Hsbc 28
Qnb 27
Veriyor daha yukarı veren var mı ?
Garan nasıl oranlar ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hsbc 28
Qnb 27
Veriyor daha yukarı veren var mı ?
Garan nasıl oranlar ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Garanti'nin 12 DDKKM primi verdiğini burada geçen hafta yazılanlara göre söyledim. Gerçekliğini bilmem. Denizbank'ın verdiği 105.000 USD ye verdiği DDKKM primi.
https://www.memurlar.net/haber/10573...im-anketi.html
Areda Survey'in düzenli olarak yaptığı seçim anketlerinin sonuncusu yayınlandı. 23 Şubat-27 Şubat'ta 3 bin kişinin katılımı ile yapılan araştırmada katılımcılara, "Bu pazar Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa kime oy verirsiniz?" sorusu yöneltildi. Katılımcıların %49,8'i Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy vereceğini söylerken ona en yakın isim %21,7 ile Kılıçdaroğlu oldu. Yavaş %9,6 ve İmamoğlu %6,9'da kaldı.
Ankete katılanların parti tercihinde AK Parti ilk sırayı aldı. Katılımcıların yüzde 38,5'i AK Parti'ye oy vereceğini belirtti. CHP yüzde 22,8 ile ikinci sırada kalırken, HDP yüzde 10,5 ile üçüncü sırada yer aldı. HDP'yi takip eden İYİ Parti ve MHP ise yüzde 10,4 ve yüzde 10,1 şeklinde sıralandı.
Ankete katılanların parti tercihinde AK Parti ilk sırayı aldı. Katılımcıların yüzde 38,5'i AK Parti'ye oy vereceğini belirtti. CHP yüzde 22,8 ile ikinci sırada kalırken, HDP yüzde 10,5 ile üçüncü sırada yer aldı. HDP'yi takip eden İYİ Parti ve MHP ise yüzde 10,4 ve yüzde 10,1 şeklinde sıralandı.
Ankete göre İmamoğlu ve Yavaşın zaten hiç şansı yokmuş.
Bu anket nerede yapılmış olabilir?
https://twitter.com/Darkwebhaber/sta...ZoD421DSQ&s=19
Bu kafa yapısı ile reis kazanır gene
STOCKHOLM SENDROMU NEDİR?
Rehinelerin, kendilerini esir alanların duygularını anlama noktasına gelmeleri ve kendisini rehin alan kişilerle geçirdikleri sürenin sonunda onlara yardımcı olmaya başlaması ve nihai olarak da onlarla özdeşim kurmalarına Stockholm Sendromu denmektedir. Bu sendromun anlamını genişleterek insanın kendisini zora sokan, üzen koşulları benimsemesi, savunması ve bu koşulları yaratan nedenleri görmemesi, ezenin yanında yer alması olarak da tanımlayabiliriz.
Bu ici bici banka 6-7 yıl önce açıldığında yüksek ve sürekli devam eden cazip döviz ve tl oranları sunuyordu
Pandemiden sonra adamlar yok oldu resmen geberik oranlar ile ziraate bağladılar
valor ü sormadım para işi daha net olmadığı için . parayı çıkarırken şubeden eft ücreti yok dediler.
muğla da aldım bu oranları ben.
yapı kredi ortaca şube de 30,5 31 gibi bağlarız diye oran verdi.
arsa satışı gerçekleşmediği için mevduat bağlamadım ama
İstanbul Ticaret Odası (İTO) İstanbul enflasyonunu, ölçen 'İstanbul Ücretliler Geçinme Endeksi' verisini açıkladı.
TÜİK TÜFE için de öncü gösterge kabul edilen, ancak son 1,5 yılda fazlasıyla ayrışan veriye göre, İstanbul'da enflasyon,
Şubat'ta perakende fiyatlarda yüzde 3,83, toptan fiyatlarda yüzde 2,38 oranında arttı.
