Que granit halka arzı onaylandı, SPK bültene düştü. Hayırlı olsun
Printable View
Que granit halka arzı onaylandı, SPK bültene düştü. Hayırlı olsun
Bedelsizin üzerine QUE halka arzı kadayıf üzerine kaymak gibi oturdu tam yol ileri
Hedefin hedefi kaç acaba
Halka arz edeceği başka iştiraki de var mı acaba...
Bedelsiz tarihi kaçtı başkan ?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
mavi yikırarsa yukarı sert yapabilir final atak
Borsada halka açılacak yeni iştirak şirket HEDEF e aksiyon verebilir!
[QUOTE=arma19;5268812]Bedelsiz tarihi kaçtı başkan ?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönd
bedelsiz başvurusu SPK ya yapılmış onayı bekleniyor SPK onaylarsa onaydan on onbeş gün sonra bölünür ,eli kulağında dersek yanlış olmaz SPK onayının belki bu gün gelir,çünkü her perşembe SPK bülteni yayınlanıyor ,bir bakıyorsunuz sürpriz onaylar çıkıyor,geç olsun güç olmasın
ufaktan aldik ortak olduk bakalim...bol sans
bugün tahtada olanı anlamak harbiden çok güç...burdan aşağı basan kurumlar ilk 3 aylık karda hedefin zarar yazacağını düşünüyorlar acaba..bu hafta iştirakini %1.7 sşde olsa halka arzı var .insanın cem yılmazvari doktor bu ne diyesi geliyor
şimdi bir 3 aylık bilanço ve f/k hesabı yapalım ..8 şubatta 12 aylık bilanço sonrası f/K ORANI 3.51 e inmişti...ilk 3 aylıkta benim kar beklentim
ideastaki kalan 1.691.000 lottan 111.000.000 tl seykimden 59.000.000.tl senet tahvil hisse senedi ve fonlardan 15.000.000 tl yazsak
ilave hedef proje ve gayrimenkulede ilave 10.000.000 desek bedelliden gelen paranın yarısı gelir amaclı fon alınmıs olsa 3/5 te ordan yazsa 200.000.000 civarı bir beklentim var .ve eğer buna yakın gelse 2020 3 aylık toplamıda 21.200.000 tl idi onu çıkar 259.500.000 den kalsın bize 238.300.000 tl onada 2021 ilk 3 ay tahminimizi ekleyince son 4 çeyrek toplamı 430/440.000.000 civarı yapar..biz onu 430.000.000 desek ve 2020 12 aylık bilanço sonrası oluşan 3.50 f/k gibi oluşabileceğini fiyatın düsünsek 430.000.000 kar ile 3.5 çarpsak piyasa değerinin 1.505.000.tl gibi bir değer görmeli buda şu an için %36 iskonta demek yani bilanço öncesi 7/7.12 gibi bir değere tekabül eder ..eğerki şu anki değer olan 5.25 ile bilançonun geldiğini varsaysak o zamanda f/k sı 2.55 lere tekabül gelecektir...bu benim bilanço tahminim olup herhangi bir tavsiye asla içermemektedir..farklı bir bilanço hesabı yapacak olan arkadaşlarında mevcut tahminlerini öğrenmek isterim
Helal olsun hedef girişime gene hedefi tam 12 den vurdu ,QUA granitin 1,7 hissesine yani 1,800,000 adet hissesini zamanında alarak yatırım yapmış,şimdi bunun ilk gün tavanı 18,10 *1800,000=32,580,000 tl eder anında kasaya net ve keş ,ancak tabi bu kadar büyük bir rağbet gören hisseyi hemen satacak kadarda aptal değiller ,kim bilir kaç tavan yapar bu QUA granit çünkü müthiş bir talep görmüş ,şimdiye kadar halka arzların en büyüğü olmasına rağmen,elinde olanlara hayırlı uğurlu olsun ,nasip işleri bunlar sözün özü sadece qua granit değil hedef girişimide yukarı taşıyacak
[QUOTE=Tarila;5288673]İlk çeyrekte 200 milyon lira kâr mı?[/QUO
Evet benim beklentim o rakamlara yakın rakamlar ..yanlız şunuda belirtmek isterim ki merily linch namı değer bofa burdan elini bir türlü çekmiyor . son 10 günlük takaslara bir bakın sürekli bir baskı unsuru yaratıyor 1/2 kademeye deli gibi işlem yapıypr .örnek mi örneğin dün tahtada alım tarafında işlemlerin %74 ü ona ait.aldığı miktar 3.281.653 lot ve ortalama maliyeti 5,30 ..gelelim bugüne bugün bu saat itibarıyla satım tarafında satış kademelerinin %69 u yine onda ve satış ortalaması 5.28 civarı .son 10/15 günlük işlemleri hep böyle
Yarın iştiraki QUA'nın ilk işlem günü, bakalım nasıl etkilenecek.
