7.657,7777 x100 sallamacada benden gelsin..
:drunk:
Printable View
bulut tam senlik topic açmışlar :he:
topiğin ismi de . teknik analiz neden çalışmaz
:kahkah:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...90#post6606690
Bu saatte sallaması kolay
Bence 7. 531, 69
7777,77 de benden olsun.
pala çek 7900 e ... yeminle çil yavrusu gibi dağılırlar..
Krdmd ye bak 33 u gordu simdi 24 ten kapanacak. Yuzde 33 dustu kagit. iyi zarar yazdi abiler.
Thy de verdiler 209 dan 100 lot aldim. İnsallah elimde patlamaz. Krdmd dende 500 sdet var.
KRDMD 24,84
KRDMA 21,18
KRDMB 20,20
Fiyat farkı BIST30 da olmaktan kaynaklanıyor, oysa yatırımcı için bence diğerleri daha değerli, gidip oy kullanıp yönetime adamını sokma imkanı var diye biliyorum.
Portföyümün gerisi zıbığı yimiş.
fimizib tavan :oleyo:
Reyis harun abi endeks ekside emme kagidim aetida yazmış demek ki ereyli de değil pettkim olabilid mi
Tamam belli oldu pala kuzuyu ürkütmek istemiyor bugünden, fanteziyi gelecek haftaya saklamış...
ne oldu
haber mi var :oleyo:
Vay anam vay dipten thy ve krdmd aldim yuklu miktarda ve kagitlar yukari dondu. Kar 120.000 oldu.
7950
flat............:drunk:
Vay arkadaş ya paranın altında kalacaktik bugün sımsıkı dimdik şekilde ereyli operasyonu gününe denk geldik ya
bu pala tam bir yvşak akıl oyunları
burdan pıst 100 ü 7700 e dayasa kim şaşırır
veya 7480 e
Satis yazdim 24.98 ve 211.98 e kar cebe yakisir
EREĞL...Global çelik fiyatlarıyla tamamen birebir uyumludur...Global çelik fiyatları diplerde.Eğer FED faiz artışında son nokta görülürse çelik fiyatları fırlar.
...ve yerel talep(11 ilde inşaat yapılacak-deprem bölgesi ve iskenderun dem. onun iştiraki) ile beraber bu hisseyi kimse tutamaz.
Hisseler hakkında bu yorumum kayıt altına alınsın...27 ekim 2023 ereğli 38
TÜPRAŞ-KOÇHOL ile 2021 aralık ayında aynıydılar...Aralarında %10 lik artı,eksi fark vardı...hatta aynıydılar
KOÇHOL:140 TUPRAŞ:135 olmuş..EREĞLİ: 38
Nitekim thy satildi krdmd 24.98 de bekliyor alana hayirli olsun ptesi 215 ten satar bana geri :)
7830 altnda ve aşşağısına yazdığım mallar geleydi güzel olacaktı..
neyse
salçalı makarna paramız çıktı.
şimdi pztiye short girebilecek babayiğit aranıyor :oleyo:
BES fonları eksileni tamamlıyor olabilir.
900 aşşağısına sıraladım ne gelirse dayu.
İki seferdir Gazze'ye giriyor Siyonistler....bundan SONRA alan tutma olabilir hafta sonu.... Erdoğan dan sertleşmesini bekliyorum.... Beyrut tan Hizbullah sızma yapar.... dikkat dikkat
Yabancının borsadan hisse alımı yapıp %5 i geçtik vs mesaj vermesi lazım.
Yabancı oranı düşünce millet pireleniyor