Suudlar sanki Butceye destek olmak icin fiyat miyat bakmaksizin satiyor
Suan onemli olan yasami devam ettirebilmek
Printable View
bugun tatil edilmezse heryer haftaya ağlama duvarın döner buralar sadece borsa değil
hiç iyi haberler gelmiyor
bugün neden düşmedi dediğimiz günlerin sonrası pek iyi olmuyor. bakalım bu defa nasıl olacak.
abd de 890 yeni vaka 7 ölüm.
Sağlık sistemi paralı olan bir ülke. Aşısını yeni parasız yaptı. Bence sosyal devlet olmadığı için bu salgında en büyük sorunu abd yaşayacak.
Sanki obamacare i kabul etmemelerinin cezası kesiliyor...
Çimento çekmek koronaya Iyi geliyor diye bir açıklama mi yapıldı ne saçma hareketler bunlar...
2008 krizi olsaydı bu, fed in aldığı önlemlerle dow bu gece 30 bini biz 120 bini kırıyor olurduk
Arakadaşlar akbankın petrol fonuna yatırım yapan var mı?
Birebir petrolden etkileniyor mu?
Yada başa petrol, altın, bist30 fonu bilen var mı?
Sıkıntılı gibi toplantı seans sonunda ise piyasa sevmeyecek gibi cikacak şeyleri
Açıklama bekleniyor muhtemelen, önce alışlar sonra ne söylenirse söylensin gelecek şok satışlar.
Yasamini kaybetmesinde
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tgrt haber abd de bi market kuyruğu gösterdi. market arabasını alan sıraya geçmiş bildiğiniz 1 km
23,75 mi onun neti. Hesaplayinca bende %25,15 felan bulmustum. Stopaj avantajindan
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben TEFAS ta inceledim dün, https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx
Bire bir olmasa da oldukça ilişkili düşüşe bakılırsa, almak mantıklı ancak düşen petrolün uzun süre (şu an ki kadar düşük fiyatla seyretmese de) bu fiyatlara yakın seyredebileceğini de gösteriyor grafikler.
Çimentoları sanki bu şirket birleşme ayağına alıyorlar ( alınanlar sadece oyak )
Açıklanacak paketle ilgili olmayabilir, camlar da aynı şekil...
Kalıcı düşüş TUPRS a zarar veriri. Aynı miktar satıp yarı yarıya ciro yapmış olacak. Marjinler varil başına ister istemez azalır.
gecemedı 86700u bosaltıo malı
piyasayı kurtaracak tek bir şey var komple fişi çekmek.
virüs yayılma hızını durdurursak türkiye çok hızlı kalkar buradan ortalık durulduğunda fed in genişlemesi burayı uçurur önemli olan yıkılmamak umarım bu gece sokağa çıkma yasağı gelir ve piyasayı kapatırlar
bi kere doğru bisey yap be rte
çok büyük bir felaket bu 2008 ile kıyaslayanlara akıl sağlığı diliyorum
PARA kazanan arkadaşlar biri bana yardımcı olur mu ?.... Nasıl kazanıyorsunuz...…..Benimde para kazanmaya ihtiyacım var...….
[IMG]https://i.hizliresim.com/vIOEWL.png[/IMG]
tüpraş yıkıldı 69,50
EM den çıkan para 55 mil. dolar mış... son 8 haftada
2008 de em lerden çıkan para bunun 8 hf da yarısı çıkmış
2015 teçin batıyormu kaygılarında ise 10 da 1 i imiş...
cüneyt başaran blomm. dan
Pala bugün sabahtan beri uygulamalı olarak Testere nedir gösterdi bütün yeni Viopçulara:)
Bende tofaş/ford /otokar/ttrak ı takibe aldım.. Zamanında bu hisselere bu fiyatları nasıl vermişiz
Ayni seye bende baktim. En iyisi beklemek ve kaderimize razi olmak. Asla stopla islem yapamazsin. Gun icinde 50 kez indirdi cikardi deyyus
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[IMG]https://i.hizliresim.com/TX5uB6.png[/IMG]
Bu bar 500 puan siz kaç puanda stop oluyorsunuz...…
ditaş çelha dobur 3 lüsünü takip ediyorum.
speği sevdim . değişik bir kişilik.
dax ta bear QM var, teyit gelirse işlem için işe yarar...
YAZIP ÇİZDİKLERİM
YATIRIM TAVSİYESİ OLMAYIP
FALDAN ÖTEYE GİDEMEZ