merrill lynch yine show yapıyor .dun 5.425 ortalamayla aldığı 3.500.000 lotun şu ana kadar yaklaşık 2.400.000 lotunu 5,276 ortalamayla satmış .yaklaşık 15 kademe 360.000 zarar ama koymaz amcalara , bunun tam adı nedir bilemedim .bugün hariç son 10 gün takası ise merilly linch in alımı 5,360,000 lot ortalaması 5,40 2. sırada garanti 2,500,000 lot 5,29 ortalama bu 2 kurum alım tarafının %75 ni oluşturmakta .son 10 günlükta satım tarafında ise info %38 payla, 4.000.000 lot 5.31 ortalama. vakıf %16 payla 1.700.000 lot 4.95 tl ortalama .phıip capital %12 payla 1,300,000 lot 5,40 ortalama .osmanlı %11 payla,1,120,000lot 5,03 ortalamayla mal satmış ...
5 üzeri 5,50-5,20 arası satıcılar bence, 5 altından toplamak istiyor ...
bunun içinde algı ile kagıdı konjektürden faydalanarak aşagı çekiyorlar bence(1-2 haftadır tüm sosyal iletişim platformlarında düşüşe oynayanlar var 5,50 lerde iken 4,80 leri konuşuyorlardı)...değişen ne hedefimi değişti degerli bir kagıt ...al-sat çılar boguyor kagıdı belkide patron bilemem.:whistling:
ben kendi namıma elimdekileri satmadan ; 4,80 4,50 lere kadar sürekli alıcı pozisyonumu koruyorum...:party:
düşürdükçe mal kaptırır kendisi paşa gönlü bilir.
al-sat değildir.
Aranıza katıldım. Hayırlısı.
1 aydır hep aynı, her gün aynı ,4 tane aracı kurum. gün ,gün geriye doğru takip edilebilir bir gün merilyy linch yuklu alıcı ise o gün garanti info satıcı yukardan .merliyy yukardan mallanıyor.ertesi gün garanti info alıcı ise merrily linch zararına mal devri yapıyor bu 2 kuruma .arada 4. olarak osmanlı yada yapı kredi katılıyor her gün aynı, baskınıza emi...bilançoya kaldı maksimum 15 gün ,sonra yine mi devam edecekler yada edebilecekler mi? bekleyip göreceğiz
dün günlüklerde kapanış itibarıyla son mum bullish harami mumu oluşmuştu .işin özü bugün merilyy ve diğerleri izin verir ve 5,08 üzeri teyit eder yukarı dönüşü diye düşünüyordum ama hak getire ...şimdilik izinleri yok gibi
dün merly linch 4.97 ortalamayla 2.670.000 lot mal alırken garanti 850.000 lotu 5.03 ortalamayla,info 600.000 lotu 5,02 ortalamayla phılip capital 500.000 lotu 5,02 ortalamayla satıyor ..
bugün ise su an itibarıyla merilyy 2,900,000 lotu 4,90 ortalamayla satarken alıcılar ise info 650.000 lotu 4,94 ortalamayla,garanti 600,000 lotu 4,92 ortalamayla phılıp capital ise 460,000 lotu 4,86 ortalamayla geri alıyor ne güzel iş ortada kapmaca ...
Paranin dini imani yok sanirim .bu fiyattan almam alana mani olmam..cok abartti sogutacam derken indikatorleri ben dondum üşüdüm ver odunu altina biraz harlasin ates artik yakismiyor bu kagida...
Al-sat degildir
Be bedelsizin zamanı belli olmadı gitti
CASPER_VIA_M3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kendi çalıp oynuyor veya şöylede diyebiliriz masturbasyon yapıyor...
bankof alıp satıyor bıyıklı yabancı oldugunu düşündügüm diger cebine koyuyor bu tarz hareketler kokuştu artık ...mal dagıttıklarını düşündüğüm için alım yapmıyorum ...
benim bu ramazanda oruçlu oruçlu agzımı bozmama neden olacaklar...güven kaybetmiştir benim gözümde zaten bölündüğün yerlere bir şey kalmadı yatırımcıya kaybettirdin..%35 de bedelsiz versen 4 ün altına kadar rahmet okutursun bence, kagıdın helvasını yedirirsin millete çakal.
al-sat değildir.
masturbasyonu bıraktı :kmk:
demekki kendiside artık zevk almıyor.kendi malını avuçlamayı ....alsaydın ne oldu paranmı bitti yoksa 5,50 sattıklarını tl faizemi koyacan...:rules:
ben buradan alıma başlarım :ok: tatlı tatlı kademeli:oleyo:
al-sat değildir.
