Atmaca bey merhabalar ,hiçbir haber yok Sevgili Prof tan. Dediğiniz gibi sağlığı iyi olsun da ,birgün gelir İnşallah.Kesinlikle katılıyorum düşüncenize ky dostu ,güzel insan Prof hocam.
Printable View
eyvALLAH ..ben iyiyim gerçekten öyle insan bulunmaz .hiçbir menfaat gözetmeden herkese usanmadan bıkmadan yardımcı oluyordu ..bir merhaba dese .iyiyim dese ..çok güzel olurdu ...birde sema hanım yok .oda yazmıyor artık inşALLAH oda iyidir ALLAHA emanet ol kardeşim .bol kazançlar .RABBİM İŞİNİZİ RAST GETİRSİN ..
Ay sonu diye bugün bist in içinden geçti(ler). Yazık oluyor ky ya. Ytd.
Selamün aleyküm ahali kimse kaldı mı burada …
Merhaba Çelik hocanın telegram sayfasına girmek veya eklemesi için ne yapmalıyız yardımcı olur musunuz, forumda takip ediyorduk sohbet ve paylaşımlar güzel oluyordu.
Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bu grubu bulamadım bir türlü
CPH1931 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sayın prof hocam özledik gel artık.sensiz olmuyor.:wave:
Hocam hoş geldiniz cok merak ettik sizi borsa bir yana bir anda gidince sağlık yönünden suphelenmistim açıkçası.Ama siz tekrar yazınca gerçekten çok mutlu oldum , çizgilerinizi ,destek ve direnclerinizi , yorumlarınızı çok özlemiştim . Tekrardan sizi görmek güzel Eski prof hocam😊
Eski dostlar eski dostlar...
Endeks: 9.334.13 kapanış...
Direnç ; 9.484.20 önemli Direnç
Yeni yükseliş trendi için burayı geçip destek yapması şart...
Geçer desteklerse; hedef Direnç; 10.060.00...
Ve oldukça önemli bir direnç...
Yatırım tavsiyesi değildir...
Y.T.D.
ERBOS; Kapanış: 254.25
Direnç; 261.40 - 273.00 - 281.80...
Destek; 245.00 önemli...
Y.T.D.
THYAO; Kapanış: 285.50..
Direnç; 289.75...ve önemli
Destek; 281.45 - 270.40...
Yukarıda; 289.75 üzerinde kapanış/lar yapması önemli yaparsa; 333.20 de yapabilir... kalırsa ara dirençleri yazarız.
Y.T.D.
hoş geldiniz hocam .özlettin kendini .nasılsınız ,sağlığınız sıhhatiniz yerindedir inşALLAH ...
atatp ,berkosan ,koçaer ve ülkerdyim .bekliyoruz ,,sabırla
amin cümlemize hocam .bol kazançlar saygılar
Hocam tekrardan hoş geldiniz nasılsınız??Ayağınızın tozu ile size hisse sorayım 😀Httbt ve Ozrdn
OZRDN; 58.10 dan işlem görüyor...
55.00 önemli kırmaması iyi olur...
Üzerinde kaldığı sürece öncelikle ; 68.00 daha sonrası yeni zirveler gündemde olur...
Y.t.d.
hocam pkart a bakabilirmisiniz rica etsem ..şimdiden saygılar tşkler ..
Teşekkür ederim prof hocam notlarımı aldim
Günaydın arkadaşlar, prof hocam zahmet olmazsa escar ve borseker bakabilir misiniz?
Astor daki düşüşün sebebini bilen var mı?