yani cihadla el kaideyle ösocu ********lerle tek alkası yok diyorsun. İyiymiş.
Printable View
İşin asıl can yakan tarafı da şu:
Dünden beri futbol maçlarında stadyumlarda, camilerde yapılan törenlere bakıyorum da...
Halkın saf, içtenlikle, şehitlerine, ölen evlatlarına, evlatlarımıza ve onların ailelerine gösterdiği sevgi, saygı ve tezahüratı bunlar kendi dış politikalarına verilmiş destek olarak kabul ettirmeye çalışacak dünyaya ve bu politikaların muhaliflerine...
İçimi yakan gerçek bu...
Biraz sonra başlayacak maçta tribünlerde "Türk Milleti ordusunun yanında" afişi var...
İyi de Türk ordusu bu yanlış politikaların sahibi hükümetin emrinde...
Ne derse onu yapıyor...Acaba komutanlarla yönetim arasında "doğru yanlış" tartışması yapacak bir ortam var mı?
Tansu Çiller zamanında bir genel kurmay başkanımız vardı...
"O emreder ben tak diye yaparım" derdi..
Adı da tak-şak paşaya çıkmıştı o günlerde...
Bizim İHA düşmüş...
Kafası almayan, aklını, gönlünü bu ülkeye her türlü belayı getirmiş, umarım bir gün seçimle gidecek bir yönetime kiralamış tipler, diğer başlıklara sutre gerisinden atıyorlar buradakilere...
Ben ne istediğimi açıkça yazayım...
- Hür ve bağımsız seçimlerle seçtiğimiz vekillerimizle oluşturulan bir parlamento ile yönetilecek Tam bağımsız, özgür ve laik bir hukuk devleti...
- Siyasilerin tam ve sınırsız bir şekilde denetlendiği, adalet kurumlarının, üniversitelerin, medyasının ve de tüm çağdaş kurumlarının yasalarla belirlenmiş görevlerini yapacakları özgür ve hukuksal bir ortamda çalıştıkları bir ülke...
- İnsanların korkmadan, sadece hukukla muhatap olarak özgürce fikirlerini söyledikleri bir ülke...
- Kimsenin kayrılmadığı, insanların yeteneklerine göre okul, iş ve aş bulabildikleri, hiçbir grubun kayrılmadığı, kaynak aktarılmadığı, yaratılan hasılanın en eşit bir şekilde paylaşıldığı, ülke kaynaklarının çarçur edilmediği, denizinin, ormanının, akarsularının, zenginliklerinin kimseye peşkeş çekilemediği bir ülke.
- Yöneticilerin görev yaptıkları süre içinde bırakın zenginleşmeyi, fakirleştikleri, halkın da bu durumu esas kabul ettikleri bir ülke.
- Bir tek adamın hırsları ve aklıyla ülkeyi ve de halkını tehlikeye atamadığı bir alt yapı.
vs vs...
Ben bunları istiyorum.
Bunları istemeyen var mı?
Varsa benim asıl sorunum onlarla.
Ya Allah askina bana yazmayin makarna beyinliler sizi.. duyanda hatayi almaya calistilar butun mevzu oradan cikti sanir ya bizi kendiniz gibi cahil mi sandiniz? Ne cikariniz var kim bilir. nerelerden nemalandinizda burada kalemşörlük yapiyorsunuz?
Arkadaşlar bu tuzaklara düşmeyelim,bu adamlar paralı trol,şimdide mezhep üzerinden olayları kaşıyor,insanlar doğru soruları sormasın diye yalan haber pompalıyorlar,Reha Bey geçen gün paylaştı,ilk bedelli askerlik twitini atan yalama,şimdi çıkmış kahramanlık edebiyatı yapıyor,değil bomba tüfek sesi duysa altına yapacak tipler burada klavye delikanlılığı yapıyor...
