Foreks Haber
@ForeksTurkey
·
14d
ABD Dışişleri Bakanı Pompeo'nun tüm seyahatleri iptal edildi
ABD dış işleri Bakanı ile hiçbir Avrupalı lider görüşmek istememiş. ABD’nin ve Trump’ın düştüğü hallere bak:
Printable View
Foreks Haber
@ForeksTurkey
·
14d
ABD Dışişleri Bakanı Pompeo'nun tüm seyahatleri iptal edildi
ABD dış işleri Bakanı ile hiçbir Avrupalı lider görüşmek istememiş. ABD’nin ve Trump’ın düştüğü hallere bak:
Ekonomist Dergisi
@EkonomistDergi
·
3d
Yellen’ın özel kalem müdürü bir Türk olacak
Hadi hayırlı olsun:bravo:
bloomberg açmıştım izleyim diye unutmuşum.. baktım bu ses nerden geliyor diye. bizim kadrolu elemanlarmış:) ne anlattı şimdi bunlar:) gerçi onlarında suçu yok. kadınların mesleği anlat diyorlar anlatıyorlar. ben bir şey anlamıyorum:) ama karakızla aynı pencereden bakıyoruz. piyasa yeşil kapatmasına rağmen bocalamaktan bahsetti
"private pen manager" diyorsunuz yani bazen de "special pen manager" :kahkah:
https://i.hizliresim.com/HuUNE1.png
https://i.hizliresim.com/Yat4hB.png
RIO DE JANEIRO (Reuters) - A coronavirus vaccine developed by China’s Sinovac showed “general efficacy” of 50.4% in a late-stage trial in Brazil, researchers said on Tuesday, barely enough for regulatory approval and far short of earlier indications.
Bizim de kullanacağımız Sinovac aşısının Brezilya sonuçları. DSÖ aşı etkinlik standartı zar zor yakalanmış.
Bakalım bizim denemelerde sonuç ne çıkacak aynı aşı için.
Bizde %91,25 diye açıkladılar ya.
Endonezya %65 açıkladı.
Brezilya'nın açıklamasında eksik bilgi vermiş Reuters. Hastalığın şiddetine göre 6 kategoriye ayırmışlar. Asemptomatik, çok hafif, hafif, orta alt, orta üst ve ciddi olarak. 6'sını birden koruma oranı %50'lerde. Daha önce açıkladıkları %78 için de üst 4 kategori için diye belirtmişler. Ciddi vakalar için %100 önleme gibi bir rakam var ama doğruluğunu teyit edemedim.
Yani aşının hastalığın şiddetini azalttığı net. Aşı olanlardan hastalananlarda ağır seyretmiyor.
1689 long iyi geceler..
Gene icerde idik..
2 short yönlü işlem 1689 reverse long..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Katılıyorum ama bence %90.38 çıkar. Hesaplanmış görünsün diye.
LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cümleten günaydın, kardeşlerim abilerim üstadlarım, herkese günaydın, güzel bir gün geçirmeniz dileği ile.
bist100 yeni rekor kırdı...vadeli yine geride kaldı...üfürükten hisseler endeksi nereye getirdi vay canına be...baba kağıtlar kağnı gibi...
Ve böylece dee bitmişmiş meğer tarihi zırva masalıda ??..
Ne yakışırrr ama..
Long devam saygılar
..
Shortcular yakınmasın pala asıl longculara kazandırmıyor...
Long olmayan bilemez..
Reverse olacağı yerde short pozu artırana da bilemiyorum..
Kolay gelsin herkese 1689 cephesinden selam savaşmaya devam
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir yakalayamadın şu tavanı..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yakaladık yakaladık daha ne ki, mevcut tabeladan daha iyi bir sürü satışlarımız bile var ??
Yav bu 1930 yılı buhrancıları ile fragmancıları gördünüz mu?Ses yok,kendileri de yok.😅😅ytd
Tahtalarda oynaklık çok fazla küçük büyük fark etmiyor argoritmik bam bam yukarı , bam bam aşağı :)
Kavgaya gerek yok, burda hergün para dağıtıyorlar, alan alıyor alamayan bakıyor
Şu yonca kız çok cilveli eline tutmaya gelmiyor hemen yürüyelim diyor.:)
10.66 üzeri kalırsa saatlik bir önce zirvesi 10.81 hareketi mevcut
Aynen öyle , yeterki hangi masaya oturacağını bil.
Masada kaşıkla yenilecek yemeye kaşık salla , çatalla yenilecek yemeğe çatal salla .
Yada kenarda bekle sevdiğin yemeğin gelmesini bekle , bu lokantada her zaman yemek çıkacak Badem spor öyle diyor:)
Ha aç gözlü olmayacan şuanki durumda doydunmu kalk masadan başkası otursun