Başkan ne kullanıyorsan söylesene bende alayım…
Printable View
Başkan ne kullanıyorsan söylesene bende alayım…
Romantiğim ne patladınız yaaaaaa 🤣
1 Nisan da Millet yemeye devam edebilirsiniz demiştir. Bu sizin hakkınızdır demiştir. Milletin önünde hiç bir güç olmadığına göre bu iş bitmiştir.. Dağılın..
Bu hisseyi bana tavsiye eden Serhan isimli şahıs, buradan kaç kişiye tavsiye etmiştir acaba
Korkma, titre serhaaaan
Tavandan virman, bmw 4 … hayırlı işler
Yooo tanıdığım biri, yüzüne yakında söylicem zaten biraz daha oynamasını izliyorum. Burda yazılanları okuyor biliyorum ondan yazıyorum ;)
Tavsiyeniz için teşekkür ederim ama son virmanıyla BMW aldı kendine biraz binsin buradanda kandırdıklarıylada topluca açıklayacağım. Geçmişte yaptıklarıyla beraber buradan fragman gectim.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim ama son virmanıyla BMW aldı kendine biraz binsin buradanda kandırdıklarıylada topluca açıklayacağım. Geçmişte yaptıklarıyla beraber BANkERS
Evet Serhan, Eylül 1 de diğer mağduriyet yarattıklarında beraber toplu bir görüşmeye hazır mısın ?
Ne oldu sesin çıkmıyor? Serhaaaaaaan..
Demir Bey 😉
Çeşme de kandırdıkların bitti, sıra bodrumda mı serhaaaaan. Az kaldı Serhan.
Aaaaa döndü laz uşağım, bekle sen şampiyonluk kupasını daha senin meselen başka cahilim
Tamam uşağım sensiiiin
Yeğenim bir gün aç susuz kal güneşin altında sonra sana akşam üstü bir bardak su ikram etsinler bir bardak su mu?on tane işkur mu desinler hangisini tercih edersin...Bırak onlar bir bardak su ya muhtaç kalsınlar sen suyunu iç yeğenim suyunu iç.. Şükret...
S♥B
Oceans 2
İş Bankası: Bölünme başvurusu yasal süre içinde sonuçlanma imkanı kalmadığından işlemden kaldırıldı.
https://www.foreks.com/haber/detay/6...en-kaldirildi/
S♥B ne diyor bu işe ?
Oceans 2
Bölünme ile ilgili sayfalarca bilgi paylaştım tartışmaların sonucunu göremeden iş bankası hepsini çöpe attı :vk:
Türk literatürüne ilk Sayın Mars lının yorumuna cevaben NOKTA diye cevap vermiştim o saatten sonra sosyal medya,köşe yazarları bunu kullanmaya başladı nasıl ilkerin başlangıçların adamı oldu isek..Kapanışların Adamı da biz olacağız Allah nasıp ederse.. Tarihe not düşeceğiz....Madein OFLU... NOKTA
Yedi düvel,yedi cepheden taarruza kalktı . Savaşta her şey mübahtır anlayışı ile..Bu zamanlarda fitne kol geziyor.Gorünen hiç bir şey aslını yansıtmıyor..Ne demiştik.. Tarih bunu not ediyor.. Bütün maskelerin düştüğü gerçeklerin ortaya çıkacağı zamanlardan geçiyoruz ve bunlara nasip olursa şahitlik edeceksiniz.. Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak..
Adalet
Noktayı
Koyar....
Çok gizemli yazılar. Hiç bir şey anlamadım. Biraz daha açıklayıcı olursanız bizlerde anlarız ne demek istediğinizi.
Ayranım ve uzaylım dönmüş 🤣
Serhan da geldimi tamamdır
Bırak traşı Berber.
Ayranım alınmış 🤣
Siteye reklamlardan giriş yapamıyorum. Her yeri reklam olmuş