikmeli etkisi nedeniyle bu seviyelerin orta vadede aşağı yönde geçilmesi oldukça zor. Ha, sepet düzenlemeleriyle kısmen bir şeyler yapabilirler belki ama nihayetinde yılsonuna kadar 12.50. Olursa öpüp başımıza koyalım. Bu da, tahvil içeren fonlarda şu an bulunduğu seviyelerden bile çok güzel kazanç fırsatları yaratmış olacak.
Biri acc felan gunluk tahmini bir tablo koyuyordu
Kim o
Koyabilirmi
Geri döndü TIV MK 27.17
GPG tahmini +0.32
Tahmini mk %123SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Diğerlerini göremiyorum maalesef SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün verim eğrisi nedir ve çeşitleri hakkında bakinirken ( hayranı beye teşekkür, başlangıç noktası oldu) kerim rota'nin su ufuk açıcı yazısını
https://www.paraanaliz.com/2019/dovi...mpression=true
Edit: link duzelttim
Trump: "Erdoğan ile ilişkimiz çok iyi, Türkiye'ye yaptırımlar kalkacak, Suriye'den çıkıyoruz."
ALKIM, AKSEN, ODAS, GOZDE kapanışlarına bakaraktan EID'nin % 2,80 civarında primli olduğunu tahmin ediyorum. HTT % 1.5
Hayırlısıyla yine sallamaya başladık. Tutmazsa dahada davosa gelmem. :)
Değerli fon forumu,
Akbank’la çalıştığım için boşta duran parayı akbank ppf’si ale ile değerlendiriyorum ancak getirisi fil gibi ppf’lere oranla düşük.
Fil’de valörün olmadığını duymuştum, başka banka ppf’si kullansam, parayı fondan çekmem gerekecek olursa ne kadar beklerim? Likitte olduğu gibi hızlı olur mu?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tcd karel ve uluun bugün portföyü taşıdı durdo ve alarko ayak uyduramadı.Ortalama ne gelecek yarın görürüz.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın hemen mi bilemem ama her şey mümkün, zaten bıst 105 ten gelmişti bu olaylar öncesi
#SONDAKİKA Donald Trump emri vermişti... ABD Hazine Bakanlığı, Türkiye'ye yaptırımları kaldırdı!
Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili açıklama: Erdoğan ile birlikte pek çok insanın hayatını kurtardık! "Kendisini çok iyi tanıyorum... Ülkesini çok seviyor ve doğru şeyler yapıyor! Yakın zamanda buluşacağız..."
Bu bahar havası ne zamana kadar sürer.ekmeğini kaç gün yiyebiliriz acep
Coskuda satmak lazım üstat öyle değil miydi?Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.