mertcim ben hep sözümü tutmuşumdur :) hanemize hayırlı olsun anehtarın
Printable View
3.872.50 ile en yüksek rakam tazelendi
Kılıçdaroğlu traktörlere Kırmızı Dizel satacağız dedi.
Avrupa'da bu şekilde bir uygulama var gibi.
20 ton'dan büyük kamyonlara da satsalar iyi olur.
>>>>>>>>
What is red diesel fuel?
Red diesel (also known as gas oil, tractor diesel, cherry red and agricultural diesel) is a low-tax and therefore low-cost fuel that is widely used to operate registered off-road vehicles and permitted machinery. It can also be used to heat homes.
What vehicles can use red diesel after april 2022?
The rules around the use of red diesel in vehicles was changed in April 2022, restricting the use of red diesel in vehicles for:
Rail transport
Sailing, boating and marine transport (excluding private pleasure craft in Northern Ireland)
Agriculture, horticulture, fish farming and forestry
For more details about the latest rules on red diesel usage after April 2022, please read our updated red diesel rules guide for further information.
Beni mi dion ben hep long um spot hisse taşıyorum önemli miktarda. Viop maksat muhabbet geyik ayrıca o kağıdı short yapmasam içim siserdi:)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın Suud Prensinin gelişi nedeni ile bugün akşam pazarı olmayacak gibi.
>>>>>>
ibrahim Haskoloğlu@haskologlu
·
22d
#SONDAKİKA
Twitter yönetimi oybirliğiyle, Elon Musk'ın Twitter'ı devralmasını onayladı
https://www.hisse.net/topluluk/showt...22#post5975322
2905.00 şort pozisyon 2865.00 flat
bakalım eregl 28.92 bandından karanlık odadan çıkaracaklar mı
biz 10 kademe yukarı beklerken 10 kademe aşağı bastı.:)
28.92 üzeri kapanış olsaydı grafı koyacaktık.
yarını bekleyecez .
kolay gelsin
SPOT kapanış,
https://i.hizliresim.com/jlt9ph2.PNG
Mantıken yarın sabah yüksek açıp pik zamana Suud Prensi'nin karşılama görüntüleri ile ulaşmasını beklerim. Suratlar asıksa sert bir satış gelebilir, sıcak karşılama ile daha yumuşak gevşeme olur bence.
emeği geçenlere teşekkürler
akşam seansı kaldığımız yerden devam
21.06.2022 Salı
Vobyvade 2825.00-2872.50 gördü 2863.00(uzlaşma 2864.00) kapattı
Tüm alem mavi ,longerlere tebrikler :)
TTKOM Suudi Prens'e oynadı bence. TCELL'e oynadık ıskaladık.
Abi niye öyle yaptın..
Arab kocaya alışık..
Hülle bile yapıldı.
Nikahda caiz eskisine..
Bi hır gür çıkar nikah öncesi
Ama spek için kullan at..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
beni diyo, ben sabahtan her ihtimale karşı verdim, hatta biraz short açtım ki, short diri tutar, 2861 falan.. süzüldü biraz ama derin dalmadı, hatta hiç dalmadı, 2845 değdi o kadar.. öğlen saatlerinde shortları kapatıp longları yerine koydum, neticeten long maliyetim 5 puan azaldı, long devam..
tabii bu akşam seansı dünkü gibi olmayacaktır, bu gece newyork açık, dün kapalıydı.. akşam seansını şundan seviyorum, bi olay oluyo, longtan full shorta dönebiliyosun- zaten elinde mal olduğu için, naked short değil yani, hedge diye düşünüp, pozisyonu kitliyosun hesabı.. bi şey olmadıysa ertesi gün düşük maliyetle asıl poziyona dönebiliyosun, artık açılış gap olayı pek yok, genelde kapattığı yerden pozisyonu yerine koyabiliyosun.. ara sıra pozisyondan çıkmak insanı diri tutar..
mesela newyork seansı açıldı demin- kapandığı yerden açıldı, bi numara yok :whistling:
https://i.hizliresim.com/ebjiecb.png
teknik bakacak olursak, bugünkü bar net bi mesaj verdi, ben kırdım gidiyorum haberiniz olsun tarzı bir mesaj, çok karakterli davrandı, asla acele etmedi, tok alıcı gibi davrandı, döküleni topladı, sonra belli bi ittirmeyle 1.7 artı kapanış.. çok profesyonelce, hiç yukarı gitmiyecekmiş havası verip döküleni toplayıp yola düşük maliyetle devam, sonra nasılsa bi şey olur- alış gelir, shortçular pes eder.. oraya kadar devam
geçen sefer aylık ortalamanın üstüne attıktan sonra bi gün feyk atmış, o feyk sonrası kuvvetli yukarı fule, sonra rölanti.. yarın çok kritik
short sasa /
long index30
short sasa /
long xbank
hangi pair trade kazanır temmuz sonu vade için ?
Bizim kitabımızda pair yazmaz. Fkk kültür ruhumuza işlemiş çıplak short huaaaaannnunaSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Operasyon bugün başarılı geçti dedi doktorlarım, biraz ağrım olsada ayağa yeni kalkabildim, sağlığın ne kadar önemli olduğunu tekrar hatırladım.
hazır elime telefonu almışken borsaya bi bakalım dedim, üüüfff ne yabmışınız üüüle yahu, resmen fışkırttırmış
Bigşort abi tebrik ederim, azimle dik durdun mermeri deldin, hergün düşen ereğliyi bile fışkırttırmışınız :bravo:
Geçmiş olsun sayın bozkurt
Geçmiş olsun
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gecmis olsun reis
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gecmis olsun Reis
Geçmiş olsun Reis...
Bizim Pala'nın pek keyfi yok şimdiye 1000 puan fışkırtması lazımdı.
Dow'un gerisinde kaldı.