Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
Printable View
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
günaydın arkadaşlar
güzel ve güneşli bir ankara sabahından selamlar
Turkiye'de Subat ayinda TUFE aylik %0,35(Beklenti %0,67), yillik %12,37(Beklenti %12,71) oldu.
Tcmb olağan genel kurul toplantısı 20 mart'ta yapılacak
Ihlas haber ajansı halka arz hazırlığı için gm'ye yetki verdi
Tüik denen kurumu tebrik ediyorum.....cok buyuk basari....nobel bilem alirlar...SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasıl bir ülkede yaşıyoruz millet maske yapmak için maske yapma makinesi almış hem yapımı kolay hem de kar sağlıyor diye!Oysa maskenin ana maddesi olan elyaf da Çin'den geliyormuş hadi bakalım buyur buradan yak!Acaba yünden yapsalar nasıl olur maskeleri?:)Var mı yünün bir yan etkisi?:cool:
Inter Başkanı Zhang, korona virüs nedeniyle Juventus- Inter maçının iptal edilmesine karar veren Serie A'nın başkanı Dal Pino'ya, "Sen hayatımda gördüğüm en büyük ve karanlık palyaçosun." dedi.
https://www.borsagundem.com/haber/zh...acosun/1474086
Ben demiyorum bak TÜİK'e elin adamı demiş.:(
Karanlık palyaço diye.
Lakin yanlış demiş.
O Pinokyo olacaktı.:oleyo:
Günaydınlar
yurt dışı güzel ftr ler iyi
bu döviz dene meret neden eşilk etmiyor bu güzel havaya acaba ?
FAKE OLMASIN EMENİKE
Milli Savunma Bakanlığı : Başarıyla devam eden Bahar Kalkanı Harekatı kapsamında Rejime ait bir L-39 tipi savaş uçağı düşürülmüştür.
https://hizliresim.com/yjAG40
Yapmayın bunu Mustafa bey, Ak çomarlara mehter marşı dinleteceksiniz şimdi, pervaneli uçaktan hallice, Çek Skodası, 1968 yapımı bir teyyare o, tosunlara haber verin.
İran sağlık Bakanlığı, korona virüsünden hayatını kaybedenlerin sayısının 77'ye, vaka sayısının ise 2 bin 336'ya yükseldiğini açıkladı.
LAVROV: AVRUPA'NIN GÖÇ KRİZİ İÇİN İDLİB'DE TERÖRİZME KARŞI MÜCADELEMİZİ DURDURMAYACAĞIZ
hımmm....bu fena bir haber...bizim içinde aslında
Iran 835 yeni koronavirüs vakası açıkladı
MHP Genel Başkanı Bahçeli: ' Görev düşsün, silahımı alır cepheye koşarım, nasip olursa şehit olurum.
Yemin ediyorum aklima gelmisti
https://twitter.com/MstSelanik/statu...059237888?s=19
Yunanistan Başbakanı:
-AB'den dayanışma bekliyoruz
-Türkiye'nin dikkatleri Suriye konusunda uzaklaştırma girişimi yaşanıyor
-Mülteci krizi Avrupa için sorumluluklarını üstlenme konusunda uyarı alarmı
-Konu Avrupa ve Yunanistan için asimetrik tehdit
Ons > 1600$
Abd türkiye büyükelçisi satterfıeld: Patrıot konusunu s-400 ekseninde değerlendiriyoruz-ntv
Ağrı'daki roketli saldırıda ağır yaralanan gümrük personeli şehit oldu / DHA
Fed Başkanı Powell TSİ 19.00'da basın toplantısı yapacak
Komedyen Atalay Demirci'nin FETÖ'den yargılandığı davada mahkeme, Demirci'yi "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan 5 yıl hapis cezasına çarptırdı
Dolar/TL 6.0314
Trump: Fed para politikasını daha da gevşetmeli
ABD’de görülmeye başlayan Halkbank davası 31 Mart’a ertelendi
Fed/Powell: ABD ekonomisi güçlü olmaya devam ediyor
Fed/Powell: Koronavirüs salgını bir süre için ekonomi üzerinde baskı yaratacak
Fed/Powell: Koronavirüsün ekonomik etkisi belirsiz olmaya devam ediyor
Fed/Powell: FOMC görünüm için risklerin kayda değer şekilde değiştiği yargısına vardı
Fed/Powell: Fed ekonomiyi desteklemek için uygun şekilde hareket etti
Fed/Powell: Son haftada ne değişti, hastalığın hızlı yayıldığını ve ekonomi için riskler oluşturduğunu gördük
Fed/Powell: Diğer merkez bankaları ile aktif görüşme, tartışma içindeyiz
Ons Altın 1637$
Fed/Powell: Diğer G7 merkez bankalarından da adım atmalarını bekliyoruz
ABD dow -0.60%
Fed/Powell: Ekonomide henüz çok fazla bozulma görmedik
Fed/Powell: İnsanların bizim kararlarımızı siyasi değerlendirme olmadan aldığımızı anlamaları önemli
İtalya'da, 27 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle koronavirüs nedeniyle ölenlerin sayısı 79'a yükseld / CnnTürk
ABD Dow -2.30%