Usdty 6.93333
Printable View
Usdty 6.93333
Bilmediğimden soruyorum develuasyon oldu bir noktada, peki merkez dolarlari satmayip dolarin ipini biraksaydi ne olurdu, atiyorum 10 lira olsa biz buna adapte olamaz miydik?https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...48315f74dd.jpg
Mesaj şeysi bir miktar boşaltılmıştır, kutu mutu böyle laflar deliganlı adamı bozar.:he:
İyi de... ne yazacağımı unutum ki. :oleyo:
Amerika , 5,2 milyon haftalık işsizlik başvurusu. Yılbaşında 7 küsür milyon iken bu hafta işsiz sayısı 29 milyon olmuş.
Usdtry 6.9292
Sağlık ocağına gideceğim, ilaç yazdırmaya.:agla:
Maskem gelmediği için bankaya gidip dolarları bozduramıyor ve milli mücadeleye katkı sunamıyordum. Bu yüzden ürtiker oldum. Biraz önce maskem geldi , koşarak gittim şakkadana şakkadana dolarlar bozdurdum. 6,93 ü geçerken bastım doları 6,9290 a attım.
Adım hıdır Elimden budur. Vatandaşlık görevimi yapmış oldum. Artık dolarla yolları ayırdık. Kraliçe daha çekici. Trump itici. :))
6.93 yukarı kirildimmi 7.27 ye adukettttt
sn. forumdaş,
Ben de bu sorunun cevabını gerçekten bilmek isterdim.
Kimine göre , Tcmb . kardeşim ne b.k yerseniz yiyin , ben zerre karışmayıp , tam serbest piyasayı , arz-talep kanunlarını işletiyorum dese , herhalde doların çok daha yüksek bir seviyede dengelenebileceğini söyler ve düşünürdü çoğunluk. Kimbilir, kimine göre 10 , kimine 15-20 , hatta 30 belki de. Naçizane , böyle yaklaşmış olsalardı , doların bugünkü seviyesinden daha düşük bir değerde dengelenebileceğini düşünmekteyim. Bir otoritenin , gerçekten zor durumda olduğunun , yaptığı aksiyonlara göre farkında olanların finansal davranış şekilleri körüklemekte diye düşünmekteyim.
Ekonomist selva demiralp'i dinledim bloomberg'de... dolar yukarı.
Kuru maya arayanlar.
Bime pakmaya marka kuru maya gelmiş Bilginize...
Bu başlığı şu anda 65 kişi okumaktadır. (21 üye ve 44 ziyaretçi)
DeliKAN, aliserpil2005, Alsat, british, deepblue35, delix, diver59, ereğlili, escada, harpi, hknsnk, jmk99, karbonat27, Mert1972, realities, roxette, senseni83, stonhand, Sugosu82, turali, watcher46
Bu başlığı şu anda 2 kişi okumaktadır. (2 üye ve 0 ziyaretçi)Alıntı:
Kuru maya arayanlar.
Bime pakmaya marka kuru maya gelmiş Bilginize...
DeliKAN, turali,
:kahkah:
Hadi kalın sağlıcaklan.:wave:
Maskeni tak.
https://www.timeturk.com/resim/detay/142/1428074.jpg
Bende sizin gibi düşünüyorum,doların 7 tl yi geçtiği ağustos ayından sonraki 6 ay toplum olarak tüm zamlara adapte olduk,hatta dolar geri çekilip tekrar 25-20 kuruş yükseldiğinde bile bizlere;ee dolar yükseldi o yüzden ona,buna şuna zam yapmak zorunda kaldık denildi,yetmedi,birileri başarılı görünsün diye elde avuçta ne varsa sattık,şimdi,ya paranın kaynağıyla bir şekilde anlaşacaklar,yada...........:)
Bilgi verenlere teşekkürler 01/01/2020 den önceyse rapor, eczaneden ancak gülücük veriyolar.
Sayenizde 2 kere gittik, eczaneye.
Haaa... Maske de yok aq!
6.98 sevıyesını gecer ise 7.10 na atar cuma günü
Birde raporlu ilaç için mi gittin ? Rapor tarihin bitmediyse ( atıyorum 1 yıllık raporlu ) eczane ilaç bitim tarihine göre yeni ilaç vermek zorunda. Akıllı aile hekimleri, yeni bir hastalığı olmayanı- kritik ilaç talebinde bulunmayanı ( her zaman kullanılan ilaçlar ) yanına çağırmıyor. Telefonla arıyoruz, Aman doktor yaman doktor benim şu 2 kalem ilaç bitmiş diyoruz. Kendileri anında e-reçete oluşturuyor ve en yakın eczaneden şu şifre ile al, geçmiş olsun deyeviyor.
Sanırım senin canın gezmek istemiş. Her gün mahalleyi kolaçan etmek için bahane bulmuşsun :((
Usdtry 6.92222
6,9999 meydan savaşı yaklaşıyor mu ne?
Saatlik grafik. Yakın plan görüş açısı.
[IMG]https://i.resimyukle.xyz/WPNbAG.png[/IMG]
beyler, cafeye alalım sizi
ya da, telefonlarınızı özelden yazın bana, gurup kurayım
watsap üzerinden görüşün
topiğin içine etmişsiniz..
Papaz olmadığımız, Katardan baska bir ülke varmı cıbıl olmayan?:he:
Acil dolar gayme lâzım, kamu bankalarında da bitmiş galiba?
Sunshine diyince aklıma hep moonshine geliyor...
Doların artışından mı yoksa sokağa çıkma yasağından mı. Çarşı pazar yanıyor. Geçen hafta alışveriş yaptım bu hafta aynı ürünler yüzde 50 ila yüzde 100 arası fiyat artışı var. Ispanak 5 domates salkım 8 tl biber 8-10 ve digerleri