İTO açıklamasında, '2023 Şubat ayında İstanbul’da; perakende fiyat hareketlerinin göstergesi olan İstanbul Ücretliler Geçinme İndeksi bir önceki aya göre % 3,83, toptan fiyat hareketlerini yansıtan Toptan Eşya Fiyatları indeksi ise % 2,38 oranında arttı' denilirken, yıllık değişim '1995 bazlı Ücretliler Geçinme İndeksinde' yüzde 78,62, 'Toptan Eşya Fiyatları İndeksinde' yüzde 78,69 oldu.
Bu ay %5 ten aşağı gelmez enflasyon.
Bugün hsbc den aradılar. 1m üzeri %30, 500bin üzeri %28 dediler.SM-G988B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her şeyin dolandırıcılığı çıktığı gibi bankalar da çalışanlarını zor durumda bırakabiliyorlar. Geçen hafta buraya yazmıştım Qnb 29 demiş ve hesap açtırmıştı, tam parayı eft yapacakken 28 e düştü dedi ve zamanımızı çaldı. Sonuçta bir yeni müşteriye hesap açmayı ( hile ile ) kendine kazanç saydı.
Hsbc bu oranı zaman zaman veriyor. Geçen ay sık sık alanları duyduk. Belki , kredi alacak hazır müşteri bulduklarında veya nakite sıkıştıklarında veriyorlardır. Aslında şu anda hiç değilse 32 gün oranları en az %40 olmalı ki insanlar teveccüh göstersinler.
Akbank 27.5 verdi bu arada. 250 üzeri sadece bankadan eft var ücreti 256tl.. bakalim pazartesi anlayacaz tekrar %30 olmazsa. Ben eft yapıp anında bağlayıp orani aldim, ertesi sabah 28e düşürmüşlerdi.SM-G988B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Londra’da yaşayan bir emekli
Haftada 280 pound emekli maaşı alıyormuş.
Evim olmasa bu maaş ile geçinemem,
Tatile gidemem,
Birikimlerimi kullanıyorum diyor.
Ev olmadımı emekli Londra’da da geçinemiyor.
Gıdıvan üstad nerelerde yaw Dudu abiyle kayboldu. Maserati leri artık tofaş satacakmış yedek parça vs.
https://www.ekonomist.com.tr/otomoti...geliyor--39190
Koç Holding'den yapılan açıklamaya göre, bugün imzalanan yeni stratejik anlaşma ile Tofaş, Stellantis Türkiye dağıtım şirketi Stellantis Otomotiv Pazarlama AŞ'nin sermayesinin tamamını satın alıyor. Sonuç olarak, Türkiye'de dağıtıma sunulan tüm Stellantis markaları - Alfa Romeo, Fiat, Citroen, DS Automobiles, Jeep®, Maserati, Opel ve Peugeot - Tofaş tarafından dağıtılacak.
İnsanların emekli aylığı ile geçinemeyeceklerini anlamaları ve buna göre önlem almaları gerekiyor.
Erkenden birikim önemli.
Ama az ama çok, ne kadar birikim olursa o kadar iyi..
Hoş bu satın alma gücüyle birikim yapmak da çok zor ama..
Saygılar
:bravo::bravo:
Taşlığa düşen emekli hala Taşlığa neden düştüğünü anlamıyor...:kahkah:
Şaka bir tarafa Birkaç farklı yerden gelir olmasına rağmen dışarıda yemek yemek 2023 de benim için lüx oldu a.q
Bizim Kızılayın başındakiler gibi 200k-300k artı sakal falan olmadığından artık gittiği yere kadar .....
emekli olan insanların birikim yapamamasının sebebi her akşam barda gönüllerinin hovarda olup para biriktirmemeleri değildir herhalde.
