bu trafo işi çok para kazandıracak gibi şirketlere talep çok fazla...
Printable View
bu trafo işi çok para kazandıracak gibi şirketlere talep çok fazla...
Astor teknik olarak 110,5 üstünde günlük kapanış yapmadan düşüşü kırmış olmayacak...Direnci kırarsa 14 AYLIK düşüşü kırmış olacağından ancak o noktadan sonra güvenli maliyet yapılabilir...Aksi durumda ky yi taşıyıcı olarak kullanmaya devam.
Astor Enerji'nin elektrik ekipmanları üretimine bakır iletken üretim tesisine ilave projesi ile ilgili "ÇED gerekli değildir" kararı verildi28/11/2024 16:24:30
Astor Enerji tarafından yapılması planlanan elektrik ekipmanları üretimine bakır iletken üretim tesisine ilave projesi ile ilgili "ÇED gerekli değildir" kararı verildi.
Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"ANKARA ili SİNCAN, ilcesi ASO 2. Ve 3. OSB, Temelli-Türkobası Mh.,102979 Ada, 47 Parsel mevkiindeki ASTOR ENERJİ A.Ş. tarafından yapılması planlanan ELEKTRİK EKİPMANLARI ÜRETİMİNE BAKIR İLETKEN ÜRETİM TESİSİ İLAVESİ projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan PTD Dosyası incelenmiş ve değerlendirilmiştir ÇED Yönetmeliği'nin 17. maddesi gereğince ELEKTRİK EKİPMANLARI ÜRETİMİNE BAKIR İLETKEN ÜRETİM TESİSİ İLAVESİ projesi'ne Valiliğimizce 'Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir' kararı verilmiştir."
Global Menkul
Global Menkul, ASTOR – Astor Enerji için için hedef fiyatını 150,80 TL ve tavsiyesini “al” olarak açıkladı.
Aracı Kurum Global Menkul
Hedef fiyat 150,80 TL
Son fiyat (İst: ASTOR) 93,60 TL
Tavsiye Al
Prim potansiyeli %61,11
Açıklanma tarihi: 2 Aralık 2024
2025 yılının yükselen gözde şirketlerinden biri olacağı net olarak görülüyor. Ancak bunun hisseye ne kadar yansıyacağı muamma. Bekleyip göreceğiz.