pazartesi 35 üstü açar, ALIM ZAMANI GELDİ, HAFTAYA SATIŞ YAPANLARI AVLARLAR,, EN AZ 6 AY TUTAN ÇOK GÜZEL PARALAR KAZANIR..
Printable View
pazartesi 35 üstü açar, ALIM ZAMANI GELDİ, HAFTAYA SATIŞ YAPANLARI AVLARLAR,, EN AZ 6 AY TUTAN ÇOK GÜZEL PARALAR KAZANIR..
CEVAP ZATEN SİZİN YAZINIZDA 4 YILDIR AYNI YERDE DİYORSUNUZ , EN UCUZU ÇELEBİ diğerleri 3 katı yapmış,
BEN ŞİRKETLE KONUŞTUM BİLGİ İÇİN 15 MART'TA SÖZLEŞME İMZALANACAK, BU YIL HEDEFLENEN HİZMET VERİLECEK UÇAK SAYISI 2017'NİN BAYAĞI BİR ÜSTÜNDE OLACAKMIŞ , ALMANYA YÜKÜNDEN KURTULMUŞLAR ARTIK,..... HİNDİSTAN'DA BÜYÜME POTANSİYELİ , BİR DE PAZARTESİ 93 MİLYON CİVARI KAR VE 1-2 AY İÇİNDE DAĞITILACAK TEMETTÜ,,
Soyledikleriniz doğru ancak eğer kâğıtta spek yoksa allemi cihan olsa para etmiyor ne kağıtlar nerelere geldi 2 ye 3 katladı.. hayırlısı şahsen uzun süre beklemiyecegim
TACİRLER HAFTALIK PÖRTFÖYÜNE ÇELEBİ'Yİ GENE AL OLARAK EKLEMİŞ... bu ne zaman eklese tam tersi oluyor :( umarım bilanço bu gün beklenenden güzel gelir de herkesi şaşırtır..
birde thyao temettü dağıtmayacakmış malum bilanço keza pgsus ta öyle ama 3-4 katına çıkmışlar garibim çelebi ne kadar kazandıysa hepsini ortaklarına dağıtıyor gene yaranamıyor 5 sene öncesi fiyatta hala ,, umarım YAPI KREDİ YATIRIM'IN BU SENE İÇİN HEDEFLEDİĞİ 51.000 FİYAT GERÇEKLEŞİR ..VE DAHA DA YUKARILARA GİDER. AFRİN MAYIS AYINA KADAR BİTİYOR BU SENE TURİZM REKORRR ,,3-5 TANE SPEKÜLATÖR LAZIM NEREDESİNİZ NEREDE 5 PARA ETMEYEN ŞİRKETLER VAR 3-5 KATI YAPTIRMIŞLAR
35 i gecirmem diyor..
35 üstü kapatır demiştim :) konsolide VERGİ ÖNCESİ BRÜT KAR 107.383.470 TL
VERGİ 20.982,295 TL
DAĞITACAĞI NET KAR 86.401.175 TL
GEÇEN SENENİN 3 KATINDAN DAHA FAZLA TEMETTÜ ORANI 0,011 DEN BU SENE 0,035
87 MİLYON FENA DEĞİL
TOPLAM KAPSAMLI GELİR 86.401.175 DİĞER GELİRLER 17.451.542 TOPLAM 103.852.717 100'U BULMUŞ :)