6.36 ya az kalmış..Daha önce dokunduğunda yaptığı gibi bir şekil yapar mı acaba ? :whistling:
https://i.resimyukle.xyz/N9WbON.png
Printable View
6.36 ya az kalmış..Daha önce dokunduğunda yaptığı gibi bir şekil yapar mı acaba ? :whistling:
https://i.resimyukle.xyz/N9WbON.png
Ve dejavu. Siteye girilemiyormuş. Yarım saat sonra sistem hatası derler. Yarın işlemler iptal edilecek derler. Halkın aldığı 3-5 bin dolarlık işlemleri iptal ederler. Yandaşların aldığını gizlerler.
Artık göze soka soka yapıyorlar. Nasıl bir arsızlık bu. Nasıl bir pişkinlik. Nasıl bu kadar tepeden tırnağa çürür insanlar.
Adamın malı çok...dükkanda sezon sonu indirim yapıyorlar....Önemli müşteriler ağırlanıyor , garibanı dükkandan kovuyorlar....Geçen Halkbankı yakalayamadım...Küçük miktar nakit vardı altın alıp köşeye atarım dedim ama olmadı... Artık gece 11-12 arası vakıfbankı kollamak lazım...Sıra ona da gelecek :kahkah:
Ya benimkiler işbankla, garanti bu furya onlara uğramaz ki.Biri muhalif diğeri zaten gavurların.Dur bakalım gerçi bali iktidarla arasını iyi tutmak için tvlere çıkıp baya şaklabanlık yaptı,kimbilir üç beş ucuz dolar da işbank dağıtır ,ben pusuda bekleyeyim.malum su uyur para uyumaz.:))))))))
Tarihi zirve 3 ise, şu an 4 üncü dalga hala belirsizliğini koruyor. 6.83 de sonlanan B dalgasının 6.6.yı geçip uzaması takip eden son C dalgasının 5.70 lere uzanmayacağına yorulsa da, fx piyasa bu şekilde ewa yapanları hep terse düşürdüğünden ihtiyatli olmak gerekiyor. Şu an 6.30 un altına sarkmadan 6.60 lara alçalan trend desteğine doğru atak yaparak dönecek ve gitgide belki müteakip dalgalarda sert şekilde 6.00 ları da göstererek sıkışacak ve nihayet 4 düzeltmesini bitirip, yukarıya 5.dalgaya başlayacak görüntüsü var.
İnternete twittera baktım göremedim, zaten doğru dürüst sayım paylaşan da yok. Ortaki elmasın içinde sanki 3 tane 1-2 görüyorum. Bunların henüz ilki bitti. Muhtemelen 6.48 lere doğru ikincisi 4.dalga yapacak. Bu 3 ünün görüntüsü 6.35-6.45 civarinda gitgele ve kafa karışıklığına neden olabilir. Sıkıntı ise bu son 5 uzayabilir bunu anlamak mümkün değil. Hatta kırmızı 3 ün uzayip uzamayacağı da belli değil. Kırmızı 3 yani onun alt 5 i uzarsa zaten ilk hedef direk 6.1q sonra 5.66 demektir bu durumda sol yukarıdaki A ve B 1-2 olur. Direk 5 dalgalık bir C görüntüsü ortaya çıkar, yine 7-8 hedefli bir 5.dalgaya başlarız ama bu bize 2-3 aya malolur. Sanki şu an bu ihtimal zayıf gibi..hacim yok v.s.
Özetle bu sayımlar tutarsa 5 i izlemek lazım. En son 6.26 ve hadi 6.12 de tutmazsa eski projeksiyona döndük demektir. Şu an 6.37 üzeri genişleyecektir burası..
Tam tersine 6.30 un altı belki de beklendiği/algılandığı/kabullenildiği üzere görülmeye de bilir. Bu tehlikeyi vurgulamak istedim.
Yatırım tavsiyesi değildir. Bol kazançlar saygılar.
http://666kb.com/i/dwtrgplpibczz7ktv.png
Viop topigi Deniz 43 "Alıntıdır "
Haftaya bakış ve önemli gündem maddeleri
Önümüzdeki hafta global piyasalar açısından önemli olarak ABD'den; Salı JOLT açık iş pozisyonları,toptan satış stokları,Çarşamba üretici fiyat endeksi,Perşembe enflasyon,Cuma perakende satışlar,sanayi kapasite kullanım oranı,sanayi ve imalat üretimi,iş stokları,Michigan tüketici eğilimleri verileri gelecek.
Önümüzdeki hafta Çin'den global piyasalar açısından önemli olarak;Pazartesi üretici fiyat endeksi ve enflasyon,Salı doğrudan dış yatırım,Cuma sanayi üretimi,perakende satışlar ve sabit varlık yatırımları verileri gelecek.
Önümüzdeki hafta Euro bölgesinden global piyasalar açısından önemli olarak;Salı günü ZEW ekonomik güven endeksi,Çarşamba sanayi üretimi,Cuma günü dış ticaret ve birim işçilik maliyetleri verileri gelecek.
Önümüzdeki hafta iç piyasalar,bizim için önemli içeriden gelecek veriler ise;Pazartesi günü yayınlanacak olan ikinci çeyrek gsyih büyüme ve Cuma günü yayınlanacak olan Temmuz ayı cari açık verileri olacak.
Önümüzdeki hafta piyasalar için önemli gündem maddeleri ise ;dışarıda Trump'ın Çin'e koyacağını söylediği 200 milyar dolarlık ürüne uygulanacak gümrük vergisinin bu hafta uygulanmaya başlanmasının açıklanmasıyla ticaret savaşlarında yeni bir aşamaya geçilmiş olacak.Diğer bir önemli gündem maddesi ise Avrupa Merkez Bankasının Perşembe günü yapacağı toplantıda politika faizi ve varlık alım politikaları ile ilgili kararlarında bir değişiklik olup olmayacağı olacak.(Piyasalar bir değişiklik beklemiyor)
İç piyasalar için önemli gündem maddeleri ise;Perşembe günü Türkiye Merkez Bankasının yapacağı toplantıda politika faizi ile ilgili alacağı kararlar olacak.Ayrıca önümüzdeki hafta gün olarak belirtilmese de,hafta ortası denildiği için Orta Vadeli Program'ın da açıklanması muhtemel.
Teşekkür ederiz emeğiniz, çalışmanız için.
Şunu eklemek yanlış olmaz. Dalga sayımlarını istenilen bir bölge yada kesit grafikte yapmak sağlıklı sonuçlar doğurmaz.
1.dalga başlangıcını kabul edeceğiniz oluşum öncesi sıfır kabul edeceğimiz nirengi çok önemlidir ki tüm sayımları etkiler bildiğiniz üzere...
Doğru 1. Dalga öncesi nirengi sabit kur rejiminden dalgalı kur rejimine geçiş kabul edilmeli.. Ve yeni nirengi oluşana kadar 0. Noktası orası olarak dalga sayımına başlanmalıdır diye düşünüyorum.
Eğer iyi bir bakış açısına sahip ve teknik bilginiz bunu destekler nitelikte ise 5. Dalganın yaşıdığımız günler olabileceği sonucuna varabilirsiniz.
Piyasa kendini yenileme noktasına geldi. Yeni nirengi ve trend ler oluşacak.
Saygılar Bol kazançlar
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...010ec4853b.jpg
püskürtmüşler:)
Vakıf katılımın ekran görüntüsünde tarih temmuz 2018 olarak gözüküyor....!!!! Achtung!!!!
Ayhan53 cevabı yapıştırmış zaten....gormeden yazmisim😊
Mevduat topiğindeki bilgiler doğru ise dolara %6-7 faiz veriyorlar.....Bankalara swap yapma sınırı koyarsan banka yakında belki % 6-10 arası dövize faiz verecek konuma düşer......swap kanalı açılmadığı zaman beklentim dolara ileride %10 üzeri faiz veren bankalar olacağı yönündedir...
Perşembeye kadar merkezin faiz artırmayacağını düşünenler pozisyon alır dolar artar.
Ytoo
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam kelimeleri özenle seçmiş. Gördüm dedim arttırdım. Şahsıma mı yapmış? Hayır genele yapmış. Genel adına yazdım, dikkat et seçtiğin kelimelere demek istedim.
Kelimeleri okumayın sadece anlayın birde Bay Bora.
Neyse
* Arttırma yapmamışım. Aynı dilde yazmışım sadece.
Dolar kuru ayakucunda bekleme moduna girdi.
Her iki yöne de gitmek üzere.
Onüçündeki karar ve oran belirleyici unsur.
Bunun Eliotu, analizi falan olmaz. (Eliotçular kabul etmese de)
Hislerle, duyumla, etkilenmeyle verilecek kararla bugünlerde yapılacak işlem (ya da pasiflik) son derece önemli.
6,47 den eylül vadeli dolar alınabiliniyor yahu vadeli spottan aşağıda şuan dolarda imkansız ula bu
Merkez vadelide spot aldında eylül sonu dolar satıyor aloooo
Eyyyyyy Cemeat-i Müslimin...
Yeni ve zorlu bir haftaya hazırmıyız?
Hazırsak sayaç saysın mı?
Hadi söyleyelim de saysın....
SAYAÇ SAY...
Tik tak....
Tik tak...
Tik tak..
"BÜYÜK GÜNE (PPK TOPLANTISINA) 3 BORSA/İŞGÜNÜ KALDI"
Tik tak....
Tik tak...
Tik tak..
saygılar/başarılar
https://resmim.net/f/ecuuHe.jpeg
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Nisan-Haziran 2018 dönemine ilişkin dönemsel gayrisafi yurtiçi hasıla verisini açıkladı. Buna göre Türkiye ekonomisi ilk çeyrekte yüzde 5,2 büyüdü...
--------------------
:)
Meydanlarda höykürecek bir sonuç yaratmışlar...
Emeği geçenlere şükran.
Yöneticilerin neler diyeceğini tahmin etmek zor değil...
Tüik sana karşı önyargılarım var...
Aramızda güven bunalımı var
Hemde çok uzun zamandır...
Sana inanmıyorum...
Çünkü ben kül yutmam...
O yüzden büyüme verin beni hiç heyacanlandırmadı...
Hadi canım benim başka kapıya...
saygılar/başarılar
Sana