Tam tersine bu dönemdeki sıkıntı esas faaliyet karı da dusmus.biri diyor artida açar sonra düşer diye keşke artida acsada satsam
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Tam tersine bu dönemdeki sıkıntı esas faaliyet karı da dusmus.biri diyor artida açar sonra düşer diye keşke artida acsada satsam
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2016 9.ay da endeks 75 bindi şuan da 112 bin bunu da hesaba katmak lazım.
bu 1 yıl içinde yerinde sayan hisse var mı acaba? Ne bidon hisseler 2 3 kat arttı. Hiç olmazsa bunda ciro ve karda net artış olmuş.
Ben şahsen hiçbir aracı kurumun raporuna bakmam kendim incelerim.
Nedense hep denetimli 6 ve 12 aylık karlar iyi gelirken denetimsiz 3 ve 9 aylık karlar düşük geliyor. Bu da patronun bilanço da oynama yaptığını gösteriyor.
Bu arada ben hissenin avukatlığını da yapmıyorum yarın ve hatta sonrasındaki 1 ay da düşebilir bilemem ama sadece dönem karına bakılıp kötü demek doğru değil.
Şirkette iyi yapılan işler de var.
Ytd
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O kadar cahilsin ki neden 31 ekimde rapor gelmedi de bugün geldi çünkü bu gelen rapor denetimli rapor olduğu için ilave 1 hafta süresi var yani senin denetimsiz dediğin 30.09.lar denetimden gecmis mali tablolar dır. Mali tablolar in açılış sayfasını oku anlarsın.
Oayakyatırım elindeki hisseleri çıkmak için sanırım yine iyi yemlemiş milleti.Tüm cilalı raporlarına rağmen ellerindeki kağıtları da satamadılar. Millet tahtaya uzak durdu. Böyle hacimsiz bir tahta için hedef fiyatını 4'ün üzerinde vermek art niyetten başka bir şey değildi. Kağıt yükselmeyebili, ama beklentisi olan bir şirketin tahtası bu kadar düşük bir hacime sahip olamaz. Takaslara baktığımda zaten şüphelenmiştim. 3 aydır patinaj yapmış. Alan da, satan da aynı kişiler.
Ağalar şimdi diyorsunuz ki yarın bu hisse eksidemi açılacak yahu...
O kadarmi kötü durum...
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen çok bilgisin maşaallah.
Birincisi kendi fikrini yazan birine hemen hakaret senin çok alim olduğunu gösterdi.
Ikincisi 30 ekimde bilanço göndermemesi konsolide bilançoya geçmesinden denetim ile hiç alakası yok. Konsolide bilançonun son tarihi de 9 kasım.
Üçüncüsü hem 6 aylık hem 9 aylık finansal tablolara bir daha bak bakalım hangisinde denetim yazıyor.
Hem bilgin az hemde hemen seviyeni bozuyorsun bir daha yazmam ben sana:)