Benim söylediğim şeyler akp veya Tayyiple ilgili değil..
Ama sende yürüüüü beeee aslan parçası...
Sizin yürüyüş taaa Pensilvanyaya Washingtona kadar uzar...Yorma kendini..Yolunuz uzun...
Printable View
http://www.tr724.com/darbe-bahanesiy...ta-ediyor/amp/
Alıntı:
Darbe bahanesiyle ordu tasfiye edilince 1930’lara dönüldü: Tugayları albaylar komuta ediyor
Bizim gibilerin devri bu topraklarda hiç geçmedi müdür,
Senin gibiler Ahhh Evropa diyerek koşa koşa İngiliz muhiplerine kayıt yaptırırken, bizim gibiler İRA ya 3 gemi mühimmat ve Teşkilatı Mahsusanın teşkilatçılarını İrlandaya gönderiyordu..
Senin gibiler ilkokul kitaplarında ilk meclis 23 Nisan 1920 de açıldı diye okuyarak her 23 Nisanda şiir okurken, bizim gibiler 1.Dünya savaşının en zor anlarında 1915 te ilk meclis binasının inşaatına başlamıştı.
Senin gibiler Büyük adada Splendid Palace ın önünde ( İngiliz işgal kuvvetleri karargahı) şeberirken bizler M.Kemalle Anadolu'da direniş örgütlüyorduk..İlginçtir bugünde o otelden hiç çıkmıyorsunuz. Genetik herhalde.. Anadolu çocukları çöküyor tepenize sonra😀
Erbakan trilyonları çaldı diye böğürürken, bizim gibiler o paralarla Bosna direnişini örgütlüyor, Bosna Cumhuriyetini kuruyorduk..
Fırat Kalkanı için saha hazırlanırken, sizler dünyaya Türkiye İşid e silah gönderiyor diye vatan hainliği yapıyordunuz.. Durdurabildinizmi?
Şimdi Fırat Kılıcının ucunu gördünüz, sahipleriniz saldı sizi yollara.. Dikkat edin o kılıç sallanırken arada kalmayın.. Mazallah kelle gövdeden bir anda ayrılır gider..
Bu son çırpınış ve rezilliğe tüm Atatürkçü ve yurtseverler gibi bizimde içimiz sızlıyor.. Ulu önderimiz Gazi M.Kemal Atatürk ün fotoğraflarının Fetöcülerin ellerine tutuşturulup Pkk elebaşının fotoğraflarının yanında görmek, onun kurduğu partinin mensuplarına Altanlar,N.Ilıcak "içimizde" diye bağırtılması hepimizi kahrediyor.. Bu sefer Tayyip gitsinde ülke yansın mantığının çok ötesinde yeni bir boyuttasınız..
http://odatv.com/malatyadaki-15-temm...903171200.html
Alıntı:
"İddianamede terör örgütüne üye olmakla suçlanıyorum. Hayatımın hiçbir safhasında FETÖ ile ilgili hiçbir faaliyetim olmadı. Yaşam biçimim gereği bana uyuşmaz. Abisini, ablasını hiç kimseyi bilmem. Dershanelerini, bankalarını kullanmadım, bilgisayar ve cep telefonlarına yüklenen o programları bilmem. Hiçbir dönemde himmet parası vermedim. Eşim ve oğlum da benim gibi hayatlarının hiçbir safhasında bu terör örgütleriyle irtibatlı ve ilişkili olmamıştır. İddianamede terör örgütüne üye olmakla suçlanıyorum. Ben 43 yıl memleketime hizmet ettim. Askerlik onuruna uygun olarak çalıştım. Yaşantım boyunca anayasa ve kanunlara uygun ve şeffaf bir yaşam sürdüm. Yüksek Askeri Şurada yeni görevim belirlenerek, bir yıl sonra da emekli olacaktım. Dolayısıyla fikirlerimin uyuşmadığı ve katılmadığım bir örgüt adına neden suç işleyeceğim? O nedenle bu örgüte neden yardım edeceğimi bir türlü anlayamadım. İddianamede dosya içinde tüm incelememe rağmen FETÖ terör örgütüne yardım ettiğime dair tek maddi delile ulaşılamadı."
Adem Huduti Diyarbakir Sur'u ve diger sehirlerdeki pkk yapilanmasini temizleyen, hendekleri kapatan komutan degil mi? Bunu yaparken sivillere zarari en asgari duzeyde tutmadi mi?Alıntı:
Ordu Komutanları ile sürekli görüştüğünü kaydeden Orgeneral Huduti, "1’nci, 3’ncü ve Ege Ordu Komutanları ile birçok kez görüştüm. Saatlerini tam hatırlamıyorum. Çok yoğun bir telefon trafiği vardı. 3. Ordu komutanı ile konuştuğumuzda darbe karşıtı mesaj yayınladığını bilmiyordum, kendisine de bizim mesajdan bir kopya gönderdim. Diğer ordu komutanları kendi aralarında konuşarak bir mesaj paylaşmışlar bana göndermediler. 1’nci, 3'uncu ve Ege Ordu Komutanları bana basın açıklaması yaptıkları konusunda bir bilgi vermediler" diye konuştu.
Bir askeri birligin gucu ve yetenegi, komutaninin gucu ve yetenegi kadardir. Komutan, komuta ettigi birligin beynidir. Savas kazanmak icin manevra yapmak gerekir. Manevralar ise koordinasyonla yapilir.
Koordinasyon yetenekleri zamanla kazanilir. Yani ustegmen ve yuzbasi boluklere, binbasilar taburlara, albaylar alaylara, tuggeneral tugaya, tumgeneral tumene, korgeneral kolorduya, orgeneral orduya komuta edebilir.
Ayrica ordularda butun subaylar durust ve cesur olmak zorundadir. Albaylar korkak, yuzbasilar cesur olmaz.
Belirleyici olan akildir. Ordularda kurmay sinifi bunun icin vardir. Yukaridaki ornekte goruldugu gibi bir orgeneral 43 senede yetisir. Yuzbasi, binbasi, yarbay, albay olmak icinde artan surelere ihtiyac vardir.
Yani albayin yerine yuzbasiyi koyamazsin.