ülkede müthiş bir gelir adaletsizliği var kişi başı milli gelir 10.000 doalr diyorlar ya o gerçekten öyle olsa herkesin iyi kötü birikimi olur
oysa ülkenin nüfusunun yarıdan fazlasının milli gelirden aldığı pay 3.000-3.500 doları geçmez
Bu GINI katsayısı ile kimse eşitlikten bahsetmesin zaten.
https://i.hizliresim.com/l591ebq.jpg
Kaynak: https://data.oecd.org/inequality/income-inequality.htm
Üstelik Türkiye verisi 2019 :) 2019'un üstünden çok sular aktı..
Saygılar
Gini daha nice rekorlara koşar..
Tl ye verilen faiz geçen ocak-mart/temmuz eurobondda vardı...
:he:
Tabi kimse umursamıyordu..
1,3 milyon EYT'li prime takıldı
EYT Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı... diye bir haber vardı.
Bu kadar yüzsüzlük biraz fazla değil mi?
Yorumculardan, Sen 38-40 yaşında emekli olup maaşa bağlanacam ancak 1999 dan beri 5000 bin günü bile tamamlayamıyorum diye14 Mayısta görüşürüz isyan et.
1999 dan beri yatmışsan bu devletin suçu mu?
Emekli sandığı, Bağkurlu 9000 bin öderken adam 5000 için isyan ediyor...
Yaş yok, prim yok 40 yaşında emekli olsan ve 90 yaşına kadar yaşasan bu devlet sana 50 yıl maaş mı ödeyecek.
Ödediğin primin yüzlerce katı kadar talep et.
Kim mağdur?
Gerçekte bu kişilerin aldığı 50 yıllık maaşını devalüasyonla, satın alam gücündeki erime ile tüm halk ödüyor.
İnsanda biraz utanma olur...
Şubatta otomobil ve hafif ticari satışları yüzde 74 artmış.
TL den kaçış mı bu?
Bir de ÖTV düşse ne olacak?
İthalat için bu kadar dolar nerden bulunacak?
https://twitter.com/ZAMajans/status/...XVjHxQVDw&s=19
Dudu gel çabuk
Ne dolar ne altın konut kazandırdı
Son 10 yıldır dolar, altın gibi geleneksel yatırım araçlarını geride bırakan konut fiyatları, geçen yıl yüzde 63 reel getiri ile borsayı da solladı.
Yatırım araçları arasında son 10 yılda en yüksek getiri konut sektöründe gerçekleşiyor
ancak en yüksek reel getiri yüzde 63 ile 2022'de gerçekleşti.
Geçen yıl devlet tahvilleri, altın, dolar ve TL mevduat gibi geleneksel tasarruf seçeneklerinin tümü reelde negatif getiriler sundu.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Aralık 2022 raporuna göre, TÜFE ile indirgendiğinde ise devlet iç borçlanma senetleri (DİBS) yüzde 4.69, külçe altın yüzde 15.99, dolar yüzde 16.23, TL mevduat faizi yüzde 29.28 oranlarında yatırımcısına kaybettirdi. MEHTAP ÖZCAN ERTÜRK
Meali ise bizim gibi TL mevduat yapanların SERVETLERİ SADECE 1 YILDA Yüzde 29, altın ve dolara yatırım yapanların ise servetleri bir yılda yüzde 16 ERİYİP YOK OLMUŞ...
BİST in çok kadar derin bir ekonomik kriz ortamında tüm ekonomi bilimine ters bir davranışla ve yabancının terk ettiği bir zaman diliminde yüzde 62 REEL GETİRİ sağlarken kamu fonlarının ve BES in BİST te alım yapması MANİPÜLASYON olmuyor mu?
Merhaba arkadaşlar.
KKM faizi en fazla kaç aldınız?
Seçimden sonra great reset le işler tersine herkes mersine olacak çok az kaldı. :)
Seçimden sonra eşi benzeri görülmemiş bir devalüasyon fırtınasıyla dolar ve altında olanlar roket yapar, konut ve otomobil satışları mın gibi çakılır. TL dekiler zaten yıllardır el-fatiha , seçimden sonra mok-ko-ko double-penetration ! :oleyo: