syn murat metro nun elnde ne kadar var aaba...bırde malıyetını alsak.tsk..
Printable View
euyo,eukyo,etyat da işleme başladıgına gore muhtemelen burda operasyonu bıtırdı
Bizimki ölümü görüp sıtmaya razı olmak gibi ama kapanış fena olmadı. Dibe çakarlar diye bekiyordum son 10 dakikada ama korktuğum olmadı. Yarın yönü belli olur.
arkadaşlar bir hissenin gördüğü diplerinden (2,23 ) hızlıca toparlanabilmesi (3,37) o hisseye artık alış iştahının geldiğini gösteriyor....bu günün ağırlıklı ortalaması 2,38 idi...kapanışını da 2,37-38 den yaptı yani neredeyse ağırlıklı ortalamasından yaptı...kapanıştaki kademelerdeki lotlara baktığımızda alışların daha kuvvetli olduğunu görüyoruz...
tüm bu işaretler tahtaya yeni bir satış dalgası gelmemesi halinde ?? yani şu anki dinamiklerine kalırsa !! hisse bu gün düzeltmesini bitirmiş ve yeni bir alış dalgası başlatmak istemektedir...normal bir hissedeki bu davranışlar bu yorumu gerektiriyor...
dediğim gibi eğer yeni bir satış baskısı kurulmazsa ve satıcıların bu gün satışlarını bitirdiği varsayımı yaparsak bu hisse düzeltmesini bitirdi diyebiliriz...eğer ki bu konuda yanılmazsak hisse yarın tekrardan çıkışa geçecektir hem de agresif şekilde...belki de son zirvesi olan 3,23 leri hedefleyebilir...bu hissede dalga boyları çok büyük....eğer bu hisseyi çıkaranların çıkarma isteği bitmemiş ise o vakit 3,23 ün üzerinde yeni bir zirve denemesine girebilir...
bu hisse bu sabah taban korkusu ile çok aşırı düştü akşama doğru taban olmayacağı anlaşılınca güven geldi ve toparlandı...eğer yeni bir satış baskısı kurulmazsa bu hissenin düzeltmesi bitmiştir ve yeni bir çıkış dalgasına girecektir...
bu hisseyi de çok yakından takip ediyorum dostlar...ben sizlere başarılar diliyorum....ALLAH kimseyi mağdur etmesin...tüm ky dostlarımın kazanmasını diliyorum ve zararlarının da çıkmasını diliyorum...