Bugün bütün bankalardan 1k alasım vardı. AKBNK,GARAN,ISCTR,YKBNK,HALKB,VAKBN...
Sadece VAKBN geldi. (3,44 maliyet)
Yarın kendimi tutabilir miyim? bilmiyorum. İzlememek en iyisi.
Printable View
Bugün bütün bankalardan 1k alasım vardı. AKBNK,GARAN,ISCTR,YKBNK,HALKB,VAKBN...
Sadece VAKBN geldi. (3,44 maliyet)
Yarın kendimi tutabilir miyim? bilmiyorum. İzlememek en iyisi.
Çok dikkatli olmak lazım. Abkanin dedigi gibi endeks oturmadan hangi hisse olursa olsun grafiği aldatıcı olur. Çıkarken nasıl tüm dirençleri kiriyorsa düşerken de destekleri patır patır kırar.
Birde tekniksiz, haber odaklı yükselişlere kanmamak lazim bu süreçte eğer olursa. Velevki akşam Halbank davasindan süper olumlu haber geldi. Endeksi birkaç gün costururlar sonra başladığı yerin altına atarlar. Bu teknik görünümden paldır küldur dikine ralli çıkmaz zira. Boş kademelere, kendi mallarına kaldırıp vururlar dibe.
bu kadar büyük satıştan sonra dibi bulup aylarca yatması lazım. dip neresi o bile belli değil. dibi buldu diyelim, yabancı ne ölçüde teveccüh eder? o da tam muamma. acele etmemek lazım. hisse tutmak için bayağı bir zaman beklemek gerekebilir.
yine abkanın dediği gibi " global düşerse, yaw palacım biz zaten düşmüştük, bizi düşürme" deme şansımız yok :oleyo:
zaman her şeyin ilacıdır. hemen gaza gelmemek lazım.
Hakettiği yer maximum 120 bin. %30enflasyon olduğunu varsayarsak pandemi dibine %30 eklersek yeni dipte 105 binde olur gibi. Global bir satış dalgası gelmedikçe de 120 bin altina vermezler gibi. Saçma sapan fiyatlara giden şirketlere vererek dusse diye umut etsem de alışıla geldiği üzere mazotlar belli; (bankalar,tupras, kchol,sahol,thy ve kozalaklar) bugün koç holding ve iştiraklerine iyi gomduler.
Ziraat Bankası, 1,3 milyar dolarlık sendikasyon kredisi sağladı
Ziraat Bankası, 23 ülkeden 45 bankanın katılımıyla 1,3 milyar dolarlık sendikasyon kredisi sağladı
https://www.bloomberght.com/ziraat-b...agladi-2278317
VAY VAY buranın müşterisi epey azaldı......
LONG bıraktıklarımız...
FROTO...186.21...GUBRF...69.70...
TAV..+TOASO poz.kapattık..
yarın ola hayrola..
Okullar kapanır
O değil, bunu seyreden yabancı kı.ıyla gülüyordur. Fatih Belediyesinin astronot yetiştirme komedisinin üstüne bir de bu eklendi. Angut herifler.
Bir lafım da MB başkanına. Ya başkan, bu iş gazete köşesinde cengaverliğe benzemiyormuş değil mi? Hadi, sıkıyorsa indir faizleri de görelim cengaverliğini.
Bunlara ülke yönetmek için yetki ve destek veriliyorya ona yanıyorum.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vallahi kendi düşen ağlamaz derler, çok kucaklayan çok döker derler, derler de derler. Ama şahsen çok üzülüyorum, banane diyemiyorum, çok büyük bir yıkım yaşanacak. Kuru meyveciye 1000+ dan giren tanıdığım var mesela.
Neyse biz gündeme dönelim, Rusya uçuşları sınırlandırmış, bence covid hikaye. Tamamen siyasi, Ukrayna ile ilişkili bir karar. Şimdi burda asıl sıkıntı şu; bugünlerde Bidenden gelecek sürpriz bir telefon hiç gelmese daha mı iyi olur?
hiç adetim değil çok yazmak bir ton thy şort yazdım, sonra pişman oldum ama kenan beyin haberi gördüm. bir bakayım dedim.
sonuç:
Foreks Haber
@ForeksTurkey
·
11d
Rusya, Türkiye'ye uçuşları 1,5 ay sınırlama kararı aldı
zuhahahaaa :oleyo: :he::he:
Sn El Turco charter ucuslarin thy ile alakasi nedir ?
Turizme etkisi deseniz tamam ama charter ucuslarinda sinirlamalarin gelmesi aksine thy nin isine yarar cunku rusyada charter ucuslarinda kisitlama gelmesi ile ruslar diger ulkeler uzerinden yolculuk yapiyorlar
Bir bakmışsınız ukraynadan ab 'ye mülteci akını başlamış.