Cihatçılar düşürmüş İHA'yı. Yuh artık diyorum:
Yanlış diplomasi derken konuyu ta başa götürmek de var tabi. Davidoff'a falan.
Ama daha çok yenilerde bir yanlış daha yapıldı..
Rusya'nın arka bahçesinde, aralarının hiç iyi olmadığı Ukrayna'ya Erdoğan'ın ziyarete gidip de Ukrayna ordusuna 200 milyon bağışta bulunmasına ne gerek vardı...
Sadece bir ay kadar oldu bu yanlışa.
Neydi amacımız?
Ülke olarak böyle bir gösterişten umduğumuz yarar neydi?
Hatay'ın korunması değildi kanımca...:)
https://tr.sputniknews.com/columnist...eklentisi-ne-/
Hatırlayalım.
Embesil salaklar, Hatay mavrasi yutturmaya çalışıyor burada.
Bunu yiyecek milyonlar elbette çıkar, fakat bu başlıkta bir kişi dahi çıkmaz.
Küfür yemeyi de seviyorlar, yeminlen.
Size bir tüyö:
Eğer bugünlerde asker selamı verenlere bakarsanız...
Eğer selam verenin sağ kolunda, bilek bükükse (kırık) o adam askerlik yapmamış demektir...
Parmakların durumu ise daha bir ayrıntı...:)
Futbolcuların hemen tamamı askerlik yapmadığından selamları bu durumda. (Kısa askerlik bence askerlik falan değil)
https://www.linkpicture.com/q/Screen...0935_Brave.jpg
Yuh artık, TRT kaçak göç haritası yayınlamış.
Işin enteresan tarafı, benim tezgah atacağım tüm noktalar var haritada.
Hatay'ı savunuyorsun ama Kıbrıs'ı satıyorsun, adaları yunan'a peşkeş çekiyorsun, nasıl bşr vatan anlayışı var sende, içimizdeki hainleri asmakla bitiremeyeceğiz bu sefer, en iyisş hepsini suriyeli diye bulgar'ın ve yunan'ın silahına doğru sürmek, hani bir film vardı Kemal Sunal, Yaman Okay oynadığı sembolize ettikleri karakterler tam da bu mizansene uygun, neydi o filmin adı Melike Zobu da oynuyordu?
Hayır,bunlar aynı anda emirle geldiler,bir tanede viop başlığında var,hazır metin,hayınlar vs...
Sputnik Türkiye'nin Genel Yayın Yönetmeni Mahir Boztepe'nin gözaltına alındığını bildirildi.
Sputnik Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Mahir Boztepe gözaltına alındı. Boztepe İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürülüyor.
Perinçekgilleri de okşasalar.
Son dakika: Milli Savunma Bakanlığı: Uçaklarımıza taarruz eden Rejime ait 2 SU-24 tipi uçak düşürülmüştür.
Bu misliyle konusu umarım alıştığımız yalanlardandir.
Bu kadar cep telefonu, haber kanalı var, bir tane sınırdan 76 bin kişinin nasıl geçtiğine dair doğru dürüst görüntü yok, ne biçim iş bu anlayamadım.
Saatte bin kişi önemli bir rakamdir, insanların oluk oluk akmasi lâzım, bir kaç kovalamaca, efendim tas attılar, vay sis bombası attılar ıvır zıvır.
Baya baya AMK trolleri, Hatay tehlikeye düşecek konusunu, sosyal medyada işlemeye başladılar.
Aynı konuya dün gece ve de sabah ben de değinmiştim...
logar bu işin içinde anlaşılan ki "seferber olundu" dedikten sonra gizemli bir şekilde "daha fazlasını yazmayayım" dedi...
Ben de bıraktım gitti...
Şadi konukta korona virüslü bir hasta karantina altına alınmadan kaçmış.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İspanyol İç savaşında yaratılan ölümsüz bir slogan vardı: No passaran...Geçit yok.
En azından bu başlıkta bu yönetimin ve trollerinin yalan ve dolanlarına geçit yok.
