Türkiye CDS 291.16
Printable View
Türkiye CDS 291.16
Üslup , son yazılarından anlaşılıyor, tümüyle neşeli akademisyen hanımın...
Burada ilk başlarda dalgasını geçmekteymiş bizimle.
Yakışır haspama...
Ama, eğer oysa, forum kurallarından en önemlilerinden birine, AYKIRI bu tutum...
BU da yöneticilerin işi...Beni ilgilendirmez...
Şimdi durum farklı tulumbada su kalmadı.!!
https://m.youtube.com/watch?v=xro-irZ6IT8
Geçen Teb den aradılar işte falan filan, Tl mevduatı için uzun zamandır sizinle konuşmadık dediler. Ayıptır sorması kaç yaptınız benim gibiler için faizi dedim 15 .40 veririz dediler, cevap olarak: Valla şaka gibisiniz IŞIK ÖKTE denilen adamınız boşuna kaş göz oynatıp Bloomberg ht de yorum yapmıyor sizden de ancak bu kadar ekonomist çıkar dedim. Vallahta dedim billahta dedim.
Hadi bakalım bizim bezirganlar ABD nin İrana yeni yaptırımlarını yine delsinlerde ekonomik kriz bizi yine teğet geçsin. Hadi abbas göreyim seni tribünlere oynamayı bırak artık.
Vatan hayinneri burada toplasmis, memneketin altini oyuyorlar!:oleyo:
Tam 37 sayfa hayinnik yapilmis, oku oku bitmedi yahu!:kahkah:
Aboov adam tr iflas demiş..
http://m.t24.com.tr/haber/unlu-ekono...basladi,633549
Halk banka İran yaptırımlarını deldiği için 8 milyar Dolar ceza kesileceğini söylüyorlar bilmem doğru bilmem atmasyon. Doğruysa ekle cari açığa bir 8 milyara Dolar daha şöyle en yakışıklısından..
Neşeli akademisyen (Happy) olmadığını söylemedikçe artık benim için o, yani Proton=Happy...
Ona göre davranacağım...
Çok açık ve net.
Ve burada ilk zamanlar sergilediği angut durumunu da gayet yakıştırdım kendisine. Tümüyle terbiyesizlik ve densizlik.
O konudaki tepkim de baki...
Başka yer başka başlık yokmuş gibi gene geldi...Bakalım el mi yaman bey mi?
İsviçre’nin en saygın gazetesi Neue Zürcher Zeitung’la mülakatında Napier, küresel piyasalarda 1980'lerin yeniden yaşanacağını ve Türkiye'yi büyük bir krizin beklediği yorumunda bulundu. “Türkiye’nin iflası başladı” diyen ünlü ekonomist, ’en geç seçimlerden sonra Türk Lirası’nın muazzam değer kaybedeceğini’ ve Türkiye'nin 400 milyar doları bulan borcunu ödeyemeyecek duruma geleceğini savundu. Krizin en çok Fransız ve İtalyan bankalarını vuracağını öngören iktisatçı, AB’nin bu bankaları kurtaracağı da yorumunda da bulundu.
151 Kisi toplasmis, yahu Reha GAYA'nin imzasina hecmi bakmadiniz?:he:
Ula dolar çıkınca hepiniz birden ordinaryüs profösör oldunuz ya.🤣
Abbas gelir hepiniz hakkından. Söyleyeyimde hazırlatsın merkeze haydarı.🤪
sanırım istenen yabancı turistin 100 dolar bozup 1 hafta tatil yapması :)
Bu başlığı şu anda 148 kişi okumaktadır. (44 üye ve 104 ziyaretçi)
Daha önce 155 i gördüm, yeni tepe yaptığında MB müdahalesi gelebilir :kahkah:
MB hala ehten pühten vadeli doviz işlemleri ile Doların ateşini düşüreceğini sanıyor. Ulan inadına Dolar ya MB pes diyecek ya MB pes diyecek , piyasayla hele kendi sahibi olmadığı Dolarla piyasaya meydan okuyana bu piyasalar pabucunu ters giydirir , kestaneyi çizdirmez patlattırır.
Mevduat topiğine gittim bir iki çiziktireyim dedim gönlüm el vermedi içimden allah kimseyi Tl mevduatçılığa düşürmesin dedim çıkıp kendi çöplüğüme geldim.
Why Investors Have Become Skittish About Turkey
https://www.bloomberg.com/news/artic..._medium=social
Turkiye cumhuriyeti 100 yıla yaklaşan tarihinde başımızdaki musallatlar sayesinde asla vede kata Türkiyede böyle şeyler olmaz denilenleri gördü bundan sonrada görmeye devam edecektir. Beter olmadan yeter olmaz o nedenle kimse Dolarda artık daha yukarılar olmaz demesin kim bilir belkide bu seviyeler en iyi alım seviyeleridir kimse aksini söyleyebilir mi ?
Eyyyyy Benjamin
*merkez bankası 6 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde tekliflerin ortalama fiyatı 4,85639
*merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde tekliflerin ortalama fiyatı 4,71261
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde tekliflerin ortalama fiyatı 4,59553
Mb nın faizleri niye arttırmadığı ortada arttırsa vadeli Dolar uzlaşma fiyatları bi o kadar daha `oha` olacak. Allahtan akıllı adamlar yönetiyor ekonomiyi bizim gibi güccüklerin ! anlayacağı işler değil bunlar.:drunk:
Sayfanin reytinginde dusme var, masaya bir vuralim, reytingimiz tavan yapsin!:oleyo:
Ulan şuncacık halimle kocca TC mb başkanıyla dassak geçebileceğim hiç aklıma gelmezdi musallatlar ne hallere getirdiler devletin en önemli kurumunu. :seyt:
Abbasın beton ekonomisi 17 yıl sürdü. Çöküşü 17 gün sürecek galiba.
İlginç olan avm’ler hala tıklım tıklım ya biz paronayak olduk yada millet hala uykuda.