Rusya hazirana kadar hava yolunu kapatmış
sn culpable çok iyi bildiğim bir konu değil. biraz da grafiğe bağlı olarak yazdım.
kararın gerekçesini de öğrenebilirsek ve charter hizmeti veren ülkeler de durum hakkında açıklama yapabilirse iyi olur.
ama her türlü turizme etkisi var. az veya çok. bunu 30 temmuzda ancak netleştirebiliriz.
gecen senede buna benzer bir durum olmustu Ruslar Beyaz Rusya uzerinden geldiler Turkiye'ye
Hatta Putin Rusya uzerinden gelenleri geri getirmek icin ucuslar ayarladi ama Beyaz rusya uzerinden gelenler yararlanamadi.Geri Beyaz Rusya ordan da Rusya ya gittiler .
12 gun yurtdisinda kaldim Giderken Test yaptirdim . Indigim havalimaninda test yaptirdim . Test sonucu gelinceye kadar otelden cikmak yasakti 12-24 saat , Baska bir sehire gecis yapmadan once 1 test daha yaptirdim en son Turkiye ye donerken 1 test daha yaptirdim
Herbir test yaklasik 80$ 4x80=320$
Ruslar zaten 500 600$ lik turlar ile geliyorlar birde ustune 300$ test ucretimi oduyecekler , yada Ruslar gelirken bizimkiler ne olursa olun gelin teste felan gerek yok mu diyecekler :)
Abi Amerika'da her türlü hile çakallığın alası var. İnternet var elinin altında bak yasak dönemlerde olmasına rağmen şirket içinden sahipleri nasıl mal alıp satıyor, fed başkanının hisse senedi porföyü 2020 mart ayında nasıl artmış peki şimdi şimdi ne alemde :)
Oranın güzelliği şu, büyüyen ve karını paylaşan kurumsal firmalar var...
Rusun bizden başka şansı yok tatil için. Nerede bu kadar ucuz tatil başka. Da turizm bu yilda geberik. Geçen yılın bir tık üzeri olur en fazla.
rusya taktik yapıyor zaten 1 hazirana kadar gelemezle r 1 haziran- 1 eylül arası ruslar Türkiyeye yağarlar her şeyi ucuza yağmalar defolur giderler
ben genelde okuyucusuyum buranin.
2 dip olayından sonra tadı kaçtı. yazan cok arkadaş bir anda kayboldu. herhalde battılar.
kendi hataları olmustur mutlaka.
fakat artik takkeyi öne atıp düşünme vakti sadece bu arkadaşların değil.
kim bilir belki de hayirlisi oluyor.
turizm bu sene batık olmaz. yurt dışı gelmez ise yerli mutlaka gelecektir. millet fena bunaldı
tabi turizmden daha önemlisi vakalar coşacak. millet takmıyor gerçi artık orası ayrı ama bu gidiş gidiş değil.
En güzeli sürü bağışıklığı. Geçen yık hiç bir önlem alınmayacaktı ve sürü bağışıklığı olması sağlansaydı bu kadar sorun yaşanmazdı.
Bu bitiş on yıl önce de vardı on yıl sonra olacak.
Çok da şey etmemek lazım.
Fenerbahçe çok tuhaf takım
o kadar noksan Malatyayı yener oynamıştım iddada , berabere kaldı :halay:
hem kupon gitti, hem burda zarar etmiştim taban olmuştu
bugün yenemez, Antep çok iyi top oynuyor diye berabere kupon yaptım, mal da yoktu, tırsıp vermiştim
Fenerli topçular ölümüne oynadılar resmen yendiler
kupon da gitti, sattığıma da pişman ettirdi
ne tuhaf takım alimınıyumm
bi türlü denk gelemedim
hem 2. sıra garanti gibi oldu, şampiyonlar ligi ön eleme için
hem de şampiyonlukta pusuya yattı resmen
hayatta herşey kısmet
asla yatırım tavsiyesi olamaz
Normal şartlar altında ilk Rus turist kafilesi ülkemize geleli bir ay olmuş olacaktı hemen hemen. Rusya'nın bugünki kararı terminal işleticisi ve sarı kuş için kötü oldu. Antalya havalimanı bir buçuk ay Rus uçağı görmeyecek mesela. Sarı kuş tarifeli olduğu için etkilenmeyecek görünsede daha önce yazdığım gibi bu karar siyasi Rus ayusundan herşey beklenir.
elin gavuruna tabiki daha ucuz ve kaliteli olacak senelerdir ne yazıyoruz burda :he:
anahtarı vermenin tonla yolu var :drunk:
Tam kapanma ile ilgili bir şey yok.
Rusya’dan bir heyet gelecekmiş ve turisti bölgelerini denetleyeceklermiş.
Sağlık alt yapısında bir sorun yokmuş.
bbc.com: 'Rusya, artan vaka sayıları nedeniyle haftada iki sefer hariç Türkiye'ye tüm uçuşları askıya aldı'.
Şimdi bu haber içeriğine göre iş değişir. Sadece charterlar değilmiş durdurulan. Sn el turco isabetli bir karar vermiş olabilirsiniz.
(Bugün fazla yazdım başınızı ağrıttım iyi akşamlar, yarın görüşmek üzere.)