Bedelli 13 Ocak diyor
Printable View
Bedelli 13 Ocak diyor
Bedelli için ne kadar yatırmamız gerekiyor 1 lot için
Rüçhanı kullanmanın 27 Ocak' a kadar süresi varmış. 13 ile 27'si arasında istediğimiz zaman kullanabiliyoruz galiba. Erken veya geç kullanmanın avantajı veya dezavantajı var mı? Konu hakkında net bir bilgim yok. Vereceği cevaplarla bu konuda bana yol gösteren olursa sevinirim.
Arkadaşlar selamlar
Ben bunu bugün almıştım fakat bedelliden haberim yoktu yakalanmışız
Şimdi yarın ne olacak ve ben ne kadar ödeyeceğim 3000 lota? Bilen bi arkadaş cevaplarsa sevinirim. Teşekkür ederim
Kap açıklama rüçhan her bir hisse için 0,453 krş.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rüçhan herbir hisse için 0,453 krş olduğundan 3000x0,3007778x0,453 = 408,75703 olması gerekmiyor mu?
Anladım,sahinsukru teşekkürler. 13 ile 27 arasında rüçhana katılabiliyoruz yanlış anlamadıysam. Erken veya geç katılmanın bir farkı olur mu acaba? İlk kez bedelli sermaye artışı ile karşılaştım.
arkadaşlar bir sorum var bilen cevaplar ise sevinirim. borsada rüçhanlar 0,45tl den işlem görüyor ben 1lot dgklbr alırsam 0,45tl ödeyecegim.ayrıca 1tl de bu hisse için bedelli ödediğimde toplam 1,45 tl ye 1 lot dgklb hissem oluyor. o zaman 2,5 tl den dgklb almaktan ise rüçhan almam daha uygun değil mi? yoksa benim bilmediğim ya da yanlış bir hesap içinde miyim.
Bende ilk kez bir bedelli sermaye arttırımına katilacagim.
Merak ettiğim nakit parayı hesapta tutacağım. Başka yapilacak birşey yokmu.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de bugün 10 bin lot aldım, ayın 27 sinde hesabımda 4500 lira olması gerekiyor ve otomatik ödeniyor doğru mu?
Vay arkadaş kendi yorumuma kendim cevap veriyorum. O zamandan beri yuzde 40 yukseldi ama forumda çıt cikmiyor hala, demek ki milleti fena dökmüşler..
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DGKLB 2020 bilanço
https://i.hizliresim.com/nYfSaX.png
2019 bilanço
https://i.hizliresim.com/0fNAIe.png
Vergi dairesine sunulanda daha konsolidesi gelmedi, Zarardan kara geçmiş gözüküyor,
cirosu çok artmış.3 aylıkta çok iyi kar gelebilir.zira busefer kur zararı olmayacak .....y.t.d.
3 aylık bilancoyu 4 tl fiyatla karşılar bence.böyle cirosu artan şirket yok.bu 3 aylıkta kur zararı olamaycagına göre karlılık uçar...y.t.d.
2.68 kalktı .hala tavan olmadı ayıp be...y.t.d.
ciro 600 den 1200 e çıkmış kagıt yüzde 1.5 zor gitti....y.t.d.
https://s20.directupload.net/images/210222/t73pdj9k.jpg
20 günlük takas
Selamlar herkese,
Burada ki sessizliği ben fırtına öncesi sessizliğe benzetiyorum ve bilançoları merakla bekliyorum...
Yatırım tavsiyesi değildir, tamamen kendi görüşlerim.
İsterse ciro 12000'e çıksın,
bal yapmayan arı'yı kim ne yapsın.
ayrıca patron ky'ye yedirmez,
bekleyene sözüm yok,
1 ayda bi hisse 4 liradan 1 liraya düşer mi,
2018 nisan bilemedin mayıs ayından 3-4 ay öncesinde 2017 Kasım ayında yerseniz tabii sözde kurumsal yatırımcılara 88 mln. lot o zamanki kur (3.80 TL) ile 1 usd'den satılmışken,
bana bunu yaşattı, zararımı yazmaya gerek yok ama o rakamın üzerine az bi rakam kredi çeksem o paraya sıfır bir 2+1 ev alınabilirdi.
karalama amaçlı yazmıyorum, burda yaptığım zararı çıkartmam (tabii başka hissede) 2 yıl sürdü,
bana hayatı sorgulattı ve hiçbir şeye inanmayan, hiç kimseye güvenmeyen biri oldum sayesinde.
