Printable View
Muahahaha. Gulaglara hemen. 18 milyon kendi vatandasini oldurmusler, 1 tane daha pek etki etmez.
Zelenski iyi verdi komunist nazilere. Alman Parlamentosuna konusmasinda hepinizi Rusya'yi beslediniz dedi.
2 gunde aliyordu sozde. Nukleer bombalarinin ustune oturtup geri gonderiyorlar diktatoru. 3. dunya savasi da cikaracak bu fare gibi koseye sikistirilan diktator. Maksimum uzamasi lazim bu olayin ders olsun da dunya bu tehditten kurtulsun diye. Savasin Ukraklar, anlasma imzalamayin.
TCMB Para Politikası Kurulu, politika faizini değiştirmeyerek %14 seviyesinde sabit bıraktı
Yapma be Şahap
Bu enflasyona bu faiz olur mu !!!
25 baz puan artırsaydın bari.
Dolmuş parası çıkardı.
Tasarruf sahiplerini yedin bitirdin.
Sonunda küçük Amerika olduk.
Aynı şikayetler, aynı tokatçılık.
Biden : "Petrol fiyatları azalıyor, o zaman benzin fiyatları da azalmalı. Geçen sefer varil petrol fiyatı 96 dolarken, galon benzin fiyatı 3,62 dolardı. Şimdi petrol fiyatı yine aynı seviyede, ama benzin fiyatı 4,31 dolar."
Hahahahaha
Sorma be Bidon.
Aynısından bizde şikayetçiyiz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Rize-Artvin Havalimanımız bitiyor, önümüzdeki ay açılışını yapacağız."
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Rize-Artvin Havalimanımız bitiyor, önümüzdeki ay açılışını yapacağız."
Kaynak : Anadolu Ajansı
yıllık kaç yolcu garantisi verdiler acaba ?
DHMİ mi yapıyor özelemi verdiler ?
Bana ihtiyaclari yok, iyi gidiyorlar. Bir de Ruslari mi kirdiracaksin, ben Ruslari seviyorum ki.
Aslinda ilginc bir nokta bu. Bak orda bir Turk ekmegini yedigim yer demis savasmis. Araplara saldirsalar savasir miyim? Savasmam. Ekmeklerini yemiyorum ki. ABD'ye saldirsalar savasir miyim? Savasmam. Turkiye'ye saldirsalar gelir savasirim, vatanim sonucta.
Daha da ilginc konular var... Turkiye'de mi yasarsin, BAE'de mi mesela. BAE.
Sosyal Medyada bugün
Hep Çeçen videoları
Çeçenler, Kiev ve Mariupol de
Rus ların yerine savaşıyor
Nerdennn nereyeee
Ukrayna ordusu ve halkı direniyor
Savaş maalesef olağanğstü acımasızlığı ile devam ediyor
--//:
Petrol düzeltmesini bitirdi yoluna devam ediyor
--//
Avrupa ülkeri tam gaz bütçelerini Savunmaya harcamaya devam ediyor
Avrupa ekonomisinde büyük küçülme
Rus ekonomisinde büyük çöküş devam ediyor
--//
Nakit Cash paranın krallığı epey yıl sürecek
Fed faiz arttırdı, Doları ülkesi Abd ye çağırdı
--///
Dünyada borsalardan para çıkışları varlık satışları hızlanacak
Bol para dönemi, bolluk refah dönemi dğnyada bitti
Artık savunma ve tasarruf dönemi
Pahalı para dönemi
Nakit Kral dönemi
Yıllarca sürecek bu döngüye girdik
5-10 sağlam dev şirket, temettü şirketleri , nakiti güçlü şirketler hariç,
Şişen balonların hepsi patlamaya mecbur
Borcu çok, kredili dönen epey şirket te iflas edecek
Yatırım tavsiyesi değildir
Potin de demokrasi yok.
Batıda da yok işine gelirse der.
Potin tutukluyor.
İsveç de kadının biri potini bilgisayarda koruyucu yapmış polis derler onada dalmışlar.
Bizde de ermeni soykırımı yok diyoruz ab başta olmak üzere tutuklayıp mahkemeye çıkarıyor.
