deneme amaçlı lönk . :he:
gendimden utanıyorum asdas. :he:
Printable View
deneme amaçlı lönk . :he:
gendimden utanıyorum asdas. :he:
hala 500 puan .. ikna edici bir satış değil..
iki gün önceki gibi bir bar lazım.. aşağı veya yukarı.. masa sallansın biraz..
kagıtlar çapraz biçimde o kadar kilitlenmiş durumdaki.. ne yapacağını şaşırdı.. bazı holdingleri ve bankaları çok sattı.. bazı abuk kagıtları çok aldı.. kimyası değişti.. tersine çevirmesi lazım ama nasıl yapacak bilemiyor.. elinde bence tek enstrüman yuksek volatilite..
geldi yine tipini.... :)
nasılda belli oluyor çakmaya başladılar...
Endeks long olanlar noldu?SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamlar kademe koklatmıyor.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sise ye haber geldi çakmaya başladılar neden bilmiyorum okuyamam o kadar ben grafiğe bakarım... :he:
Tüm shortlari kapatınca elim ayağım biribirine dolandı.
Löng yaptım 1.229 dan verdim onu 1.232 den.
indi 1.228 den yine löng yaptim ama bu böyle hamallık oluyor bunuda kapatıp beklemeye geçicem short için fırsat kollamaya devam.
Yemişim löng u. Löng nedir la :he:
Usd 7.56 ama 123 te 123 diye mızmız çocuklar gibi tutturdu. Görücez..
Tgd Tanerde hergün dalga geçiyo shortcularla ;
Ayılar gücünüz bu kadar mı
Dolar olmuş 7.55
Yurtdışı eksi 1.5
1100 altına bile indiremiyorsunuz
Doları bozmaya başlasam mı kararsız kaldım...Bugünkü uzun bar, dönüş öncesi son bar olur mu diye düşünüyorum.
Endeksi de bırakmıyorlar. Dolar sat endeks al a döner mi hareket çok arada bıraktılar bizi.
flat oldum.
lönk bana göre diil. :he:
https://i.imgyukle.com/2020/09/17/x4q1VU.png
sabah dolar zıplamaya başladı demiştik.. 7.60 call opsiyonu şimdi 61.8'e alabiliyorsun ama dün 34 tl idi..
ay sonuna 9 iş günü var.. bu seviye önemli bir savaş yeri olabilir..volatilite güzelleşmeye başladı..
Şey 7,56 olmuş
Kazıkçı üstadlar koltuğa oturttu takipçilerini
bu dolarla hala endexin artıya geçmemesi garip...
O taner denen palavraci yillardir garani over baksan portföyüne tonla zarar vardir
Bunun gibi 3 4 salaga sıkıyor sabah aksam :)
Hayvan yüküyle short var. Onlar kapanmadan düşmez bura. Doları bile tınlamıyor. İşine nasıl gelirse