İsterse hisse 100 TL olsun, benim için çöpten farksızdır ve öyle de kalacaktır.
buradan kendisine teşekkür ediyorum, eseriyle gurur duyabilir..
is the average of five people around the human..
Tam bir operasyon cocugu bu kagidin sahibi
Kelebek 4 fk li bir sirket olsada fiyati artmaz
Biri gelip bu .. i .n elinden alacak firmasini
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DGKLB günlük
https://i.hizliresim.com/NHwkYl.png
eveet seans sonu geliyor herzamanki hareketi bekliyorum.....y.t.d.
Doğanlar Yatırım Holding iştiraki Biotrend Enerji'nin halka arzına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapıldı.
Doğanlar Yatırım Holding A.Ş.’nin enerji iştiraki Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları A.Ş. (“Biotrend Enerjiâ€) de halka arz sürecini başlattı. Halka arz süreci ile ilgili aracılık hizmeti için konsorsiyum eş liderleri Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. ve Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. ile el sıkışan Biotrend Enerji, Sermaye Piyasası Kurulu’na halka arz başvurusunu gerçekleştirdi.
Yılın ilk yarısında halka arz planlanıyor
Yüzde 60 sermaye artırımı yüzde 40 ortak satışı olarak planlanan Biotrend Enerji'nin halka arzında şirketin mevcut 128 milyon TL olan çıkarılmış sermayesi, 22 milyon TL artırımla 150 milyon TL’ye yükselecek, 14,66 milyon TL tutarında ise ortak satışı gerçekleşecek
Ayrıca 5 milyon TL nominal değerli pay, ek satışa konu edilebilecek. Halka açıklık oranı ek satış hariç yüzde 24,4 olacak. Halka arzın 2021 yılının ilk yarısında tamamlanması planlanıyor. https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-613057
Merhaba,
Bloga #DGKLB 2020/12 dönemi bilanço analizi ve grafikleri yükledim. Faydalı olması dileğiyle.
Link: https://mutesebbist100.blogspot.com/...e-analizi.html
Saygılar
arkadaşlar biotrend halka arz olacak, doğtaş kelebeğin patronu aynı kişi, doğştaş kelebek yıllarca zarar açıklamış, sermayesi eksiye düşürmüş bir şirket, sürekli bedelli sermaye artışı yapmış hatta patron tv doğtaş kelebeği överek konuşurken, AYNI ANDA HİSSE SATIŞI YAPMIŞ BİR ŞİRKETTİR, o nedenle biotrend halka arz girerken dgklb hissesini inceleyin yatırımcıya kazandırmış mı kazandırmamış mı,
Yataş yerine bunu aldık. Bildiğin çöp cikti
yırtınıyor, çırpınıyor, 3,20 yokuşunu aşmak için. aşarsa önü açılır. Ya 2021/3 aylık bilanço yardımıyla bu yokuşu aşacak, ya da içeriden bilgi alanlar 2021/ 3 aylık bilanço için yokuşu aştıracaklar.
3.20'yi gösterip gerisin geri aşağı saldılar... 3.20 çok güçlü direnç, geçilmesi zor gibi ama bir geçilirse 3,50'lere hızla gelecektir diye düşünüyorum.
Sakın ha YTD....
kimse bir yazmamış. ben birşeyler karlayayım. 2020/12 bilançoya göre özsermaye karlılığı %87. tabi bu rakamın yüksek olmasının sebebi özsermayesini nerede ise sıfırlamış. ancak bedelliden gelen 80 milyon ile borç kapatıldı. ve 2020/4. çeyrekte net 60 milyon kar yazdı. 2021/3 aylıkta son çeyrek karını yapsa, özsermaye=25+80+60=165milyon. kar da 60 milyon olduguna göre özsermaye kalılığı yaklaşık %45 olur ki ben ce oldukça iyi ve tabi özsermaye artışı ise %550 olurki ben hissenin ralli yapacagı görüşündeyim. bakalım bu hesabı erkenden görebilecekler mi?