Tefas sayfasında sabah veriliyor onda sıkıntı yok ama Mkk E-Yatırımcı uygulamasından gece 12 den sonra görebiliyorduk. Cuma günü güncellenmedi ben onu sormuştum.
Printable View
Fonlarin cesitlenmesinden zarar gelmez yeterki aktif yonetilsin mezarliga donusmesinler. Alternatifler cogalsin ancak yeni fonlarin performanslarini bir sure gozlemleyip piyasa ve icerik reflekslerini takip edilmelidir.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gonderilerinde okudugum anladigim gozlemledigim kadari ile biraz atak agresif yapin var ama fonlarda biriktirerek ve yayarak ilerlersen kendi huzurun icin en iyisini yaparsin.
Tabiki firsatlar onune ciktiginda degerlendireceksin ama asiri volatilitede fon zararlarindan o gun icin kacinamayabilirsin, maliyetlendirmeleri dengelemek burada devreye girmeli
Emtia fonu TGE tam olarak seni tatmin etmeyecek icerikte olsa da var ancak uzun vade cok parlak bir fon degil
Keza AES 2018 yilindaki seviyelerine hala ulasamadi sadece 2020 nisanda bir firsat sundu degerlendirebilenler % 185 getiri ceplerinde su an ancak onumuzdeki 10 20 yillarda petrolun gelecegi negatif yonde belirsiz
Benim gorusume gore emtia olayi cok guvenli bir liman degil tarim gelecekte cok cok kiymetli bir kalem ama kurulacak fon icerigi ne olacak sirf tarim diye direk dalmamak gerekli
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
OJT Teknoloji Fon Sepeti Fonu kurulmuş ancak henüz satışta değil. Unvanında yabancı ifadesi yok ama ağırlıklı olarak nasda-q teknoloji endeksine yatırım yapıyor. Peki bu fonu 31 mayısa kadar alırsak stopaj muafiyetinden yararlanabilir miyiz? Fon izahnamesine baktım %10 stopaj olduğu yazıyor ancak fon kanundaki tanıma uyuyor, yani stopaj muafiyeti olması gerekmiyor mu?