Demekki neymiş.
İşine gelene kadar.
Bu yazdiklarina katilmiyorum sn. kubi
Isvec'teki kadinin linkini verebilir misin? Hapis mi yatmis mesela, ne olmus.
Soyle birsey var. Isveren kendini finansal (ve etik) olarak korumak icin isten cikarabilir.
ABD'de de soykirim olarak taniniyor artik. Lobisini yapip bunlari kabul ettirmemek lazimdi. Ama Yahudi'yi dusman edersen Ermenisi de Rumu da Yunani da her yerde boyle tepene cikar.
Kremlin, Putin'in "bilge ve kültürlü" olduğu için Biden'a yanıt vermediğini açıkladı
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, "bilge, kültürlü bir uluslararası şahsiyet" olduğu için kendisini "savaş suçlusu" olarak nitelendiren ABD Başkanı Joe Biden'a yanıt vermediğini söyledi.
Peskov, başkent Moskova'da gazetecilere yaptığı açıklamada, Biden'ın açıklamalarını kabul edilemez ve affedilemez bulduklarını kaydetti.
Putin'in söz konusu suçlamaya neden yanıt vermediğine yönelik bir soru üzerine Peskov, "Başkanımız son derece bilge, ileri görüşlü ve kültürlü bir uluslararası şahsiyettir." değerlendirmesinde bulundu.
Peskov, ABD'nin dünya çapında çeşitli ülkeleri bombaladığını hatırlatarak, "ABD, zaten mağlup olmuş bir ülkeye, Hiroşima ve Nagazaki'ye hiçbir mantığı olmadan nükleer bombalar attı. Dünya çapında yıllardır insanları bombalayan bir ülkenin lideri bunu söyleyemez." dedi.
Biden, dün, Beyaz Saray'da bir gazetecinin "Gördüğümüz onca şeyden sonra Putin'i savaş suçlusu olarak nitelemeye hazır mısınız?" sorusu üzerine önce "Hayır." yanıtını vererek salondan ayrılmış, daha sonra salona geri dönen Biden, Putin için "O bir savaş suçlusu." ifadesini kullanmıştı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
bugün polisle ilgili bir haber duydunuzmu ?
Goldman Sachs: Türkiye'de enflasyonun 2022'nin çoğu bölümünde %60'ın üzerinde kalmasını bekliyoruz
petrol 100 doları gene aştı. geçen gün indirdikleri miktarı fazlası ile bindirirler artık
Faizler 25-26,hökömetin faizi 14,enflasyon en az 50,enflasyonun altında faiz olurmıu?
Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu, yarın açılışı yapılacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü’nün geçiş ücretinin 15 Euro+KDV (289 TL) olarak belirlendiğini, günlük 45 bin araç geçiş garantisi verildiğini açıkladı.
yeni zamlara hazır olun
:he: neye çaksalar mislini yaşatıyorlar...
kemerleri bağlayın..
Ben değil diyorum.
Silahmı var elimde.Düşüncem o
ATAMIN izindeyim.
Türbanda yasaklandı.ab de.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/i...le-521486h.htm
THY, İstanbul Havalimanı cumartesi günü yapılacak 80 seferin hava koşulları nedeniyle iptal edildiğini açıkladı.
Rusya'da , rublenin devalüasyonu sonrası, benzin 6,32 TL oldu.
Suriye'de 4,77 TL
İran'da 1 TL
Ya bundadır ya şunda, acaba depoyu hangisinde doldursak ?
Esat mı, molla mı, Potin mi ?
İstanbullulara da müjdeyi verelim.
Ankara ve İzmirliler 6,50 TL ulaşım yapıyor.
5,48 TL olmaz ki.
% 50 geliyormuş,
Belki AKP'li meclis üyeleri engeller. :)
Çanakkale'de günlük geçiş ortalaması 10.000.
45.000 garanti.
Vay anasına sayın seyirciler.
Oh oh suyundan da oh oh.
10.000'in en az yarısı feribotla geçişe devam etse :(
Cimer'e, Evreşe'deki radarı kaldırın dedim, cevap vermediler.