Sayın Ayasofya bu yazdığınin ekran görüntüsünü al bir gün bakın ben demiştim diyeceğini düşünüyorum. Ama benim bu yazımı da al ki bende hava atayım :)
Printable View
Tereyağ, yoğurt, peynir falan stoklayalım da….
Kışın elektrik kesintileri olunca hepsi bozulacak.
Yandı gülüm keten helva.
[emoji3]
Ben yine stok yapmaya gideyim. Salça çay şeker vb temel ihtiyaçlar tamam. tereyağı peynir gibi ürünleri en fazla 2 aylık alıyorum. Dolar stoklasak da olur mu.
Bu yazulanlaa sutokçuluğaa gireee wallahiiii ararun yüzellübeşüüü aldururun .
Not : yağmaaa yoookk ben almadan aldumam gimseyeee :)
İmza : sokakta kürtaca kalkışan dayıníz .
Ben sayın Nebati ye şahsen çok güveniyorum , gözlerinden güven ve elektriksel sinyaller fışkırıyor , sağ el kuralına gore Bas parmak sayın bakanın gözlerinden fırlayan akim yönünde tutulursa 4 parmağın oluşturacağı loop yani kapalı döngü magnetik alan çizgilerini gösterir buradan oluşacak manyetik akıyi değiştirdiğimizde elektrik elde edeceğiz lenz kuralı na gore .
Ve dahi elektrik enerjisi bedafaya gelecek .Sayın bakan sayesinde .
Ayrıca dincinin dindardan farkı 1970 lerde kimsenin dötünde hazır don yokken , sümerbank amerikan bezinden evde dikilmiş don giyerken dincinin , nasıl olupta çengelkoyde kuleli askeri lisesi önünde denize sıfır restoran satın alabilmesidir.Bu dinci memleketinden 5 parasız okumaya gelmiştir istanbula halbukisem.
Yahu her şeyi anladım da bu afgan ve pakileri neden memlekete doldurdular pes yahu,ekşide erkek çocukları denizde selfi ile çeken bir paki itinin konusu var,amaçları ne delikanlıca söylesinler..adam tv de kendi evladını savunur gibi çıkıp savundu bu sapık güruhu....:vk:
olacak mı diye stres yapmak bence absürt.
tencere de helvalık malzeme varsa, helva çıkar.
son baharatlar da konmuş demleniyor.. şefin zil sesini bekliyoruz.
yemeği sipariş veren iptal ederse, yamaklar yer, az zararla atlatılır..
yoksa dibine kadar realize ederler.
faiz 6,5-7 bandıydı..
ukrayna 30-35% filen veriyordu..
stajyerler asistanlar evler ucuz/faizler iyi tam yatırımlık diye dolanıyordu..
tanıdığım zarar yazmayan olmadı...
çoğu zamanının, yatırım fırsatı bölgesi de az restorasyon! ister kıvama geldi...
40+ yıllık trend bitti,
olmayacak şeyler olur, olacak şeyler olmaz..
çağın/zamanın bolluk/hezeyanı yaşanırken, dar boğazda debeleniliyorsa,
tersten esince sağ kalınması mümkün mü ?
kolay peynir fare kapanında olur, ikinci gelen fare peyniri götürür.
Geçen Ayhan Bakan ın dediği gibi ufak tefek rüşvet karşılığı sığınmacı sorununun muhalefetin yarattığı bir şey olduğunu hemen düşünebilecek bir %10 varmış...:kahkah:
https://t24.com.tr/haber/turkiye-gaz...zde-35,1032690
Pakistan Afgan göçü ümit ozdağ'nın söylemlerini destekliyor..
https://www.indyturk.com/node/249321...3%A7m%C4%B1yor
Google'de bop haritası yazın..
Bitcoin’de tıpa düştü resmen.
Şelale oldu aşağı akıyor.
bitcoin ıvır zıvır almayın para yapan yaptı o işde sonra üzülürsünüz.
Bitcoin'den kazanan da çok oldu ama işte bu işler böyle. Kazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne niye inanmıyorsun demiş ya hoca, o hesap.
Temettücülere en azından maaş veriyorlar teselli olarak. :)
ytd
İyice öldük bittik dedikleri an gelirse belki 3-5 atarım yine piyango bileti niyetine ama oralara gelmemize daha çok var.
ytd
https://www.youtube.com/watch?v=xz99nNVlano
Türkiye neden bir göç merkezi yapılmak isteniyor?
E-devlet üzerinden yaklaşık 10 senedir süren C*P üyeliğimi de sonlandırıp ZP'ye transfer ettim.
ytd