h) maddesinî yapınca buralarda olmazsın inşallah!!!!
O gün kime hizmet ettiğin ortaya çıkacak aslında!!!
Printable View
h) maddesinî yapınca buralarda olmazsın inşallah!!!!
O gün kime hizmet ettiğin ortaya çıkacak aslında!!!
Azlık hakkınızla;
1- Şirkete verilen tüm cezaları YK rücu etmiyecekseniz
2- KY hiçbir getirisi olmayan ÇAĞRI işine neden olan BİRLEŞMEYİ de İPTAL ettirmiyecekseniz!!!
Sizi uyuturlar, atı alan ÜSKÜDARI geçer !!!
SPK da BLOKEYİ çözerse!!! Amaç KY gazını alıp elini kolunu bağlamaksa!!!
Kim başarılı???
Avukatınızın bunları düşünemidiğini mi ??? Zannediyorsunuz??? Yoksa ahh ahhh bursa grubu ahh!!!
Drtuss
Burda sadece kişileri eleştirerek herseye muhalif duruşunuz var. Ve sadece çatışmacı bir yaklaşım içinde yazdığınız için anlatmaya çalıştığımız bazı şeyler pek anlaşılır olamıyor.
Birazda kavgasız çatışmasız şekilde tespitlerinizi ve bilgilerinizi paylaşmaya çalışsanız nasıl olur?
Mesela operasyoncular yatırımcıyı ekarte etmek için bugüne kadar şirkette neler çevirdiler konusunda tespitlerinlz nelerdir? Mevcut koşullarda yatırımcılar lehine olabilecek argumanlar nelerdir?
sizin analiz perspektiflerinize göre yatırımcıların haklarını koruyabilmesi için neler yapması etkili olur?
Bak biz mahkemeleri 170-180 kisi actik bunlardanda mi bir arkadasin yok.
Bak onun e devletine gir bak...
Yani senaryoyu kuruyorsun kendin oynuyorsun..
Gercekten komik duruma dusuyorsun. Artik gulmuyorumda aciyorum sana... Ilgisizlik boyle birsey demek...
Yazik hocam yazik insanlara tepeden bakmayi birakir, hep kendini hakli zannetmezsen, seni de seven bulunur...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketin avukatlığına soyunanlara sadece SON CÜMLEYİ OKU DERİM!!!
Gündemi KAYYUM mu belirlermiş??? Avukat mı???
Kime hizmet ettiğini okuyup bilgilenince anlarsınız!!!
Cahil kalmamak lazım!!!
İnsanların gözünün içine baka baka yalan yazmamak lazım!!!
SÖZ UÇAR YAZI KALIR be cancağızımmm
İşine gelmez!!!
Gündem, genel kurulu toplantıya çağıran tarafından belirlenir.
:) :)
Avukatın dilekçesini okusan aydınlanırsın!!! Bence sana yollasın da sende milleti aydınlat!!!
Uyutma!!!!
Hala takildi denetciye Allah'im ya gk sunulacak tabi...
Doktor kendini kitliyorsun baska yazilanlari da algilamiyorsun. Ben senin derdini biliyorum. Memsada ayrilma hakki problemi oluyor burada bize uyarliyorsun birseyler ogrenmek icin
Simdi bagimsiz denetci probleminiz var yine bize uyarladin birseyler ogrenebilir miyim diye...
Bu tavirla sana bir harf bile yok. Git arastir...
Bir de ben Ankara Turkiye'nin baskenti desem sen yok deyip Osmanli Tarih kitaplarini gosterip Istanbul diyeceksin.
Seninle tartismamiz bana ta da forumdakilere birsey kazandirmiyor.
Bu tavirlarina, saygisizligina, iftiralarina, yalan ve carpitmalarina devam ettigin surece...
Hak ettigin sekilde tavir gorursun...
Bak cancagazim mahkemeler Bakirkoy'de hakim nasil karar vermis burada harcadigin vaktin 1/10 ini harcamazsin bir bakiver... Gundem maddelerine ne demis... Kayyim niye toplamiyormus, blokeli lotlar hepsinin cevabi bakirkoy ve 9 idarede...
Bi zahmet be cancagazim arastiriver biraz hazir bilgi yok...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gündemi kim belirlermiş!!!
Öğrenmiş oldun!!!
Azlık avukatı mı? Kayyum mu?