20k 99 dan tarafımdan alınmıştır ..kendi kap haberini kendim açıklayım bari ...bunlar aciz züppeler hisselerine sahip çıkamazlar ..ytd
Printable View
20k 99 dan tarafımdan alınmıştır ..kendi kap haberini kendim açıklayım bari ...bunlar aciz züppeler hisselerine sahip çıkamazlar ..ytd
işler kötü ABD berbat açtı bizi tüpcüden de beter yapacaklar galiba ...:thumbdown:
Maliyet yaptık yapmasına taban %10 anladık tavana niye %10 koyuyosun eeeey spk ...
İmam bozuntularının yüzünden borsadan bıktım yaw ..
Bizim hisse çok temiz yaw ..sabah açıyo taban ..hiç kafa yormuyo ..temiz iş ..
Hocam bu ********i savuncak deyilim ama bu ne yapsın yaw ..
Bi kıyagı oldu bize borsa 124 den 100 bine düşene kadar 120 fiyatlarda direndi işte ..yoksa ilk baştan borsanın düşüşüne ayak uydursaydı benim hesaba göre 50 kuruşlardaydı şuan ..bunada şükür ..nedelim sabah yine 10k aldım 74 den tabanı çözdü bi ara aha dedim döndük atladım ..dip seviye 59 60 kuruş ..
Herşey güzeldi de 2019 da kiriz bekliyorum diye bagıran bndim ..
Hatta ak kafalar darıldılar bile bana ülkeyi batırdılar deyince kendimde uymadım ..
Bu ülkede 10 yılda bir kıriz var kardeşim ..
2001 ..2009 . 2019 son ayları bekliyodum 2020 sarktı ..
Adıda kronaymış ..
Ne kronası be balgibi dünya reseyona girdi ..
Çok düşen borsalara bakın batık ülkeler ..
Imf 12 milyar avro dedi herkes para kapma peşine düştü..:halay:
hürriyet tahtası işleme kapalımı bügün, yoksa sıfır işemmi.......
Adamlar kumarcı abi ..
Spekleri batırmayaçalışıyolar ...akdere başta olmak üzere...
Tüp kafa yalakalık peşinde ..
Hurgz Türkiye Türklerindir yazısını sildirmiş ******** ..
Borç var hisselerin %50 si kamu bankalarında ipotek ..
Ödeme zamanı yaklaşıyo ..
Yalayarak kurtaracagını zannediyo borcu falan ..
Sıfatsız ....
saatlik grafikler güzelleşti ...
gerçekten nedir böyle işlem haçmi ya bakkal hissesi olsa daha fazla işlem yapardı.
23.03 2020 de ceza kalkıyo hareketlilik başlar bir miktar ...ytd
uzun zamandır tavan gördük ...ama sevinemedim ..ard arda 8 tavan yaparsa seviniriz ancak tüpcü bey .iş yatırım aldı ...tavanda 200_300 alıcı bekliyoru ..svg:whistling:
Bi yavsak dicem az başını kaldırsa hemen satış gırılıyor kademelere...
Rtabl HİSSELERİNE YASAK GELMİŞ 1 AY.... konuyu şuraya baglıcam nerdeyse 12 gundür alış vermeden tavan cekiyor aldıgı ceza 1 ay bizim oküz başlı antılop da 6 ay yasak aldı gel burdan yak...
onun durumu farklı.. Sağlık sektöründeki birçok hisse gibi şuan içinde bulunduğumuz durum ona yaradı... Elinde olanlar çok şanslı.. Yükselmesi ceza ile alakalı değil yani..
Bizim kağıda gelince.. Bariz şekilde bir baskı var. Sabah 0.77 açıp akşam 0.88 kapaması bunun en net göstergesi.. Endekle birlikte 1 üstüne atmamız çok yakın.
ÖGLENE YAKLAŞTIK 250 LOT CUK İŞLEM GÖZÜKÜYOR....:Sad:
oyak yatırım alımı oluyo ara ara genel takas bakıldıgın da belki hurgz da bünyesine alır oyak :ok:
Bu hafta gözü hep yukarı da gibi....
Ucuz kaldı diye mi, yoksa bilmediğimiz birşeyler mi var acaba...
tavan isterük tüpcü abi ...3 tavan,,,ytd
Birgün seninde sıran gelecek
Arkadasla SNGYO da 6 aylik yasak kalkmiş hurgzda da kalkar mi acaba bugun yarin ?
Sngyo denedim internetten alışa izin vermiyor, telefonla talimat verin uyarısı veriyor[emoji848]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iki gündür birileri bu uyuzu topluyor gibi..
sizin araci kurum acmamiştir o gun ama yasak kalkti sngyo da u yuzden tavan oldu zaten yarin 1 lot alip satmayi deneyen arkaslar topikte yazsin sngyo alaibliyorsunuz
aldigim duyumlara gore hurgzda yasagin kalkmasi icin basvurmus 4 5 gun icicnde kalkmasi beklemiyormus hissedeki hareket bu yuzden sanirim
Bu sngyo da yasak kalktı hurgazda da 4-5 güne kalkabilir diyenler , sngyo da böyle bir kap haberi yok nerede bu haber?
Kap haberi ne zaman gelmiş bi onu yazıverin ???