Sayın mÜCO nun klavye memuru 17:05 den beri olan 6 işlemde 525 lot işlem olmuş senden başka alan satan yok ,çık artık düştüğün yerden .Bak bizimle düşen Babayiğitler bile hepsi eski yerlerine geldi geçti bile ayıptır yaaa.:28:
Printable View
Sayın mÜCO nun klavye memuru 17:05 den beri olan 6 işlemde 525 lot işlem olmuş senden başka alan satan yok ,çık artık düştüğün yerden .Bak bizimle düşen Babayiğitler bile hepsi eski yerlerine geldi geçti bile ayıptır yaaa.:28:
Müconun Klavye memuru anladığım cuma günü açıklanacak Fitch kredi notu ve Afrin olayını kullanırmıyım diye düşündüğünü görüyorum .Borsa 110 000 bin 0,54-0,55 Borsa 118 000 bin 0,54-0,55 senin her planında varım bilgin olsun.
Derinden bir nabız sesi aldım klavye memuru:shh: topla biraz daha topla birlikte satacağız onları.
mÜCO nun kalvye memuru bir sen bir ben kaldık...:wave: (1 üye ve 0 ziyaretçi)
Çalı dibinde varsa bilmem.Osmanlı Hocamın güzel bir sözü vardı bu konjoktürde bu fiyat :28:
Syn turkfun gazeteden ümidi kesip buraya gelmişsiniz
Yok be Hocam ''gecenin en karanlık zamanı şafağın sökmesine en yakın zamandır'' mantığı ile portföyün bir kısmı ile giriş yaptık 0,56-0,55-0,54-0,53 yavaş yavaş alıyoruz bakalım nasip.Ama bugün al ver değilse 0,54 kademesinde güzel bir savaş oldu.
Bu konjoktürde gzt ve yayında atılacak her başlık ve haber çok önemli.Gzt'den çıkmadım portföyün %10 ile devam 1,24 üstünde kalıcı olmadığı sürece yatırım artırmayı düşünmüyorum.