Ahbapta toplanan bağış en az 1 milyar dolara ulaşmıştır diye tahmin ediyorum umarım çok daha artar.
Printable View
Ahbapta toplanan bağış en az 1 milyar dolara ulaşmıştır diye tahmin ediyorum umarım çok daha artar.
Eskiden görev tanımında vardı afetlere yardım şimdi yok. Yılların hafızası, organizasyonu, istihkami falani filani kayboldu. Mal diyoruz bunlara sonra da kızıyorlar.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben artık bilinmez sanılan bazı olayların bile birileri tarafından planlandığını düşünüyorum artık.Şubat ta bir takım büyük olayların yaşanacağını astrologlar tahmin ediyordu.Para piyasalarında hemen herkes şubat ortası bilançolar açıklandıktan sonra düşüş yönlü bir hareket bekliyordu.Bunu herkesin hareket amaçlı kullanacağını bilen bazı güç odakları tuşa erken bastı ve Ocak ikinci yarısından itibaren bir düşüş başladı.Acaba matrix filmindeki gibi bir simülasyonun içersinde miyiz?
Büyük sıfırlama mülkiyetsiz yaşam başlıkları altında halkları sürekli zor yaşam şartları altında yaşamaya gün geçtikçe alıştıran kısık sesle isyan homurtuları başladığında canları ile tehdit eden bir anlayış.Pandemi ile başlayan ve yaşadığımız büyük felaketle süre gelen bir çaresizlik.Dünya artık bizim sıcak yuvamız değiL ve hassas kalpler için artık bir cehennem.
Bu plan karşısında durabilme imkan ve kabiliyetimizin olmadığını düşünüyorum.Tek yapabileceğimiz izole bir yaşam inşaa etmek.Merkezi yönetim ile hiç bir alakan kalmayacak şekilde.Tatlı su kaynaklarına yakın kendi enerjini üretebileceğin toprağı ekip kendi ihtiyaçlarını karşılayabileceğin bir minimal yaşam.Bu insanı ne kadar memnun eder muamma.Ama kötünün iyisi olduğu da bir gerçek.Ve inanıyorum ki bu seçim bile onlar tarafından azıcık insiyatif alabilecek kişilere yutturulan bir kurtuluş.Oysaki hepimiz oltadayız.
"Ahbap ta bizim, Afad ta bizim"