Enflasyonda 2018 de %20 idi , bu yil da %10 un altinda olacakmiş. Yersen...
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Sürekli asgari ücret üzerinden neden örnekleme yapıyorsunuz onu anlamadım. Bu ülkede okuyan mimar avukat doktor olan iyi maaş alan kişiler yok mu?
Ev alabilecek kişilerden konuşuyoruz açlık sınırı altında yaşayanlardan değil.
Evlendiğimde 5 yıl kirada oturdum keşke krediye girip o zaman ev alsaymışım dedim. Her ay 1500 TL ödemek yerine kredi ödeseymişim. 5 yıl önce 350 bine satılan evler şuan 1.250.000 TL eğer o zaman krediye girseydim şuan herşey başka olurdu. Dolar bazında hesaplama yapmanıza gerek yok... 5 yıl sonraki doları bugünden satın almıyorsunuz ama evin 5 yıl sonraki değerini 5 yıl önceden satın alabiliyorsunuz mesele burda
5 yılda 3 kat tl bazında artar dolar bazında aynı kalan ev hangi mühitte ben çok merak ettim .
Ben çevremde dolar bazında koruyan hiç yokta merak ettim .
Benim çevremde en az 15 civarı arkadaş 4-5 senedir belki daha uzun zamandır evini satamıyor .
Bu harıl harıl ev alanlar bu kişilere hiç denk gelmiyor .
Bizim apartmandaki bir daire 400 bin dolara satıldı o zamanlarda hala eder diyorsanız size iskonto yapalım 400 değil 350 bin dolar verin hemen tapuya gidebiliriz olur mu
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
2 yıl önce aralık 2017 de dolar 3.95 İzmir-Bornova-Dasif-Blue bell den 1.025.000 tl ye alınan ev (1.550.000-1.750.000 tl.arasında bulursan al)