Az önce yine kesti,,brüt yolu görünüyor sankiSM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Az önce yine kesti,,brüt yolu görünüyor sankiSM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kessin bürüt mürüt farketmez maliyeti neredeyse sıfıra düşürdüm sabırla beklerim
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hacim rekor kırıyor....günlükçülere aman vermemeye çalışıyor gibi..ama hacime bakıldığında trade savaşı var sanki..ytd
Bu yılı saymazsak En son böyle bir hacimi 2017 yılında yapmıştı sonra baya bir geri çekilme olmuştu.
sabah toplantıda olduğum için 29 civarına %20 yazılmıştım hepsini almışlar sanki ne yapacaklarsa :))
sanki biraz rahatladım diyecem ama kendimi boşlukta hissediyorum...
Evet daha karpuz kesilecek bence de..karpuzun ne olduğunu herkes biliyor zaten....karpuzun yanında kavun da var...yani bedelsiz..bir gün hepimiz dönüp hisse fiyatına baktığımızda " hayaldi gerçek oldu " diyebilir miyiz acaba .? Sesli düşündüm kimse etkilenmesin lütfen ..o yüzden de kesinlikle ytd..
Şöyle aylık grafiği karşıma alıp baktığımda son 5 yılın nerdeyse yatay olduğunu ve son 6 aydır da yukarı yönlü ayrıştığını görüyorum..iyimser yönüm jants'vari bir yükseliş diyor öteki tarafım saçmala bi sakin ol diyor..ytd
SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
JANTSA karına bak bizim zarara bak
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.