Sınırı geçmek.isteyenler hep Afgan uyruklu olduğu gibi duruyor bunları niye bu kadar almış bu ülke İran sınırından
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://cdn.yeniakit.com.tr/images/n...709-00ac72.jpg
76 Bin kişilik güruh aha böyle bir şeydir, Google amcada fotoğraflara bakıyorum, hadi en babası 30-40 kişilik gruplar, Meriç nehrini geçmeye çalışan 3-5 kişi başka bir b. yok.
Siz biliyorsunuz ben biliyorum,sabahki nöbetçi trol de aynı konudan girdi,toplumu haklı olduklarına ikna için yakında Ankara da tehlikede derlerse hiç şaşmam,mülteci geçişi konusu ise tamamen ''tavşana bak'' konusu....
https://www.linkpicture.com/q/Screen...408_Chrome.jpg
Biz diyoruz 76 bin kelle geçti, onlar deyor 66 kişi, arada 1.150 kat fark var yahu!
Süper Lig'in 24. haftasında Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup eden Denizlispor'da Mustafa Yumlu, maç sonrası duygusal açıklamalar yaptı.
Idlib'de şehit olan askerlerimizi anarak sözlerine başlayan Mustafa; "Ben bedelli askerlik yaptım ama şu an yemin olsun abdestliyim, İdlib'e askerlerimizin yanına gitmek istiyorum. Gerçekten beni göndersinler. Bizi cepheye göndermezler belki ama gerekirse o kardeşlerimizin ayakkabılarını, çantalarını temizlerim. Ben kefenimle oraya gitmeye hazırım. Kefenimi giydim, bekliyorum. Muhsin Yazıcıoğlu'nun bir sözü vardır; 'Biz millet olarak savaşı sevmiyoruz ama söz konusu vatan ise dünyanın şah damarını keseriz!' Biz böyle bir milletiz." diye konuştu.
https://www.hurriyet.com.tr/sporaren...derin-41458612
Bedelli askerlik yapan futbolcu, kefenini giymiş, İdlib'e gitmeye hazır...
Ben derhal gönderilmesi taraftarıyım.
Askerliğe gelince bastırıyor parayı, gitmiyor.
Nasolsa cepheye gönderilmeyeceğini bildiği bir durumda ise kahramanlığa soyunuyor.
Kırarmıyım onu...
Çin'den skandal hamle!Çin'de patlak veren ve kısa sürede ülkenin çoğuna ve birçok farklı ülkeye yayılan corona virüs paniği devam ediyor. Öte yandan Çin hükümetinin Uygur Türklerini çalıştırmak üzere karantina bölgelerine tahliye ettiği iddia edildi.
http://notkon.com/haber/cin-den-skandal-hamle-15553/
Çin'de bizi taklit edip virüslü hastalarını komşu ülkelere gönderir mi acaba?
Öncelikle de arası bozuk olan Taiwan'a mesela...
Şöyle bişey var ....
https://pbs.twimg.com/media/ER-r_oMX...pg&name=medium
Hadi bir sey daha soyliyeyim bi kurumumuz var adı goc idaresi adi ustunde goc idarasi. Ve bunlar yasadisi yurt disina gecmek isteyen ulkemizce aranan elemanlar bu kapilara gelmek isteyebilirler mi? Sinir kapilarini bos verin sınir kapilari gosteris icin goz korkutmak icin yapilan surec. Guzel fotogaflar cikti diyelim.
Simdi size tek soru artik denizde bogulanlarin pesine kim düşecek?
#SonDakika
Türkiye ' nin Atina Büyükelçisi Burak Özügergin, Yunanistan Dışişleri Bakanlığına çağrıldı.
Ukrayna'da bazı Ukrayna vatandaşlarının Türk resmi makamlarına İdlib'de gönüllü olarak Türk ordusu yanında savaşmak için başvurdukları bildirildi.