eğer memedin geçmişini bilirse deniz hocam uzak durur ondan memet halkbankasında soyulunca sıyırttı biraz
ne dediğini bilmiyor bazen:)
Printable View
Milleti derinden soyan
1 liralık işi 5 liraya yapan
Zam üstüne zam yapan.
Hem yerli olmadan ben yerliyim diyen
Madenleri cukkalayan Afrikalı yöneticileri kınıyorum.
https://www.indyturk.com/node/651146...%B1-engelliyor
Bayram ikramiyesi ilk defa 2018 de her bayram 1.000 TL olarak başladı. 2018 yılı asgari ücret: 1603 TL
Bayram ikramiyesi asgari ücret kadar artsaydı; 1.000/1.603*17.000 = 10.605 TL olacaktı.
Migros küçükbaş karaman: 10.950 TL
İkramiyeyi olması gerektiği gibi artırsalardı emekli, kurbanını alabilecekti.
Sokak roportaji,
Ah cok pismanim diyor.
Yillarca bunlara oy verdim.
Peki bir sonraki genel secimlerde kime oy verirsin ?
Parti tercihim olmaz, bunlarin karsisindaki en guclu olan kimse ona verecegim.
Millet'e koyun dediniz koyduk diyenlerin en pisman olani bu adam olmali.
bi cisim yaklaşıyor...
Putin’den Avrupa’ya tehdit: Çatışma mı istiyorlar, tamam o zaman
https://www.sozcu.com.tr/putin-den-a...iyorlar-p50617
Ben birinde Yurt içi kargo müşteri hizmetlerine yaklaşık 1 dakika sövdüm. Bı 9-10 sene oluyor. Şimdi siz bunu kayda alıyor musunuz dedim? Evet dedi. O vakit bunu yetkili birine dinletin deyip, ağzıma ne geldiyse söyledim. Ata, ana, avrat, kısrak, sülale... 4-5 saat sonra akşam saatlerinde operasyon müdiresi olan bir bayan aradı. Durumu dinledi. Sabah 8 de 3 gündür kamyonda gezen kosu bandım evime teslim edilmişti. Hakliysaniz korkmayın. Basın kalayi.
Yap işletciler, aileler, siyasiler, falan derken Nebati yağ KKM ,DDKKM falan bir grup daha ekledi......Şimdi de dövize %40 faiz veren ingili çıktı a.q...Bu Halk bu kadar grubu nasıl beslesin a.q....
Ee emeklisi başta olmak üzere alt gelir grubunun elinde reha kayanın dediği gibi sadece d*****n d.şşağı kaldı a.q...Yakında o da kalmayacak
Son dakika haberi... İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AKP li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü. Yerlikaya, bakanlığın son bir yıldaki faaliyetleri ve gündemdeki konular hakkında Bahçeli ye bilgi verdi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...ource=Anasayfa
Anladigim Sinan ATES cinayeti kimin ustunde kalacak on calismasi bu.
Eger MHP cabuk hareket etmezse hersey onun ustune birakilacak gibi.
Az kaldi.
Nasıl yapacağınızı tarif edebilirim isterseniz.
VOB da hesap aciyorsunuz. Hedeflediğiniz vadeye göre usdtry veya eurtry de cort açıyorsunuz TL niz ile.
Kolaysa bu kadar dolar deneyin.
Esen kalın
Ingilizin döviz ,faiz planını sadece Ingiliz mi biliyor? Planini nerede başlayıp,nasıl sürecegi ve nasıl sonlanacagını paylaştıkları ancak bu oyuna girer. Bilmeden girenler ya tutarsa diyenler.
Hee birde borçlu kalma ihtimalin var ki ölünce akrabaların mecburen birde miras red ile uğraşacak......
Valla short du long du bilmediğimden o kısmını bilemeyeceğim.ama ingilizin oyununa eurobondlar hariç tüm dövizi bozup borsa ve aylik mevduata koyarak ben de dahil oldum.bu İngiliz söz vermemiş olsa gavur bir dolar getirmez.dolara her ay en az yüzde iki üç faiz alıyorsun dörde beşe kadar da yolu var.iki ay alsak yeter.hic değilse gavura bu dolar faizi odenirken verilecek paranin bana düşen kısmını aile bütçesinden odemeyelim dedik.ingilizin yaptığı doğru mu memlekete hayırlı mi asla değil ama yapiyor işte. Aksiyon aldik bakalım sonu ne olacak.altin ve gü Muse aynen devam anı şok olursa orası sigorta olur
Kafese kekliklerin girmesini bekliyorlar.Yemleme süreci.
