Hisse günlük trade ederken elimde kaldı. 2.8’lerden bir haftada 2.54’e geldi. Sat-al yapmaya elim varmadı. Çok kısada bir iki saatte hatta on dakikada bir iki kademe karı görünce bile özellikle bilmediğim hisselerde satar kaçarım. Nedense bunda yapamadım karı da gördüm. Vergi dairesine sunulan bilançoyu görünce de şaşırdım. Satış ve esas faaliyet karını görünce neden düştüğüne anlam veremedim. Nice batık şirketlerin borsada tavanlar yaptığını gördükçe bu tip şirketelerin son bir iki yılda % 50’lere yakın düşmesi ve hala tepkisiz kalmaları şaşırtıcı. En son ykbnk aldım 1,55’den birkaç günde gitmeyecek diye sattım 2 oldu. Arçelik Aghol bunlardan birkaçı. Şimdi btcim brsan ve pnsut bekliyorum bakalım. Sürekli bekleyim diyorum her borsada trade eden gibi maalesef aynı cümleyi kuracağım. Satıyorum kağıt yükseliyor. Bakalım btcim şaşırtacak mı. Bi defa da biz kar edelim artık. Borsaya acemi insanlar gidiyor formt alıyor kar ediyor. Bakıyorsun adam kapı yapıyor. Pd/df fk uçmuş yine de yükseliyor. Biz gidiyoruz inceleyip ucuz diye borusan boru alıyoruz. Adamlar dünyaya boru düşüyor. Tanap projesinde varlar. Ama kapı üreten şirket kadar olamıyor. Sonra borsa kumarhane oluyor tabi. Galip diye bir dolandırıcı çıkıyor aklına esen hissede işlem yapıyor arkadından binlerce insan gidiyor. Donu hüsran olsa da hareket onlarda nedense.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi