Alýcý gelince veriyor demek için bi tahtayý vermesi lazým. Amma vermiyor. Gayet de alýcýsý var.
Printable View
Alýcý gelince veriyor demek için bi tahtayý vermesi lazým. Amma vermiyor. Gayet de alýcýsý var.
daha alýcý mý kaldý.. spotta milleti döve döve bayýlttýlar.
borsa öyle bi kývama geldi ki burdan uçursalar yine kimse inanmayacak..
sanki hissesine yapýþýp ne olursa olsun bekleyeceðim diyenleri bu gibi haberlerle korkutup mallarý elinden almak istiyor gibiler...
BÝST 100
GÜN
BU AL MACD BADEM OLACAK GALÝBA.
https://invst.ly/ryo8n
https://i.hizliresim.com/yPWBbR.png
AB haberleriyle olumsuz algý pompalýyorlar bence long o yuzden.. Bunlar napýyosa tersini yapýcam
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
verelim Yunan’ý ayarý
Atina da kýlalým namazý arkadaþ
Bu böle olmayacak 💖💖💖💖
Ha cebindeki parana çökmüþ
Ha denizdeki petrolüne çökmüþ
Götüüüüüü yiyen yunaný alamaný Akdeniz’e bekleriz
AB Atina'nýn Türkiye’ye yaptýrým isteðini reddetti-VoA
Akdeniz'in doðusundaki gerilim bugün de Berlin’in gündemini
belirledi. Avrupa Birliði (AB) dýþiþleri bakanlarýnýn toplantýsýnýn
ikinci gününde, Yunanistan, gerginlik nedeniyle Türkiye'ye yaptýrýmlar
uygulanmasýný talep ederken, Baþbakan Angela Merkel, Almanya’nýn
Yunanistan ve Türkiye arasýnda arabuluculuðu sürdüreceðini belirtti.
Amerika'nýn Sesi Radyosu'nun haberine göre, Yunanistan Dýþiþleri
Bakaný Nikos Dendias, Türkiye’nin sondaj çalýþmalarýna tepkisiz
kalýnmasýný kabul etmeyeceðini söyleyerek, AB'nin yaptýrým kararlarý
almasýný "mutlak bir zorunluluk" olarak tanýmladý.Dendias, "Yunanistan
AB’nin dayanýþmasýný bekliyor" þeklinde konuþtu
(28/08/2020 - 16:53:11)
Mevzu Yunan ise
123.900 den ben birdaha löngleyim
:oleyo:Mevzu bizim herseye yeni gelin gibi atlamamýz
Çýkarsýn sabret
Boru taþýma hattý
Gene bizim kara topraðýmýzýn üstünden geçicekki
Niye endiþeleniyoz anlamýyom
Tabi o esnada
Çýkarabiliyosak bizde çýkarak
Yani elalem zenginliycek diye korkup
Hatalý kararlarý uygulamaya alýyoz
O kazansa da bize ne
Demek mevzu Yunan ha
124.025 den Löng
Yibitaþ, piyasa koþullarý nedeniyle, Yozgat Çimento Fabrikasý klinker üretim hattýnýn yaklaþýk 3 aylýk bir süre için geçici olarak faaliyetinin durdurulmasýna karar verildiðini açýkladý
Kamuoyu Aydýnlatma Platformu'nda (KAP) yayýnlanan açýklama aþaðýda bulunuyor:
Piyasa koþullarý nedeniyle, Þirketimiz Yozgat Çimento Fabrikasý klinker üretim hattýnýn yaklaþýk olarak 3(üç) aylýk bir süre için geçici olarak faaliyetinin durdurulmasýna karar verilmiþtir. Üretim planlamasý kapsamý neticesinde ve piyasa koþullarý öngörüsü dahilinde anýlan sürede klinker stoklarýmýz, çimento üretim ve satýþ ile klinker satýþ taleplerini karþýlayacak seviyededir. Dolayýsýyla devam eden duruþtan çimento üretim ve satýþlarýmýz etkilenmeyecektir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/871594
Dow kirmiziyi yasaklamis haftalardir tek gunu yok adamlarýn eksi kapattigi
123.850 den Löng
Geçen Habertürk veya CNNTürk'de biri bu kýta sahanlýðý, karasularý, ekonomik bölge anlatýyordu, diðer katýlýmcýlar sen kimin adýna konuþuyorsun vs adamý susturdular.
Yeni hukuka göre Yunanistan'ýn az da olsa bir þeyler kapma þansý var ama bence zorlama olur, hakkaniyet diye bir madde de varmýþ.
Öte yandan Yunanistan adalarý Güney Kýbrýs'a verse bu sefer Güney Kýbrýs bir kýsým haklar elde edebilir, sonra hülle yapýp birleþir.
Bizimkiler de müzakere edelim diyerek orta yol arýyorlar, pazarlýðý yukarýdan baþlatýyorlar ama geçmiþ olsun zamanýnda tedbir alýnmasý lazýmdý. AB Doðu Akdeniz'de olmak ister, Ruslar da ister, ABD de ister, Ýngilizler'Ýn üssü var, Fransýzlar da yer istiyor, hatta Çin'e liman verilecek onlar da Doðu Akdeniz'de olacak dendi.
Rusya ve Karadeniz ülkeleri bence bizim ile ayný görüþte, Ege denizinde baðýmsýz gemi geçemiyor 12 mil olunca.
ekim vade az daha zorlas 2 bin olan makasý sýfýrlayacak.
iyi hüplettik ordan.
Sert oynayalým haydi bakalým 💖💗🤞
124.075 löng aktiften
Böyle haberleri piyasaya servis etmeleri hiç hoþuma gitmiyor pis kokular geliyor burnuma vade sonuna sýkýþtýrma vade baþýna güzel pozlanma çifte kavrulmuþ oluyor.
123975 ikin parti long
Mevcut poz kadar
Yeni vadeden 124.700 dem löng
terse kalan büyükler yetkili buluyor biyerden.
benim anladýðým bu.
o yetkilide birtürlü bulunamýyor.
çok güzel ütülmeler izliyoruz
her cuma
Vay. Ayný pozdayýz maliyet de Ayný, bu pozu da orta vadeli tutmayý düþünüyorum ( 1 2 hafta ) stop var tabi ki. SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
benim günüm biter kalanlara bol þans zardan da düþmeyecem size mi soracam boðalar :oleyo::oleyo:
saat 15:30 yaptýrým diyorlar saat 17:00 oluyor yaptýrým yok. bunlar bizim borsayý kumar yerine çevirdiler dalga geçiyorlar.
Selamlar, iyi trade'ler..
3 aydýr dengesiz agresif iç ve dýþ piyasalarda kuruþ kaptýrmadan all FLAT,
Dolar+TL nema nakit geldik bugünümüze..
...
Aylar sonra ilk trade; 1238 orti longlar vadesonu fýrsatlarý hatrýna..
Biraz da 1235-6 civarlarý yazdýk, yeni gün düþüðü kovalarsa..
Ilmek ilmek iþliyor günlük bollinger üst banta bence vuracak kafayý sonrasý sonra bakýlýr.
SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.