Teknikçi nedir.. Teknikçi gram altın burdan yukarı patlayacak diyebilmektir mesela şu an.. Var mı bi öngürüsü olan
Printable View
Teknikçi nedir.. Teknikçi gram altın burdan yukarı patlayacak diyebilmektir mesela şu an.. Var mı bi öngürüsü olan
Böcüğü ölmüş bademligilin.. ) Tüh..
çok büyük paralar kaybetti abai o adam borsaya geldi gene consun short dediği yerden 108 lernde vs adam long herşeyin bir ederi var ded..!!
adam 1505 de poz kapattı abna yeter dedi..severim kendisini piyasalardan vurgun yemiş her adamı kendime yakın hissediyorum.!! ne olcak böyle.!!
Dolarda 1 lira 90 kuruşluk bir direk var. Flamayı nereden kırarsa üzerine koyup kabaca yeni hedeften bahsedilebilir. Henüz kıramadı. Hatta 3. temas ile düşeni oluşturdu artık net olarak. Düşeni kırmadıkça 7.20 ve olursa son durak 6.80-85 aralığı şahsen takip ettiğim seviyeler.
Grafiklerinize saygı duyuyorum.. Lakin teknik analizciyseniz ben bu haftaki zirvesini borsa uzun süre geçemez diyorum mesela.. Mesela dolardaki bu haftaki seviyeler yada gram altındaki seviyeler uzun süre dip olur diyorum..siz böyle bi öngörüde bulunabilirmisiniz.. Mesela 3 ay mesela 6 sonra dolar 7, 50 yi geçemez gibi..