Kapılar kapandımı?
Herkes Mezbahaneye kesime gidecektir.
Kesim gününden önceki hafta gerginlik tırmandırma süreci olacaktır.
Daha önce bunu yapan yaptı.Biliniyor
Bu bir işaret olabilir kaçmak isteyenler için.
Şu an İngiliz Modası Dolarınıza %40 faiz ...
Modaya hemen uyum sağlayanlar olduğu gibi %40 beğenmeyip Eski Moda olan Mevduata dönenlerde var...Bence İngiliz Modası bu yıl sonuna kadar devam etme olasılığı var...%40 gösterilen döviz faizi %25 bile olsa tefeci faizidir ki bu faizi ödemek için epey birşeylerden vazgeçmek gerek....
Neyse Yeni Modamız hayırlı olsun ....
Dikkat edin bu modaya sözde muhalif ekonomistler de büyük destek veriyor her gün rezerv şu kadar arttı şu kadar yabancı girdi tl mevduatta harika getiri var propogandası yapıyorlar bunlar 1 sene önce ekonomiyi yerden yere vuruyorlardı şimdi bu sahte cennete sonunun ne olacağını çok iyi bildikleri halde destek oluyorlar işin içinde menfaat varsa ideoloji siyasi görüş hepsi bir tarafa atılıyor yarın rüzgar başka estiğinde bu tipler şöyle diyecek" sadece faiz artışı ile olmazdı maliye tarafı çok gevşek kaldı yapısal reformlar yapılmadı "ve yine televizyonlarda sosyal medyada itibar görecekler
[QUOTE=sindoma53;6820901]Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
İris Cibre ��
@iriscibre
Sn. Şimşek demiş ki;
"Programa bağlı sağladığımız bir kaynak var, buna Carry Trade' diyemezsiniz"
)[/QUOTE
"Ticaretül Nakil " mi diyelim ne diyelim.
Carry Trade e güzel bir isim aranıyor.Bakalım hisse netçilerden ne cevaplar gelecek şimdi.
Ne diyem?
Mahmut mu diyem?
[emoji23]
Getir Katla Götür
https://resmim.net/cdn/2024/05/29/fJTTBi.jpg
ANNESİNİ 116 PARÇAYA AYIRAN KİŞİYLE AYNI KOĞUŞTA
Dilan Polat'ın koğuş arkadaşının, geçtiğimiz sene Zonguldak Devrek’te annesini 116, anneannesini ise 6 parçaya ayırarak öldüren Rabia Çataklı olduğu ortaya çıktı.
Çataklı, annesini ve anneannesini ezan okuyarak ve tekbir getirerek öldürdü. Cansız bedenleri parçalara ayıran Çataklı, parçaları pencereden aşağı atmıştı. Polis ekiplerine direnen Çataklı, serçe parmağını koparıp yutmuştu.
Bu kadının gerçekten aklı gitmediyse, bunun yanında kesin gitmiştir, başka bir tımarhaneye gönderilmesi lâzım.
Ulan bunun yanında ben bir gece kalsam, benim kafa bile gider.
https://resmim.net/cdn/2024/05/29/fJXZl3.jpg
Kök maaşı 6 bin lira olan bir emeklinin maaşına yüzde 25 oranında zam yapıldığında kök maaşı 7 bin 500 liraya yükselir. Dolayısıyla, devlet 4 bin lira yerine 2 bin 500 lira daha ekleyerek maaşı 10 bin liraya tamamlamış olur.
Anlaşılan o ki kök maaşı 8 bin liraya kadar olanlar, temmuzda zam yerine kökünü alacaklar.
Efendim denilebilir ki neyin kökünü alacaklar, ona ben açıklık getiremeyeceğim.
Ayrıca bu haberi yazanın 7 sülalesini hayırla yad etmek lazım, ulan zepevenk emekli neyine dikkat edecek kök maaşını mı artıracak?
3. Derece devlet emekli memuru yeşil pasaport alabiliyormuş.
Benim merak ettiğim bu 3. derece ne oluyor, meselâ ilçe mal müdür yardımcısı falan mı, yoksa çaycı mı?
2. Mehmet (Fatih) Bizansı fethetti, 6 Mehmet (Vahdettin) anahtarını teslim etti.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...90#post6820290
Soruna bu topikte cevap vermişim....
Burada da yazayım..Bendeki döviz Eurobond da ...Oradan gelen emekli maaşına takviye ile yaşam kalitesini artırmaya çalışıyorum...
Boşta olsa anında basardım...
Bu fırsat her zaman ele geçmez....