Allah'tan söz uçuyor yazı kalıyor full infodadir
Printable View
Bencede brüt takas hiç olmamış. Yani saçma bir karar. Brut takasa alınan hisse daha siglastigi icin daha sert hareket ediyor.
Ayrıca infonun hangi kritere takılarak alt pazara alındığını anlayamadim.
Bedelli sermaye artışından sonra bir üst gruba gecebilir bence.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim tabloda gördüğüm info alt pazarda işlem görecek ve alt pazar sürekli işlem görecek brüt takas ceza gelirse olur diye düşünüyorum. Sadece 5 kez işlem görme yip ve pöip de olacak bildiğim kadarıyla. Ytd
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tekrar okuyunca fark ettim, brüt takas var'ı sürekli gibi düşünmüşüm aslında brüt takas cezası verilebilir anlamına geliyor sanırım. Benim düşündüğümden daha az negatif etkileyecektir o halde.
Benim çıkarımım likidite kıstasına takılıyor (1m hacimle fiyat yüzde kaç hareket ediyor). Bedelli sonrası ben de üst pazara geçebileceğini düşünüyorum.
Bende sizin ilk anladigimiz gibi anladım ve dogrusuda bu sanırım. Yani surekli brut takas olacak. Diğer türlü yıldız ve ana pazar icin bürüt takas yok diyor o zaman bu gruplara hiç brüt takas uygulanmayacak anlamina gelir ki saçma olur.
Likidite kıstasına takildiysa bedelliden sonra bu gruptan çıkar kesin çünkü dolasimdaki hisse sayısı 68 milyon lot civarinda olacak.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eğer öyleyse sürekli işlem görecek ama brüt takas olacak bedelli üst gruba taşırsa güzel olur. Ytd
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Edepsiz , haddini bil madara ederim seni buralarda , sana söylediğimde 6 -6,20 maliyetle girdim buna 5’li rakamlara yaklaşmadımı o zaman ne konuşuyorsun , senin beyninin kavrayamayacağı bir miktarla girdim bu hisseye 6-6,20 arası , lafa bak 10 dan tahtaya gelir harbi boş birisin sen ya , bunları bırakta hisseyle ilgili bir yorum yap buralarda belli 3-5 bin lotla işkem yapan birisin yazdığım kelimelere zamana değmezsin , zaman kaybısın ,
3-5 kuruş nilkiz ( senin kendine koymuş olduğun ad) , beni çok önemsiyorsun biliyorum 😂 6-6,20 arası topladım bunu 5 li rakamlara yaklaştığı için toplamaya başlamıştım yani dehşet kardayım , Benim yaptığım hacim , ve miktar seninde beynini zorlar merak etme , 5/4 info 5/1 ismen , yavaş yavaş ismene geçiyorum artık ,