Kap dusmus hayirli olsun coin isinede el atmisiz ortaklar bravo...
Yarin bakalim alimi bu fiyattan yaptiracakmi sanmam ..yerli bir coin desteklemek akillica bu konjokturde ..
Al sat degildir
Bu yorumumu 22 Ocakta hisse 3.50 lerden 4.01 e gittiğinde yapmıştım. Hdfgs benim devamlı fiyatını takip ettiğim ama bir türlü alışa yeltenemediğim hissedir. Genelde o gider ben bakarım ve almadığıma pişman olurum :). Sasa'yı 5-10 sene önce almış ve o zamanın parasıyla 5-10 bin lira koymuş insanlar bazen şuan o portföyün 400-450 bin lira olmuş halinin fotoğrafını atarlar. Benim için de hdfgs öyle bir hisse. Şuan çekinmeyip alanların bundan 5-10 sene sonra 20-30 kat kazanacağına inanıyorum. Bunlar iyi dileklerim. Hissenin mevcut durumuna gelecek olursam son 1-2 haftadır hisse düşüyor, yatırımcılar için üzülsem de kendim maliyetlenebilmek adına seviniyorum. Ama bir tespitim var arkadaşlar. Bu hisse son 3-4 aydır hiç düşmedi, hatta onun öncesinde de düşmedi, 1 lerden 9'a gidip bölünüp tekrar 4-5 lerin üzerine çıktı. Endeksin son zamanlardaki büyük düşüşlerinde hep yukarıdan yakalandı. Atıyorum hisse fiyatı 4 dü ve 5 e gitti, endeks büyük düşüş yaşadığında bu hisse 5 den 4.25 e düştü, endeks toparlayınca tekrar hızlıca yukarı sürdü. Şimdi yine 2 hafta önce 4.20 lerden 5.40 hareketini yaptı ve endeksin son düşüşüyle birlikte 4.12 ye düştü. Eğer hisse 4.20 lerdeyken bu düşüşe yakalansa 3.0-3.5 aralığına gelse o zaman tamam gerçekten düştü derdim ama maşallahı var hep düşüşlerden önce yükseldiği için aslında eski fiyatına geri geliyor, aşağı salmıyor :). Tüm bu yazdıklarımı göz önünde bulundurunca bence hissenizi o kadar da kötülemeyin derim :) Bana gelince ben az daha salarsa maliyetlenme taraftarıyım ama kesin ben almadan tekrar yukarı sürerler hisseyi.
Ahanda yeni kap atılmış, 500 bin lira ile kripto para borsasının %10'una ortak olunmuş. Girişim sermayeleri için ortam ne kadar puslu ve dengesizse yatırım için fırsatlar bir o kadar fazla oluyor. Ben şirketin yönetim kurulunun zehir gibi akıllı insanlardan oluştuğunu düşünüyorum. Quagr halka arzında hisse taban olduktan sonra akşam %100 bedelsiz açıkladı ve 3-4 tavan daha gitti. Daha önce halka arz olan bir hissenin 4. Gününde %100 bedelsiz açıkladığı nerde görülmüş? Üstelik o gün en büyük alım 2 milyon lot ile İnfo'dan gerçekleşmiş, bu akıllar nerden geliyor sizce? Yanlış hatırlamıyorsam faizler %24 e çıktığında yatırımlık para boşta durmasın diye bilmem kaç milyon lirayı faize atmışlardı. Yani hdfgs'yi aslında bizim gibi tekil yatırımcıların kurumsal hali olarak düşünebiliriz. Biz nasıl cebimizdeki parayı dolardan, altından, borsadan, araba al-sattan yükseltmeye çalışıyorsak şirket de kurumsal olarak bu parayı değerlendirip katlamaya çalışıyor. Para parayı çeker mantığıyla da kar edilen miktar oldukça yüksek oluyor. O yüzden uzun dönemde şirkete güvenip hisseyi alıp arkaya yaslanmak gerekli.
https://www.google.com.tr/amp/www.bo...amlesi/1565565
Hayirlisi olsun akillica bir hamle iyi zamanlama.
Al sat degildir
Cok ilginc bir ortaklik .ICRYPEX, Kutay Gruba Ait bir sirket . Satin alinma miktari Kutay grup icin onemsiz bir rakam .
Murat Kutay Yildirim bu miktardaki bir parayi belki 3 5 ay icerisinde gariban insanlara yardim diye dagitan bir kisi .
Yani bu ortakliga basit bir ortaklik olarak bakmamak lazim.bence daha buyuk bir projeninj alt yapisi altilmis oldu bu ortaklikla birlikte